Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
yiyeceksen yap tatlış. Ben sevmiyorum kurabiye tarzı şeyleri. Bu aralar hep pasta yemek istiyorum. Canım çok tatlı çekiyor ve tarçında işe yaramıyor. Pazar günü 2tn danissimo aldım ve 2sinide bitirdim. Ama benim tarzım değil. meyvalı yoğurt işte sevmedim

Çok severim kurabiye pasta hepsini günah nimet ayırt edilir mi

hehhh işte zayıfla demekle zayıflanılsaydı iyiydi
Biz sana kilo ver demiyoruz, kilo alma diyoruz
Insallah Aysecimm eşim bu cocuk cok yaramaz olacak diyor aslında ben de senin gibi düşünüyorum hareketli olsun cocuk neticede ama yaramazlık ayrı bi sey bence de
geçengün zap yaparken karşılaştım. No:309 da da doğuramayan bir anne adayı vardı. Doğur demekle olmuyor diyordu
zorlama bebişi. o geleceği zamanı biliyor.
Bilsin bakalım bekliyoruz paşayı
Evet canım +1 ekleyeceğiz cuma günkü bildirimine :)

kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Canim dukan tarzi pasta kurabiyelere bakabilirsin onlar az kalorili oluyor.

Bir de benim yaptigim bir tarifi var
1 cay bardagi yulaf ezmesi
3 ceviz
1 yemek kasigi kakao
5 hurma
birazda keçiboynuzu ozu
hepsini karistirip sutle kivam veriyoruz minik toplar yapip kakaoya buluyoruz ysklasik 10 tane cikiyor cok da lezzetli tatli krizine kahvenin yanina birebir
dene istersen

Cuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
Nice 10 yıllara tatlım sağlıkla huzurla mutlulukla bereketle
Nolcaktıki 3 kaşıkcıktanhem ben tüm iyi niyetmle akşam değilde öğlen de yiyecektim
Aynen şekerim kilo da neymiş peh

Bizimkide uyutmuyodu annesini ,bildiğin uykusu gelmiyor aman uyurumda bi şey kaçırırım diye korkuyor heralyaramaz bir bebek değil ama inat bi bebek hep annesi onunla ilgilensin istiyor karnı tok ,altı temiz ,gazı çıkmış ha lada ne yapsamda annemi rahatsız etsemin peşinde

Teşekkür ederim canımcım
Kurabiyeyle ara öğünmü olur kız yapmakuru kayısı falan ye kurabiyeymiş hıh

Gelmesin madem, içeride kalsın arkadaş

yaa herkes versin ben alayım kafadan 1 kilo yeni tartının yaptığı

günaydınlarr
pc yi açtım 220 mesajı görünce ahan dedim ördeğimin gece sancısı tuttu o yüzden çok konuştular bi heves okudum ojkudum durdum ama yok gelmemiş umut paşa neyse bekleriz biz
Ayy kaptanım çok güldüm :)
Yok daha gelmedi Umut paşamız, biz dün gece Nilgün'le ugrastık biraz
yaa herkes versin ben alayım kafadan 1 kilo yeni tartının yaptığı
Geçen haftaki kilona da eklenecek, başlangıç kilona da canım. Sen gene verdiğin kadar vermiş olacaksın yani merak etme

bu arada dünkü menüyü unuttum yazmayı

kahvaltı
beyaz peynirli kepekli tost

ara 2 gün kurusu

öğlen
tavuk but kemiksiz 2tn küçük parçaydı.
yeşil salatanın üstüne 1 yk buğday salatası 1tn mercimek köftesi
ayran

ara
1 küçük armut
2 gün kurusu

akşam
8yk bakla
2dilim karaduğdaylı ekmek
domates, roka salatası
1yk yoğurt

1fincan yeşilçay
1sade türk kahvesi
2lt su

spor fancynancy
10dk kızımla sek sek oynadım. boşboş zıplamayayım diye
30 jumping jack
30 sumo squat
20 yarım mekik yaptım. devamına fırça yedim. öyle oynamayacakmışım. Düzgün sek sek oynayacakmışım.

Benim derdim psikolojik yönü 84ü gör 85e geri dön.

Programı bitirdim interval ve plank ile son vurusu yaptım. Ter icinde kaldım..
Arkadasın semineri var sende gel yuruyerek gideriz dedi ve nokta atisi yapti yurume diyince gönlümü fethetti..
Simdi dusa gircem,sonra kizimi okula gondercem biseyler yer oyle cikarim..
ERİSİN YAGLAR..

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…