Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada dünkü menüyü unuttum yazmayı

kahvaltı
beyaz peynirli kepekli tost

ara 2 gün kurusu

öğlen
tavuk but kemiksiz 2tn küçük parçaydı.
yeşil salatanın üstüne 1 yk buğday salatası 1tn mercimek köftesi
ayran

ara
1 küçük armut
2 gün kurusu

akşam
8yk bakla
2dilim karaduğdaylı ekmek
domates, roka salatası
1yk yoğurt

1fincan yeşilçay
1sade türk kahvesi
2lt su

spor fancynancy fancynancy
10dk kızımla sek sek oynadım. boşboş zıplamayayım diye
30 jumping jack
30 sumo squat
20 yarım mekik yaptım. devamına fırça yedim. öyle oynamayacakmışım. Düzgün sek sek oynayacakmışım. :KK70:
Hahaha tabi annesi öyle oynanırmıymış hiç sek sek :-)

Programı bitirdim interval ve plank ile son vurusu yaptım. Ter icinde kaldım..:KK6:
Arkadasın semineri var sende gel yuruyerek gideriz dedi ve nokta atisi yapti yurume diyince gönlümü fethetti..:KK6:
Simdi dusa gircem,sonra kizimi okula gondercem biseyler yer oyle cikarim..
ERİSİN YAGLAR..:KK36::KK36:
Oh oh erisinler tabi :nazar:

bende hafta sonu kurabiye yaptım bu kez apartmanı kurabiye kokusu sardı :) kapının önünden geçen çocuk annesine anneeeee kurabiye kokuyo bana yapsanaaa dedi :)))

ama az şekerli olmuş diye kimse yemedi :) şimdi ben yiyiyom mecbur light :)))

yapma kız kurabiye falan biz dayanamaz yeriz gerçi sen bebelere kakalarsın :) el altında olunca yeniyo ben de yok o irade....
Bende de öyle bir irade yok maalesef şekerim.

sanırım planktan bahsediyosunuz, bende öle ne var ki bunda diyip 1/1,5 dk durmuştum. ertesi gün tüm kaslarım ağrıyınca farkettim nasıl çalıştığını :) sonra o kadar duramadım, titriyodum resmen. hamlıktan duruluyo öle bi ama aman dikkat :) gerçi özlem spor kraliçesi, o durur :) @0zlem
Plank challenge var 1 aylık program, onu yapmaya başlamıştım, özlem de herhalde 1 dk dan başlayacak. Ben 20 sn.den başladım. :KK48:

Kızlarr nabiosunuz ben bugün şevke geldim sabah tartida 80.7 gördüm hicbirseye el süresim yok metobolizmam hızlanmis sanırım yoksa son zamanlar tam diyet yapamıyorum neyse bunu gordukten sonra yememem lazm :D
sen biraz daha oyalanırsan bende yetişeceğim sana. hadi bas git aşağı doğru bekleme yapma 79da. Cikilatacanavari Cikilatacanavari buralara uğramaz oldu ama soluğunu ensende hissetmiyor musun ? :KK67:
Az kaldı kuzucum çok az nihahahahah :D

Kızlarr nabiosunuz ben bugün şevke geldim sabah tartida 80.7 gördüm hicbirseye el süresim yok metobolizmam hızlanmis sanırım yoksa son zamanlar tam diyet yapamıyorum neyse bunu gordukten sonra yememem lazm :KK70:

Az kaldı kuzucum çok az nihahahahah :KK70:
ayy kuzum sen incecik gelin olcan hadi bakalım
Kızlar akşama İzmir köfte yapim diyorum ama kızartma işi bize ters :stop:
Patatesleri fırınlasam, köfteleri de actifry da pişirsem nasıl olur sizce? Ya da sizin tarifiniz var mı?
tatlım ben izmir köfteyi hiç kızartmam fırında yapacaksan fırını yağla patates ve köfteleri dizdikten sonra 15 dk kadar pişir 15 dk sonra üzerine sosu dök al sana miss gibi hiç uğraşma tost makinası actifry falan ben hep öyle yapıyom

ayy kuzum sen incecik gelin olcan hadi bakalım

tatlım ben izmir köfteyi hiç kızartmam fırında yapacaksan fırını yağla patates ve köfteleri dizdikten sonra 15 dk kadar pişir 15 dk sonra üzerine sosu dök al sana miss gibi hiç uğraşma tost makinası actifry falan ben hep öyle yapıyom
Senin kilo ne durumda kaptanım tartinabiliyor musun bu aralar?

ördekcim takvim önden gidiyodu sanki, kaç şimdi oğluş? 41'de mi suni sancı vereyim diyodu doktorun? 41 bitince mi yani?
Bugün 39+6, yarın 40. hafta doluyor :D
Genelde bi sıkıntı yoksa 41'i de bitirince sanırım suni sancı veriyor doktor ama yarın zaten detaylı bi muayene olacağım, duruma göre yol çizeriz diye düşünüyorum.
Ya bi de aslında benim kendi SAT'ıma göre 40 haftanın dolması 9 Mayıs. Doktor 8-9 haftalıkken SAT'ı öne çekmişti gelişim durumuna göre, bundan sonra hep buna göre hesap yapacağız demişti. O yüzden ben 9 Mayıs'a kadar kesinlikle müdahale ettirmek istemiyorum aslında, yarın doktora da söyleyeceğim. Bakalım hayırlısı olsun :) Yarın kontrol sonrası daha detaylı bilgi veririm :)
Yok yok kalmasın Şeymacım, bence eli kulağında onun. Çantan hazır di mi kuzucum?
Çantam haftalar öncesinden hazır canım, erken doğururum sanıp hazırlayıp koymuştum. Nerden bileyim bizimkinin böyle nazlı çıkacağını :KK48:

