- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.681
yiyeceksen yap tatlış. Ben sevmiyorum kurabiye tarzı şeyleri. Bu aralar hep pasta yemek istiyorum. Canım çok tatlı çekiyor ve tarçında işe yaramıyor. Pazar günü 2tn danissimo aldım ve 2sinide bitirdim. Ama benim tarzım değil. meyvalı yoğurt işte sevmedimkızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Aynen canim iyi muhabbet olmus sayfalarca ancak bitirdim bence bu durum nilsub u iyice gaza getirirAman be kızlar 2 saattir okuyorum okuyorum anca bitti geçmiş. Ne çok uğraşmışsın @servey ortimle. Sende hiçbir açığı kaçırmıyorsun. Nilgünümde de açık çok maşallah.
Çok severim kurabiye pasta hepsini günah nimet ayırt edilir miyiyeceksen yap tatlış. Ben sevmiyorum kurabiye tarzı şeyleri. Bu aralar hep pasta yemek istiyorum. Canım çok tatlı çekiyor ve tarçında işe yaramıyor. Pazar günü 2tn danissimo aldım ve 2sinide bitirdim. Ama benim tarzım değil. meyvalı yoğurt işte sevmedim
Biz sana kilo ver demiyoruz, kilo alma diyoruzhehhh işte zayıfla demekle zayıflanılsaydı iyiydi
Insallah Aysecimm eşim bu cocuk cok yaramaz olacak diyor aslında ben de senin gibi düşünüyorum hareketli olsun cocuk neticede ama yaramazlık ayrı bi sey bence dekızlar herkese günaydın.
Kusura bakmayın geç oldu. Arada yazmak isteyip yazamadıklarım oldu ama aklıma gelenler;
moni ciğim en kısa zamanda iyileşir ve bebişine kavuşursun inşALLAH
@servey ALLAH uzun uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarınla eşinle birarada inşALLAH. Nice 10 yıllara.
morordek içimden ses son 1-2 gün diyor. bir bakmışsın gece 12den sonra gitmişsin hastaneye. Herşeyden önce sağlıkla al yavrunu kucağına inşALLAH. Bu arada bebeğin uslu olabilir. Hareketli çocuk yaramaz çocuk demek değildir
Bilsin bakalım bekliyoruz paşayıgeçengün zap yaparken karşılaştım. No:309 da da doğuramayan bir anne adayı vardı. Doğur demekle olmuyor diyordu
zorlama bebişi. o geleceği zamanı biliyor.
Evet canım +1 ekleyeceğiz cuma günkü bildirimine :)gelelim şimdi tartı değişiminetoplight @inatettimolacak morordek kaptanlarım.
yeni tartım 85,7 diyor. eski tartım da 84,7. bu durumda +1 ekleyeceğiz sanıyorum.
ölçülerim Özgeciğim;
göğüs: 102
bel: 95
kalça:115
bacak üst: 68
bacak alt: 41
kol: 32
göbek: 100
Canim dukan tarzi pasta kurabiyelere bakabilirsin onlar az kalorili oluyor.kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Nice 10 yıllara tatlım sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleCuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
Nolcaktıki 3 kaşıkcıktanKız bakliyatı sana proteine değişim olarak yazıyorpilavda neymiş kızzzzzz yok öyle bir şey zamanında yedik tadını biliyoruz ve uzun bir müddet ihtiyacımız yok o tür şeylere
İncecik olduğunu hayal etyazın ne kadar hafiflemiş olacağımızı düşün Emin ol hiç bir yemekte o zevki bulamayız
Ramazanda oruçluyken çok zor olur diye hep Ramazandan hemen önce hallediyorum ki bari sonra günlük yaparsam Bayram temizliği de daha kolay oluyor o zamanTül, perde, koltuk hatta duvarlarda var sırada :)
Gerçi ben Bayramda ayağı yanmış kedi gibi gezdiğimden pek bana gelen olmuyor olamıyor daha doğrusuama olsun ya aniden gelen olursa
Hepimize kolay gelsin o zaman ne diyelim
Hallederiz Ayşem kilo işinide çamaşır işinide
Şu günler bir geçsede salı olsa bir an önceUfak çocuklar gibi resmen gün sayıyorum
Bizimkide uyutmuyodu annesini ,bildiğin uykusu gelmiyor aman uyurumda bi şey kaçırırım diye korkuyor heralAyyy keşke öyle olsaaaa
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhaldekız olsa adını Nazlı koysam olurmus
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef
Nice 10 yıllara serveyimmmm
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktıkuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım
Teşekkür ederim canımcımkızlar herkese günaydın.
