- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.601
Sürgüne küçük odaya gönderilen pilates topu, çok iyiymiş ama bubu arada tabi geçmiş olsun, Allah korumuş.
iyi yaptın patlatıp çöpe atmak lazımmış ama sen yine insaflı çıkmışsıntabi şark hizmetine yolladım.... beni öldürmeye teşebbüs etti yanına kar mı kalsaydı :))
Uyar mıyım ordekımmBak bak kim kimi yoldan çıkarıyor asıl
Uyma senservey 'im buna, kendi aldı kiloları, sana da aldırmaya çalışıyoooo
Bence deeeeBırak o kendini öyle kandırsın servosum, herkes gercekleri görüyor
Bence deeee
Kız ineklerini kessin onda bence hahahaaaaaDogada kullancan tezgahta degıl
Yav hee heeee bızım yuzumuzden oldu muuuhep sizin işiniz o vak vakla seninbırak kızları benim bilinç altımı bile işlediniz kilo vermez diye diyet yapamıyorum sizin yüzünüzden
Olma zatenKız ben daha kimsecikle orti olamadım henüz, biz rakibiz Nilgüncüğümle
Bosa ALLAHIN VAHSETTIĞI NEFESI BOŞA TUKETMEHahaha sende çok fenasın şekerim yaaa, hep yoklıycam seni, her güüünnn tekmil isticem tamam mı
Ahand düştüler birbirlerinesenin gibi rakip düşman başına anacım
Bende aynısını düşünmüştümBak bak kim kimi yoldan çıkarıyor asıl
Uyma senservey 'im buna, kendi aldı kiloları, sana da aldırmaya çalışıyoooo
İyi geceler şekerim.kızlar öpüyorum sizi geç oldu ben yatar hayırlı geceler tatlı rüyalarsohbetinize doyum olmaz ama erken kalkacağım sabah
Yemezler boşuna ugrasır o
Güncelde 77,4 yazıyor doğru mu otamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlardaaynı kilodayız yarışmak zevkli olacak
Yav heee heeetamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlardaaynı kilodayız yarışmak zevkli olacak
Malesef can cannnnİnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?