Sağol canım, bende öyle yaptım, götürmedim okula. Ama benim ufaklık var ya, ailecek ona biz artık chucky diyoz. Kızımın evcilik takımından mor bir bıçağı sahiplendi, sabah akşam onunla geziyo, görmemiz lazım, çok komik. :KK70::KK70: İşte o çaki uyutmuyor bizi yaaaa.
:KK70::KK70::KK70:

Kızlarr nabiosunuz ben bugün şevke geldim sabah tartida 80.7 gördüm hicbirseye el süresim yok metobolizmam hızlanmis sanırım yoksa son zamanlar tam diyet yapamıyorum neyse bunu gordukten sonra yememem lazm :KK70:

Az kaldı kuzucum çok az nihahahahah :KK70:
Sen dur orada biraz nilsub nilsub Nilgün'üm 77ye insin sen ondan sonra devam et. Kız beni deli etme bende durakladım bu 84-85 arasında bari sen hızlan. :KK4: (Benimde en uzun kaldığım kilo bu aslında :işsiz:)

Kızlar akşama İzmir köfte yapim diyorum ama kızartma işi bize ters :stop:
Patatesleri fırınlasam, köfteleri de actifry da pişirsem nasıl olur sizce? Ya da sizin tarifiniz var mı?
Ben kızartıyorum ve yemiyorum. Kendime sebze yapıyorum. Ya da köfteleri yağsız tavada yapıp sade köfte yiyorum.

Bugün 39+6, yarın 40. hafta doluyor :KK70:
Genelde bi sıkıntı yoksa 41'i de bitirince sanırım suni sancı veriyor doktor ama yarın zaten detaylı bi muayene olacağım, duruma göre yol çizeriz diye düşünüyorum.
Ya bi de aslında benim kendi SAT'ıma göre 40 haftanın dolması 9 Mayıs. Doktor 8-9 haftalıkken SAT'ı öne çekmişti gelişim durumuna göre, bundan sonra hep buna göre hesap yapacağız demişti. O yüzden ben 9 Mayıs'a kadar kesinlikle müdahale ettirmek istemiyorum aslında, yarın doktora da söyleyeceğim. Bakalım hayırlısı olsun :) Yarın kontrol sonrası daha detaylı bilgi veririm :)

Çantam haftalar öncesinden hazır canım, erken doğururum sanıp hazırlayıp koymuştum. Nerden bileyim bizimkinin böyle nazlı çıkacağını :KK48:
Ben çatı muayenesi doğumu tetikler diye duymuştum ama... Bilemedim ne kadar doğru. beni oğlanda 41. hafta doktor yatırdı hastaneye tansiyon yüksek diye. Sonra zaten günün geçmiş sunni sancı verelim dedi. Ama o sunni sancıyı boşuna aldım. Oğlan yine normal doğum sancısı ile geldi. Boşu boşuna sancı çektirdi bana. Bence evde bekle sancını. Bebek için bir tehlike yoksa sunni sancı alma.

Ben çatı muayenesi doğumu tetikler diye duymuştum ama... Bilemedim ne kadar doğru. beni oğlanda 41. hafta doktor yatırdı hastaneye tansiyon yüksek diye. Sonra zaten günün geçmiş sunni sancı verelim dedi. Ama o sunni sancıyı boşuna aldım. Oğlan yine normal doğum sancısı ile geldi. Boşu boşuna sancı çektirdi bana. Bence evde bekle sancını. Bebek için bir tehlike yoksa sunni sancı alma.
İşte yarın yapacak çatı muayenesini de, şimdiye kadar olmadım. Açıklık durumuna falan bakacak.
Herkese standart prosedür uygulamıyordur muhtemelen de birkaç hamilesine o şekilde yaptığını söylemişti. Aslında ne yalan söyleyeyim hiç suni sancı istemiyorum :( Her şey en doğalından olsun istiyorum da işte çok uzun süre beklemesi de bazen sıkıntı olabiliyormuş. Belki bebeğin durumu iyiyse hemen vermez suni sancıyı.

Bugün 39+6, yarın 40. hafta doluyor :KK70:

Ya kendi satına göre daha erken o zaman, sat öne çekilio muymuş ilk kez duydum :)

bebek 1/2 hafta önde gidiyo derler de hiç satı öne çekeni duymamıştım, bence de 9'una kadar elletme kendine de bebeğe de :)
bi de yarın 40'a giriosun yaw, 40 dolmuyor.

Ya kendi satına göre daha erken o zaman, sat öne çekilio muymuş ilk kez duydum :)

bebek 1/2 hafta önde gidiyo derler de hiç satı öne çekeni duymamıştım, bence de 9'una kadar elletme kendine de bebeğe de :)
bi de yarın 40'a giriosun yaw, 40 dolmuyor.
Çekti valla benim doktor, erken/geç döllenme olaylarından dolayı sanırım :)
39 hafta+6 günlüğüm kız, nasıl dolmuyor? 40+0 olacak yarın. 40 haftayı tamamlayıp 41'den gün almaya başlamıcak mıyım? :KK64:

Back
X