Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooo süper valla, böyle deneyeyim o zaman ben. Öbür türlü çok uğraşacaktım, teşekkürler canım.

Aayyy o teyzesiyle (yani benleeee ) aynı gün mü doğacak acabaaaa. 8'i yaniiii

Hic birakmadan 1,5 dk durabilyorum 5-10 saniye dinlenip tekrar yapsam yine bi okadar durabilirim ama kesintisiz 4-5 dakika durmak istiyorum.

Plank challenge var 1 aylık program, onu yapmaya başlamıştım, özlem de herhalde 1 dk dan başlayacak. Ben 20 sn.den başladım.
Sabah spordan sonra 1 dk. Yaptim canim. Aslinda gun icerisindede 3-5 defa yapsakta olur sanki..

Sen dur orada biraz nilsub Nilgün'üm 77ye insin sen ondan sonra devam et. Kız beni deli etme bende durakladım bu 84-85 arasında bari sen hızlan. (Benimde en uzun kaldığım kilo bu aslında )
Ay ben kimseyi bekleyemem yillar önce dolabımı teptigim 6-7 yıldır bacağımda geçemeyen 42 beden elbisem cuk diye olmuş yardirmam lazm foto da atmaya çalıştım size ama boyut diyo sürekli

ya kurabiye dediğimiz yulaf ezmesi 1 muz 2 yumurta yarım avuç kuru üzüm bu kadar karıştırıp 20 dk fırına veriyon diyet kurabiye bacımmm
inşALLAH camım ya gelsin artık gaza
ya sen nasıl ortisin

Kızlaaarr dün 40 tane yarım mekikle 20sn plank yapmıştım. Bu da bugün.

Yarın tatiillll tartı günü öncesi ve çoğunlukla da pazarları spor yapmıyorum. Aaayyy yoruldum ya. 0zlem streç film sardım göbüşüme şıpır şıpır ne su çıktı anlatamam.

Son düzenleme:
çocuğuna taktığı isme bak
Yeme kurabiye falan diyette olsa otur meyve ye kız. Mahmut napıyo?
birazdan buluşacağız mahmutla

Hic birakmadan 1,5 dk durabilyorum 5-10 saniye dinlenip tekrar yapsam yine bi okadar durabilirim ama kesintisiz 4-5 dakika durmak istiyorum.

Sabah spordan sonra 1 dk. Yaptim canim. Aslinda gun icerisindede 3-5 defa yapsakta olur sanki..
Kim tutar özlemcim seni
Sonra karnıma kas ağrıları girer kız benim, ağırdan alayım ben.

ya kurabiye dediğimiz yulaf ezmesi 1 muz 2 yumurta yarım avuç kuru üzüm bu kadar karıştırıp 20 dk fırına veriyon diyet kurabiye bacımmm

ya sen nasıl ortisin
gaza gel diye yapıyorum. sen son haftalarda daldın bahçede mangal ızgara işlerine ooohhh... sefa yapıyorsun. Biraz dikkat et canım ya. baksana ensende çikilata derken ensenden de yakınmış 200gr sonra geçeçcek seni ay ne yapayım ben mi senin yerine spor ve diyet yapayım yani.

kızlar diyet yulaflı kurabiye tarifleri var nette güzel gibi deneyen varmı yapsam mı acaba ara öğünler için

Ben denedim. Hatta koyduklarımı tek tek hesapladım 1 tanesi 85 cal oldu. Ama tadını beğenmedim boşuna malzeme israfı oldu.

1.5 s.b. yulaf ezmesi, 1 yumurta, 1 muz, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 t.k. tahin pekmez, 2 t.k. Hindistan cevizi biraz da tarçın koyup top top pişirdim.

10 tane çıktı. Buzluğa attım ama yemem heralde...

hımm yapmayayım o zaman tek tek yerim muzu üzümü

ay çok mantıklı sen yap ben zayıflayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…