Kusura bakmayın geç oldu. Arada yazmak isteyip yazamadıklarım oldu ama aklıma gelenler;
moni ciğim en kısa zamanda iyileşir ve bebişine kavuşursun inşALLAH
@servey ALLAH uzun uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarınla eşinle birarada inşALLAH. Nice 10 yıllara.
morordek içimden ses son 1-2 gün diyor. bir bakmışsın gece 12den sonra gitmişsin hastaneye. Herşeyden önce sağlıkla al yavrunu kucağına inşALLAH. Bu arada bebeğin uslu olabilir. Hareketli çocuk yaramaz çocuk demek değildir
Kurabiyeyle ara öğünmü olur kız yapmakızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
inşALLAH camım ya gelsin artık gazaAynen canim iyi muhabbet olmus sayfalarca ancak bitirdim bence bu durum nilsub u iyice gaza getirir
etme tabiki canım yoksa nasıl obez olacağızÇok severim kurabiye pasta hepsini günah nimet ayırt edilir mi
Bizimkide uyutmuyodu annesini ,bildiğin uykusu gelmiyor aman uyurumda bi şey kaçırırım diye korkuyor heralyaramaz bir bebek değil ama inat bi bebek hep annesi onunla ilgilensin istiyor karnı tok ,altı temiz ,gazı çıkmış ha lada ne yapsamda annemi rahatsız etsemin peşinde
yaa herkes versin ben alayım kafadan 1 kilo yeni tartının yaptığıBiz sana kilo ver demiyoruz, kilo alma diyoruz
Insallah Aysecimm eşim bu cocuk cok yaramaz olacak diyor aslında ben de senin gibi düşünüyorum hareketli olsun cocuk neticede ama yaramazlık ayrı bi sey bence de
Bilsin bakalım bekliyoruz paşayı
Evet canım +1 ekleyeceğiz cuma günkü bildirimine :)
Ayy kaptanım çok güldüm :)günaydınlarr
pc yi açtım 220 mesajı görünce ahan dedim ördeğimin gece sancısı tuttu o yüzden çok konuştular bi heves okudum ojkudum durdum ama yok gelmemiş umut paşa neyse bekleriz biz
Geçen haftaki kilona da eklenecek, başlangıç kilona da canım. Sen gene verdiğin kadar vermiş olacaksın yani merak etmeyaa herkes versin ben alayım kafadan 1 kilo yeni tartının yaptığı
Benim derdim psikolojik yönü 84ü gör 85e geri dön.Ayy kaptanım çok güldüm :)
Yok daha gelmedi Umut paşamız, biz dün gece Nilgün'le ugrastık biraz
Geçen haftaki kilona da eklenecek, başlangıç kilona da canım. Sen gene verdiğin kadar vermiş olacaksın yani merak etme
O konuda haklısın maalesefBenim derdim psikolojik yönü 84ü gör 85e geri dön.
Maşallah canımProgramı bitirdim interval ve plank ile son vurusu yaptım. Ter icinde kaldım..
Arkadasın semineri var sende gel yuruyerek gideriz dedi ve nokta atisi yapti yurume diyince..
Simdi dusa gircem,sonra kizimi okula gondercem biseyler yer oyle cikarim..
ERİSİN YAGLAR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?