- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.741
Nilgün ün işi çoookkKızlarr nabiosunuz ben bugün şevke geldim sabah tartida 80.7 gördüm hicbirseye el süresim yok metobolizmam hızlanmis sanırım yoksa son zamanlar tam diyet yapamıyorum neyse bunu gordukten sonra yememem lazm
Az kaldı kuzucum çok az nihahahahah
Oooo süper valla, böyle deneyeyim o zaman ben. Öbür türlü çok uğraşacaktım, teşekkürler canım.ayy kuzum sen incecik gelin olcan hadi bakalım
tatlım ben izmir köfteyi hiç kızartmam fırında yapacaksan fırını yağla patates ve köfteleri dizdikten sonra 15 dk kadar pişir 15 dk sonra üzerine sosu dök al sana miss gibi hiç uğraşma tost makinası actifry falan ben hep öyle yapıyom
Aayyy o teyzesiyle (yani benleeeeBugün 39+6, yarın 40. hafta doluyor
Genelde bi sıkıntı yoksa 41'i de bitirince sanırım suni sancı veriyor doktor ama yarın zaten detaylı bi muayene olacağım, duruma göre yol çizeriz diye düşünüyorum.
Ya bi de aslında benim kendi SAT'ıma göre 40 haftanın dolması 9 Mayıs. Doktor 8-9 haftalıkken SAT'ı öne çekmişti gelişim durumuna göre, bundan sonra hep buna göre hesap yapacağız demişti. O yüzden ben 9 Mayıs'a kadar kesinlikle müdahale ettirmek istemiyorum aslında, yarın doktora da söyleyeceğim. Bakalım hayırlısı olsun :) Yarın kontrol sonrası daha detaylı bilgi veririm :)
Çantam haftalar öncesinden hazır canım, erken doğururum sanıp hazırlayıp koymuştum. Nerden bileyim bizimkinin böyle nazlı çıkacağını
Ya sebzem de var türlüm duruyor koca tencere. Bir ben yiyorum ya, bizimkiler et ve makarna canavarıBen kızartıyorum ve yemiyorum. Kendime sebze yapıyorum. Ya da köfteleri yağsız tavada yapıp sade köfte yiyorum.
Hic birakmadan 1,5 dk durabilyorum 5-10 saniye dinlenip tekrar yapsam yine bi okadar durabilirim ama kesintisiz 4-5 dakika durmak istiyorum.sanırım planktan bahsediyosunuz, bende öle ne var ki bunda diyip 1/1,5 dk durmuştum. ertesi gün tüm kaslarım ağrıyınca farkettim nasıl çalıştığını :) sonra o kadar duramadım, titriyodum resmen. hamlıktan duruluyo öle bi ama aman dikkat :) gerçi özlem spor kraliçesi, o durur :)0zlem
Sabah spordan sonra 1 dk. Yaptim canim. Aslinda gun icerisindede 3-5 defa yapsakta olur sanki..Plank challenge var 1 aylık program, onu yapmaya başlamıştım, özlem de herhalde 1 dk dan başlayacak. Ben 20 sn.den başladım.
Yolda karnimin aciktigini hissettim canimda ananas istedi aldim eve gelince 2 dilim yedim ve kabuklarinida ocaga koydum.Odemlerde atilsin..
11'i deAayyy o teyzesiyle (yani benleeee) aynı gün mü doğacak acabaaaa. 8'i yaniiii
Ay ben kimseyi bekleyemem yillar önce dolabımı teptigim 6-7 yıldır bacağımda geçemeyen 42 beden elbisem cuk diye olmuş yardirmam lazmSen dur orada biraznilsub Nilgün'üm 77ye insin sen ondan sonra devam et. Kız beni deli etme bende durakladım bu 84-85 arasında bari sen hızlan. (Benimde en uzun kaldığım kilo bu aslında )
ya kurabiye dediğimiz yulaf ezmesi 1 muz 2 yumurta yarım avuç kuru üzüm bu kadar karıştırıp 20 dk fırına veriyon diyet kurabiye bacımmmNice 10 yıllara tatlım sağlıkla huzurla mutlulukla bereketle
Nolcaktıki 3 kaşıkcıktanhem ben tüm iyi niyetmle akşam değilde öğlen de yiyecektim
Aynen şekerim kilo da neymiş peh
Bizimkide uyutmuyodu annesini ,bildiğin uykusu gelmiyor aman uyurumda bi şey kaçırırım diye korkuyor heralyaramaz bir bebek değil ama inat bi bebek hep annesi onunla ilgilensin istiyor karnı tok ,altı temiz ,gazı çıkmış ha lada ne yapsamda annemi rahatsız etsemin peşinde
Teşekkür ederim canımcım
Kurabiyeyle ara öğünmü olur kız yapmakuru kayısı falan ye kurabiyeymiş hıh
ya sen nasıl ortisininşALLAH camım ya gelsin artık gaza
çocuğuna taktığı isme bakSağol canım, bende öyle yaptım, götürmedim okula. Ama benim ufaklık var ya, ailecek ona biz artık chucky diyoz. Kızımın evcilik takımından mor bir bıçağı sahiplendi, sabah akşam onunla geziyo, görmemiz lazım, çok komik.İşte o çaki uyutmuyor bizi yaaaa.
birazdan buluşacağız mahmutlaYeme kurabiye falan diyette olsa otur meyve ye kız. Mahmut napıyo?
Hahahahaaa emin misin canım.
Kim tutar özlemcim seniHic birakmadan 1,5 dk durabilyorum 5-10 saniye dinlenip tekrar yapsam yine bi okadar durabilirim ama kesintisiz 4-5 dakika durmak istiyorum.
Sabah spordan sonra 1 dk. Yaptim canim. Aslinda gun icerisindede 3-5 defa yapsakta olur sanki..
Oooo büyük buluşmabirazdan buluşacağız mahmutla
gaza gel diye yapıyorum. sen son haftalarda daldın bahçede mangal ızgara işlerine ooohhh... sefa yapıyorsun. Biraz dikkat et canım ya. baksana ensende çikilata derken ensenden de yakınmış 200gr sonra geçeçcek seni ay ne yapayım ben mi senin yerine spor ve diyet yapayım yani.ya kurabiye dediğimiz yulaf ezmesi 1 muz 2 yumurta yarım avuç kuru üzüm bu kadar karıştırıp 20 dk fırına veriyon diyet kurabiye bacımmm
ya sen nasıl ortisin
kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için
Olur mu olur şekerim. Sağlıkla, kolayca doğuversin minik prens.11'i deinatettimolacak 'ın doğum günüydü sanki yanlış hatırlamıyorsam :) Denk gelir mi ki birinize?
hımm yapmayayım o zaman tek tek yerim muzu üzümüBen denedim. Hatta koyduklarımı tek tek hesapladım 1 tanesi 85 cal oldu. Ama tadını beğenmedim boşuna malzeme israfı oldu.
1.5 s.b. yulaf ezmesi, 1 yumurta, 1 muz, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 t.k. tahin pekmez, 2 t.k. Hindistan cevizi biraz da tarçın koyup top top pişirdim.
10 tane çıktı. Buzluğa attım ama yemem heralde...
ay çok mantıklı sen yap ben zayıflayayımgaza gel diye yapıyorum. sen son haftalarda daldın bahçede mangal ızgara işlerine ooohhh... sefa yapıyorsun. Biraz dikkat et canım ya. baksana ensende çikilata derken ensenden de yakınmış 200gr sonra geçeçcek seni ay ne yapayım ben mi senin yerine spor ve diyet yapayım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?