- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.761
ay onu bunu bırakta sen doüuma gireken bizede dua etOooo büyük buluşma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay onu bunu bırakta sen doüuma gireken bizede dua etOooo büyük buluşma![]()
Resmi telefonunda kırp azıcık sağından solundan birde öyle dene canım. Bilgisayardan atıyosan paintte aç orda yüzdeyle küçült biraz öyle ekle canım.Ay ben kimseyi bekleyemem yillar önce dolabımı teptigim 6-7 yıldır bacağımda geçemeyen 42 beden elbisem cuk diye olmuş yardirmam lazmfoto da atmaya çalıştım size ama boyut diyo sürekli
![]()
Tribini yerim kız senin.
bi o kalmıştı yiyip kilo almadığımızResmi telefonunda kırp azıcık sağından solundan birde öyle dene canım. Bilgisayardan atıyosan paintte aç orda yüzdeyle küçült biraz öyle ekle canım.
Tribini yerim kız senin.![]()
hadi hayırlısı ile inşALLAH. hızlı hızlı strech mi sarıyorsun sauna esofman mı giyorsun gitsin ödemler falan. cuma günü gösterçocuğuna taktığı isme bak
birazdan buluşacağız mahmutla![]()
yok sauna eşofmanım alayım bari nettenhadi hayırlısı ile inşALLAH. hızlı hızlı strech mi sarıyorsun sauna esofman mı giyorsun gitsin ödemler falan. cuma günü gösterCikilatacanavari na
![]()
ay çok mantıklı sen yap ben zayıflayayım![]()
hareket hareketay çok mantıklı sen yap ben zayıflayayım![]()
Canim cok cok iyi gidiyorsun.Kızlarr nabiosunuz ben bugün şevke geldim sabah tartida 80.7 gördüm hicbirseye el süresim yok metobolizmam hızlanmis sanırım yoksa son zamanlar tam diyet yapamıyorum neyse bunu gordukten sonra yememem lazm
Az kaldı kuzucum çok az nihahahahah![]()
tabi tabi al.yok sauna eşofmanım alayım bari netten![]()
sana kolay gelsin canım. birkaç saat oyalar artık seniIyi aksamlar kizlar gecmis ne guzel sayfalarca yemek isini tamamladim sade kahvemle beraber gecmis sayfalari okuyayim bari
Tabi tabi aklımda oay onu bunu bırakta sen doüuma gireken bizede dua etunutma en çokda nilgüne de nede olsa bir ben zayıflayamıyorum
özel ilgiyi hak ediyorum
![]()
Geçmiş olsun, neyin var hedefcim grip falan mı?Kızlar nasılsınız?
Fena hasta oldum. Başımı kaldıramadım bu saate kadar![]()
geçmiş olsun canım. havalar çarpmıştır.Kızlar nasılsınız?
Fena hasta oldum. Başımı kaldıramadım bu saate kadar![]()
Al al uyku tulumu yaparsın onu dayok sauna eşofmanım alayım bari netten![]()
Evet canım temmuz 22-23 düğünüm az kaldı vallaCanim cok cok iyi gidiyorsun.
Sen yaza gelin mi oluyorsun eger oyleyse en dogru karari vermissin citir bir gelin olacaksin
Tabi tabi aklımda oTakımdaki herkes 38 beden olsun, 38'ler de 36 beden olsun diye dua edicem
Nilgün daha da bi olsun diye eklerim ama fayda eder mi bilemem
Geçmiş olsun, neyin var hedefcim grip falan mı?
geçmiş olsun canım. havalar çarpmıştır.![]()
Baya uğraştım amaResmi telefonunda kırp azıcık sağından solundan birde öyle dene canım. Bilgisayardan atıyosan paintte aç orda yüzdeyle küçült biraz öyle ekle canım.
Tribini yerim kız senin.![]()
Nane limon denesene canım çok geçmiş olsunSoğuk algınlığı ya da mikrobik bir durum gibi ördekcim.
Mide bulantısı, baş ağrısı, halsizlik derken kalkamadım.
Zencefil falan içtim bakalım yarına toparlanayım diye dua ediyorum.
Yalnız, biz bütün umudumuzu sana bağladık kilo vermek için aman unutma :)
Teşekkür ettim canım.
Aynen öyle oldu gibi duruyor.
Havalar değişip duruyor sürekli. Tam hasta olmalık.
Kızlaaarr dün 40 tane yarım mekikle 20sn plank yapmıştım. Bu da bugün.
Eki Görüntüle 1990843
Yarın tatiilllltartı günü öncesi ve çoğunlukla da pazarları spor yapmıyorum. Aaayyy yoruldum ya.
0zlem streç film sardım göbüşüme şıpır şıpır ne su çıktı anlatamam.
![]()
Supersin tatlım boyun kactı?