- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.141
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar..
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..
Dün uyandigimda 76'dım..
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper..
hani akşam ki menün ortim göremedimGünaydın herkese
ay hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruzSelamın aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyımevdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyimhatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz )
Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz
Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımıldaBüyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil Ufaklık o konuda daha beter Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor aslında anlıyor ama umursamıyor
Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdibüyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor bazen daha bile erken yattığı oluyor büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor
Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışırBir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor
Günaydın canım
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecekBende zaten her zamana buralardayım için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn
Ben dün tartilmamistim, bugün tartıldım. Sabah 6:30da bi seyler atistirmistim, tamamen aç değildim yani veeee 70.9 geldimmmm
sen yaparsın mociğim inanıyorum süper gidiyosun maşALLAHgünaydın şekerler
dolanıp dolanıp gideceğimiz yer sibelhesap verme günlerimden birindeyim yine
çok meraklardayım sonuçlarımız içinbanuşun dediği gibi okul gezisine giden çocuklar gibiyim bende
moni çorbası ahahaKahvaltı
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Çay
Ara
Türk kahvesi
Nane limonlu yeşil çay
Öğle
Moni çorbası
1 büyük bardak ayrana 2 yk chia
1 grissini
1 tatlı kaşığı Nutella (tepeleme değil valla, krizim geçsin diye)
Ara
Filtre kahve, sütlü x 2
3 gün kurusu
12 badem
1 pk peynirli wasa
Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 ufak kase yeşil salata
1 dilim kontrafile
Gece
Filtre kahve
Yarım avuç kuru yemiş
Su: 2 lt
Spor: 40 dk eliptik
süpersinn çok sevindimHep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar..
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..
Dün uyandigimda 76'dım..
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper..
Selamın aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyımevdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyimhatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz )
Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz
yolukçu moni geldi hanımmmkel kalmaktan korktumondan
bu cuma 78 lerdesin şekerim merak etmebu sabah bende tartıldım 79.7 olan kilom geri 79,2 düşmüş şu 79 kırsam biii afakanlar bastı
inşALLAH ahh şu 79 bi kıram gerisi gelecek eminimmoni çorbası ahaha
kız nutellalar reçeller filtre kahveler havada uçuşmuşmoni çorbası seni nasıl kurtarsın
türk kahvesi iç şekercim
süpersinn çok sevindimartık şeytanın bacağını kırdığına göre senden süper sonuçlar bekliyoruz
ayy bende aynı durumdayım
yolukçu moni geldi hanımmm
bu cuma 78 lerdesin şekerim merak etme
olacak bitanem yeterki kendine inan ve isteinşALLAH ahh şu 79 bi kıram gerisi gelecek eminim
artık akşam yemeklerini yoğurtlu geçiştircem sadece yoksa olmayacak böyle
afiyet olsun moniciğim hiç ekmek tüketmiyormusun ?
hayır tatlım ekmek vermiyor bize sibelcikafiyet olsun moniciğim hiç ekmek tüketmiyormusun ?
dün bir yazı okudum sanılanın aksine kepekli tbe ekmek türlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını yazmış bir amerikalı doktorhayır tatlım ekmek vermiyor bize sibelcik
bu haftaki kahvaltım böyleydi,1 dilim sütaş süzme peynir 1 dilim beyaz peynir bol yeşillik yeşil çay
tuzsuz etimek vardı 1 dilim bir kaç gün yedim sadece
Hoşbuldum canımm
Sağlık olsun kaptanımGunaydinlar
Canim isler cok yogun surekli seyahat vs o yuzden izne ayrildim
kizlar ilginize tesekkur ederim anneannemin cenazesine gittigimde yurumekte cok zorlaniyordu babam simdi biraz daha iyiyim diyor ama bakalim istanbulda havaalaninda gorecegim eger yuruyebilecek durumda ise zorlamadan iett ile gideriz degilse taksi durum istanbulda belli olacak artik bugunki dr durumuna bagli istanbulda ne kadar kalacagimiz cumaya gelemezsem listeyi halledersiniz dimi
Döncem inşallah:)miss bol bol meto çalıştırsın
karar ver anacığım ayrıldık mı uzatmalı rakip mi olduk
hahah demekki benden kaynaklı değilmiş benden ayrılsanda yiyiyosun
güzel olmuş özlem diyetisyene ne zaman gideceksin tekrar
slm nasılsın çabuk dön
Eee nasılsın aynı kilo damısın..:)Döncem inşallah:)
Değilim sanırım korkudan tartılamıyorum da bu cumaya kadar sıkayım bakalım cuma kaç çıkcam ona göre bişiler yaparım artık bu arada 65.5 la mı ayrılmıştım hatırlayamadımEee nasılsın aynı kilo damısın..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?