- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.661
iyi ya işte altına ayak yaptır tezgah olarak kullantezgahı kaplar bee kocaman bişeydaha yaratıcı fikirler bul
ziyan olmasın kullanayım bari
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ya işte altına ayak yaptır tezgah olarak kullantezgahı kaplar bee kocaman bişeydaha yaratıcı fikirler bul
ziyan olmasın kullanayım bari
![]()
sen biraz daha oyalanırsan bende yetişeceğim sana. hadi bas git aşağı doğru bekleme yapma 79da.tamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlardaaynı kilodayız yarışmak zevkli olacak
Aaaa lütfen benKadın bizi sucladı farkınfa mısınızzz![]()
kızın nasıl oldu? geçmiş olsun.Kızımın ateşi 39 du şimdi iyi yarın okula götüreyim mi evde dinlensin mi bilemedim. Biraz öksürüyorda, yatsın di mi yazık minnağıma.
toplaşıp gidelim baskın diye
aaa sensiz olurmu ortim![]()
Alt katı kiralasin bize en iyisi orda kalırız..toplaşıp gidelim baskın diye![]()
ya bakın görün işte milletin duyguları ile oynamayınAaaa lütfen bennilsub a katılıyorum. Annem bana ne zaman kilo almışsın dikkat et dese ardından 5 kilo alıyordum. Ben deme öyle dedikçe dedi dedi beni en son 85kilo yaptı. sonra da Zeynep sağolsun 102yi gösterdi bana
![]()
Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatunaOlma zaten
Kıme ortım dıyordu en sonn
O kadar cok ortısı var kı takıp edemıyorummm
87 olmasın, eli kaymıstır klavyedeGüncelde 77,4 yazıyor doğru mu o
Güncel mi o hıc sanmammm![]()
Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruzAyyyy çok fenasınız vallahi korktum sizden. Allah dilinize düşürmesin, düşmemek için de elimden geleni yapcam.![]()
Eeeee kımı kandırıyor 77,4 dıyerek
Hakım bey ıtıraz edıyorum
Güncel yazmış bır de
Ben de 67 yim o zaman
Ama 5 sene önce![]()
Geçmiş olsun kuzuyaKızımın ateşi 39 du şimdi iyi yarın okula götüreyim mi evde dinlensin mi bilemedim. Biraz öksürüyorda, yatsın di mi yazık minnağıma.
Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyorEki Görüntüle 1990464
2. gündeyim kızlar. 14. Günde 1,5 dk diyor bakalım yapabilir miyim? Mekiklerimi çekip uyuyacam inşallah. İyi geceleerrrr
Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)Ben 1 dakika durabiliyorum zorlarsam 1,5 durabiliyorum. En bastan mi baslamam gerekir.
5 dakika durabilirmiyiz acaba..![]()
Baslicam artık onun rahatınarahatımı bozmayın diyor![]()
Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış
Onu ters düz etkilemez Aysecimters psikoloji deniyorum.![]()
Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurkenAman be kızlar 2 saattir okuyorum okuyorum anca bitti geçmiş. Ne çok uğraşmışsınservey ortimle. Sende hiçbir açığı kaçırmıyorsun. Nilgünümde de açık çok maşallah.
![]()
sen daha burdamısın yürü git doğurrrrrrrGünaydınlar :)
Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatuna
87 olmasın, eli kaymıstır klavyede
Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruz
![]()
Ben de 60'ımcok güncel hem de baya güncel yani
Geçmiş olsun kuzuya
Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyor
Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)
Baslicam artık onun rahatınagelsin kerata, yolunu gozlemekten bi hal oldum, takvimlerim bitti
Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış
Onu ters düz etkilemez Aysecim
Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurken![]()
Dogur demekle dogurulsaydısen daha burdamısın yürü git doğurrrrrrr![]()
hehhh işte zayıfla demekle zayıflanılsaydı iyiydiDogur demekle dogurulsaydı![]()
geçengün zap yaparken karşılaştım. No:309 da da doğuramayan bir anne adayı vardı. Doğur demekle olmuyor diyorduDogur demekle dogurulsaydı![]()