- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.701
kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Maşallah canım
Bugun cilek var ara ogundeee... siz napiyonuz bakem..
Hadi inşALLAH. Geri gelmemecesine erisin gitsinProgramı bitirdim interval ve plank ile son vurusu yaptım. Ter icinde kaldım..
Arkadasın semineri var sende gel yuruyerek gideriz dedi ve nokta atisi yapti yurume diyince gönlümü fethetti..
Simdi dusa gircem,sonra kizimi okula gondercem biseyler yer oyle cikarim..
ERİSİN YAGLAR..
Napalım canı sağolsun badinin :)) Bekliyoruz mecbur :)kız senin bebe ne inat çıktı haaa :) kök söktürcek bu sana annesiii... hele bi gelsin bak gör :))
Kuru kayısı kahve devam. Ne yapalım. kuru kayısımda bitti. Akşam unutmasamda çantama koysam hurma getirsem yarına da.Bugun cilek var ara ogundeee... siz napiyonuz bakem..
kız öyle deme kız. Benim oğluş 41. haftanın sonunda geldi. Çok hareketli ama çok da uslu bir çocuktu. Yemek verirsen yer, uykusu gelirse uyur. Ama çok hareketliydi işte. hala da öyle kıpır kıpır bir oğlan.kız senin bebe ne inat çıktı haaa :) kök söktürcek bu sana annesiii... hele bi gelsin bak gör :))
Darısı başıma o zamankız öyle deme kız. Benim oğluş 41. haftanın sonunda geldi. Çok hareketli ama çok da uslu bir çocuktu. Yemek verirsen yer, uykusu gelirse uyur. Ama çok hareketliydi işte. hala da öyle kıpır kıpır bir oğlan.
Göndermedim canım, dinlensin biraz dedim. yarın koca ayı ile maşa nın filmine götüreceğim bir aksilik olmazsa.Günaydın kızlar..
Nice saglıkli ve mutlu 10 seneler gorursunuz insallah canim..
Gecmis olsun canim bugun durumuna gore karar ver buna.
Zorlanmıyorsan canım 1 dk kısmından başla istersen.Ben 1 dakika durabiliyorum zorlarsam 1,5 durabiliyorum. En bastan mi baslamam gerekir.
5 dakika durabilirmiyiz acaba..
Aaaaa bak onu unutmuş gerçektensende çok alemsin. birde havasını alaydın serserinin
Sağol canım, bende öyle yaptım, götürmedim okula. Ama benim ufaklık var ya, ailecek ona biz artık chucky diyoz. Kızımın evcilik takımından mor bir bıçağı sahiplendi, sabah akşam onunla geziyo, görmemiz lazım, çok komik.dinlensin canım ateş bile insanı yoruyo bırak uyusun vucudu rahatlasıngeçmiş olsun
Sağol canım,kızın nasıl oldu? geçmiş olsun.
Günaydınlar :)
Hahaha valla ben de bu Nilgün'ün ortilerini takip etmeyi bıraktım, yetisilmiyor hatuna
87 olmasın, eli kaymıstır klavyede
Valla bence de düşme Ferahcim bak acımıyoruz
Ben de 60'ımcok güncel hem de baya güncel yani
Geçmiş olsun kuzuya
Yapabilirsin bence, kesinlikle zamanla direncin artıyor
Sen durabildigin kadar sureden başlayıp artırabilirsin bence Ozlemcim :)
Baslicam artık onun rahatınagelsin kerata, yolunu gozlemekten bi hal oldum, takvimlerim bitti
Allah düşürmesin dicem de kendi düşen ağlamazmış
Onu ters düz etkilemez Aysecim
Yaa bak dedik sana baştan uyardık orti olurken
Napalım canı sağolsun badinin :)) Bekliyoruz mecbur :)
Yeme kurabiye falan diyette olsa otur meyve ye kız. Mahmut napıyo?kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Sağol canım, bugün daha iyi çok şükür.
Dün 20 sn biraz zorladı açıkçası. Bakalım bugün nasıl olcek
Sağol canım,bugün iyi ama yine de ateş düşürücüsünü verdim ne olur ne olmaz diye.
Hahahahaaa emin misin canım.Aynen canim iyi muhabbet olmus sayfalarca ancak bitirdim bence bu durum nilsub u iyice gaza getirir
Afiyet olsunnnnHerkese koskocaman gunaydinlarrrrr
yaz hala gelmedi aman biraz daha kilo verelim de oyle gelsin
saglikli bir kahvaltinin ustune simdi de yesilcayimi içiyorum
herkese mutlu gunlerrrrr
Yok yok kalmasın Şeymacım, bence eli kulağında onun. Çantan hazır di mi kuzucum?
Gelmesin madem, içeride kalsın arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?