Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için:kk77:

bende hafta sonu kurabiye yaptım bu kez apartmanı kurabiye kokusu sardı :) kapının önünden geçen çocuk annesine anneeeee kurabiye kokuyo bana yapsanaaa dedi :)))

ama az şekerli olmuş diye kimse yemedi :) şimdi ben yiyiyom mecbur light :)))

yapma kız kurabiye falan biz dayanamaz yeriz gerçi sen bebelere kakalarsın :) el altında olunca yeniyo ben de yok o irade....

Programı bitirdim interval ve plank ile son vurusu yaptım. Ter icinde kaldım..:KK6:
Arkadasın semineri var sende gel yuruyerek gideriz dedi ve nokta atisi yapti yurume diyince gönlümü fethetti..:KK6:
Simdi dusa gircem,sonra kizimi okula gondercem biseyler yer oyle cikarim..
ERİSİN YAGLAR..:KK36::KK36:
Hadi inşALLAH. Geri gelmemecesine erisin gitsin :KK36:

kız senin bebe ne inat çıktı haaa :) kök söktürcek bu sana annesiii... hele bi gelsin bak gör :))
kız öyle deme kız. Benim oğluş 41. haftanın sonunda geldi. Çok hareketli ama çok da uslu bir çocuktu. Yemek verirsen yer, uykusu gelirse uyur. Ama çok hareketliydi işte. hala da öyle kıpır kıpır bir oğlan. :KK68:

Günaydın kızlar..:KK3:

Nice saglıkli ve mutlu 10 seneler gorursunuz insallah canim..:dua::KK36::nazar:

Gecmis olsun canim bugun durumuna gore karar ver buna.:KK19:
Göndermedim canım, dinlensin biraz dedim. yarın koca ayı ile maşa nın filmine götüreceğim bir aksilik olmazsa.

Ben 1 dakika durabiliyorum zorlarsam 1,5 durabiliyorum. En bastan mi baslamam gerekir.
5 dakika durabilirmiyiz acaba..:KK6:
Zorlanmıyorsan canım 1 dk kısmından başla istersen. :spor:

sende çok alemsin. birde havasını alaydın serserinin :KK70:
Aaaaa bak onu unutmuş gerçekten :KK70:

dinlensin canım ateş bile insanı yoruyo bırak uyusun vucudu rahatlasın:anne:geçmiş olsun
Sağol canım, bende öyle yaptım, götürmedim okula. Ama benim ufaklık var ya, ailecek ona biz artık chucky diyoz. Kızımın evcilik takımından mor bir bıçağı sahiplendi, sabah akşam onunla geziyo, görmemiz lazım, çok komik. :KK70::KK70: İşte o çaki uyutmuyor bizi yaaaa.

Günaydınlar :)

Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatuna :KK70:

87 olmasın, eli kaymıstır klavyede :p

Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruz :-)

:KK70: :KK70:
Ben de 60'ım :KK53: cok güncel hem de baya güncel yani :KK53:

Geçmiş olsun kuzuya :anne:

Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyor :KK66:

Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)

Baslicam artık onun rahatına :KK67:gelsin kerata, yolunu gozlemekten bi hal oldum, takvimlerim bitti :KK70:

Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış :-)

Onu ters düz etkilemez Aysecim :-)

Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurken :-)

Sağol canım, bugün daha iyi çok şükür.
Dün 20 sn biraz zorladı açıkçası. Bakalım bugün nasıl olcek :KK49:

Merhabalar kızlar :)

ne çok konuşmuşsunuz ay, okuyamadım geçmişi :)

Napalım canı sağolsun badinin :)) Bekliyoruz mecbur :)

ördekcim takvim önden gidiyodu sanki, kaç şimdi oğluş? 41'de mi suni sancı vereyim diyodu doktorun? 41 bitince mi yani?

Sağol canım, bugün daha iyi çok şükür.
Dün 20 sn biraz zorladı açıkçası. Bakalım bugün nasıl olcek :KK49:

sanırım planktan bahsediyosunuz, bende öle ne var ki bunda diyip 1/1,5 dk durmuştum. ertesi gün tüm kaslarım ağrıyınca farkettim nasıl çalıştığını :) sonra o kadar duramadım, titriyodum resmen. hamlıktan duruluyo öle bi ama aman dikkat :) gerçi özlem spor kraliçesi, o durur :) 0zlem 0zlem

Back
X