- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.581
Bari o işe yarasınbende kim suçlu diyodum sizmizşiniz meğerrr
ay azcık daha sohbet edersek sen sinirden doğurcan bu akşam
Tesekkur ederım ordegımAyyy keşke öyle olsaaaa
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhaldekız olsa adını Nazlı koysam olurmus
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef
Nice 10 yıllara serveyimmmm
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktıkuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım
Kadın bizi sucladı farkınfa mısınızzzHe Nilgünüm he o kadar kiloyu sana biz aldırdık
Oldu mu rahatladın mı?
açık açık yazdım zatiiiKadın bizi sucladı farkınfa mısınızzz
Bırak o kendini öyle kandırsın servosum, herkes gercekleri görüyorKadın bizi sucladı farkınfa mısınızzz
yee kız bir dilimcik bişey olmazzzÇoooook güzel yas kek yaptım bebelere
Yemedım ama sabah yıyecegım
O da umudu kestı senden nılgun cummmAma bu hafta geçcem galiba ben senihahahaaa
hahah kendi dedi bilinç altı diye ben söylemedimkiBırak o kendini öyle kandırsın servosum, herkes gercekleri görüyor
yahu orti değiliz rakibizO da umudu kestı senden nılgun cummm
Yenı bır ortı bul cabukkk
Bak bak kim kimi yoldan çıkarıyor asılyee kız bir dilimcik bişey olmazzz
bencede yoksa doğurcan yokBari o işe yarasın
hahahha bende size şifreli msj yollayacağım bundan sonraBak bak kim kimi yoldan çıkarıyor asıl
Uyma senservey 'im buna, kendi aldı kiloları, sana da aldırmaya çalışıyoooo
Seninki şifreli bile değil baya açık açık söyledin kıza kek ye diyehahahha bende size şifreli msj yollayacağım bundan sonra
Ne yaptıysan artık topun üstünde
Yok ben tedbirli davranıyorum, topu koltuga falan dayayıp oyle çıkıyorum üzerine :) yoksa zaten dengesiz vücudum, merkezi öne doğru kaymış vaziyette, ben de kendimi yerlerde bulabilirim Allah korusun :)
öhöm böhöm kimler gelmiş
Semerın tadı gıc güzel değil baska sey yee
ay kızlar valla yine bahçeye indik yaktık ızgarayı yedik içtik yeni geldik yoruldum @fancynancy bu hafta sen beni geçersin hiç eliptik yapamadım kaç gündür
sümelenin şifresi benimkiSeninki şifreli bile değil baya açık açık söyledin kıza kek ye diye
Geç bile kaldın tabi, haydi iyi gecelerkızlar öpüyorum sizi geç oldu ben yatar hayırlı geceler tatlı rüyalarsohbetinize doyum olmaz ama erken kalkacağım sabah
Sana gondereyımmmyee kız bir dilimcik bişey olmazzz
Yer kı bunu anadolu cocugu yemezzzzzzsümelenin şifresi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?