- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.161
En kötüsü korkudan tartılamamak...Değilim sanırım korkudan tartılamıyorum da bu cumaya kadar sıkayım bakalım cuma kaç çıkcam ona göre bişiler yaparım artık bu arada 65.5 la mı ayrılmıştım hatırlayamadım
Evet hepiniz emzirinemziremenin gücüüü
Eminim güzel sonuclarla doneceksin monisimgünaydın şekerler
dolanıp dolanıp gideceğimiz yer sibelhesap verme günlerimden birindeyim yine
çok meraklardayım sonuçlarımız içinbanuşun dediği gibi okul gezisine giden çocuklar gibiyim bende
Seni hicbir Sibel yola getiremez bencesen yaparsın mociğim inanıyorum süper gidiyosun maşALLAHist otursaydım seninle bende gelirdim sibele
Odevi yapmayan kız, cezayı ceken anakızlar bende kek yapmaya gidiyorummalesef kızım ceza almış matematik ödevini yapmamış bütün sınıfa kek yapıcam top kek kalıplarında üzümlü ne ızdırap ama..
65.5 ile ayrılmışsın canımcımDeğilim sanırım korkudan tartılamıyorum da bu cumaya kadar sıkayım bakalım cuma kaç çıkcam ona göre bişiler yaparım artık bu arada 65.5 la mı ayrılmıştım hatırlayamadım
Çok hızlısın. Neden acaba?Ben dün tartilmamistim, bugün tartıldım. Sabah 6:30da bi seyler atistirmistim, tamamen aç değildim yani veeee 70.9 geldimmmm
Sağol canımyok canım çok su istemez susuzda bırakma tabi
kel kalmaktan korktumondan
1 adet çiğ badem 12kcal bilgin olsunara öğünlerini çok yoğun tutuyosun canım normalde ara öğünlerin 100 kalori olması gerekiyormuş
Senin menun nerde...1 adet çiğ badem 12kcal bilgin olsunfancynancy
Senin menun nerde...1 adet çiğ badem 12kcal bilgin olsunfancynancy
Umut sağolsunÇok hızlısın. Neden acaba?
Şimdi yazıyorum ortim hemenhani akşam ki menün ortim göremedim
Guzelll ohh sporada başlamışsın..Şimdi yazıyorum ortim hemen
sabah
1 simit
1 kupa yeşil çay
2 ince belli bardak şekersiz açık çay
ara 15tn çiğ badem
öğlen
et sote
yeşil salata üstüne 2yk yeşil mercimek salatası
yoğurt
ara
1 sade türk kahvesi
ara
ayranım vardı içmeyi unuttum acıkınca da 7-8 badem yedim
akşam
1tabak semizotu yemeği
2dilim tbe
4tn biber turşusu
ara
1 avuç kiraz
3lt su
spor yapmaya başladım
40 jumping jacks
40 mekik çekerken kızımın tacizleri sonucu devam edemedimfancynancy
yaa.. akşamları kızı 1 saatliğine sana yollasam. babası bile engel olamadı. Ben mekik çekiyorum kız bacaklarımı ısırıyor. Aklınca beni seviyor işteHem sen alışıksın Ferah geç saate kadar ayakta seninkilerde
Kıracaksın Nilgün. Sana inanmayan herkes seni alkışlayacak. Göreceksin senle uğraştıklarına pişman olacaklarbu sabah bende tartıldım 79.7 olan kilom geri 79,2 düşmüş şu 79 kırsam biii afakanlar bastı
sebze ye. Bak bizim yapımız seninle benziyor. Ben akşam etli birşey yersem duruyor. Sebze yoğutla beraber...inşALLAH ahh şu 79 bi kıram gerisi gelecek eminim
artık akşam yemeklerini yoğurtlu geçiştircem sadece yoksa olmayacak böyle
Evet canım asılcam bakalım nolcak:)En kötüsü korkudan tartılamamak...asıl cumaya kadar
Umut senin ruhunu emiyor sende benimkini yeminle..Evet hepiniz emzirin
Eminim güzel sonuclarla doneceksin monisim
Seni hicbir Sibel yola getiremez bence
Odevi yapmayan kız, cezayı ceken ana
65.5 ile ayrılmışsın canımcım
Hemde üzümlü. En kötüsünden hiiiççç canımız istemez yemeyiz bizkızlar bende kek yapmaya gidiyorummalesef kızım ceza almış matematik ödevini yapmamış bütün sınıfa kek yapıcam top kek kalıplarında üzümlü ne ızdırap ama..
Canım akşamları yoğurtla kapatıcam artık...sebze ye. Bak bizim yapımız seninle benziyor. Ben akşam etli birşey yersem duruyor. Sebze yoğutla beraber...
Sağol tatlım inş yakınımdır bıraktığım kiloya cuma sabah tartılcam bendeEvet hepiniz emzirin
Eminim güzel sonuclarla doneceksin monisim
Seni hicbir Sibel yola getiremez bence
Odevi yapmayan kız, cezayı ceken ana
65.5 ile ayrılmışsın canımcım
Tahil grubu olmadanda kalıcı kilo verilmiyor ama...dün bir yazı okudum sanılanın aksine kepekli tbe ekmek türlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını yazmış bir amerikalı doktor
Yedin bitirdin beni oğluşuuummm. Senin yüzünden eridim bittim. Yalan da değil haniUmut sağolsun
Ooo bana taş geldi sanırımKıracaksın Nilgün. Sana inanmayan herkes seni alkışlayacak. Göreceksin senle uğraştıklarına pişman olacaklar
İşte birinden çıkarmam lazım hıncımı napayımUmut senin ruhunu emiyor sende benimkini yeminle..
Daha 10 kg var ideal kiloyaSağol tatlım inş yakınımdır bıraktığım kiloya cuma sabah tartılcam bende
Sende iyi gidiyorsun maşallah yakında ideal kilo olursun:)
Azıcık daha eritsin bariYedin bitirdin beni oğluşuuummm. Senin yüzünden eridim bittim. Yalan da değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?