Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bende şaşırdım deliriciğim

koca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan

çatladımseni bırakta hatun benide geçicek
Zaten bendeki korku dağları seni de sarsın diye bunu dile getiriyorum. moni zaten hızını almış maşallah onu durduramayacağımıza göre... Biz biraz çırpınalım
(duymasın yolar bizi)

acaba düzenli bir saat koymuyorsun diyemi bu kadar acıkıyosun ben 1. ara öğünümü 11 de yapıyorum 2. arayıda eliptikten sonra 4 te yapıyorum sürekli atıştırdığın için olabilirmi sürekli yeme isteğin acaba arada açlık krizlerimi su ve yeşil çayla gideriyorum

Gönder kız noolcek sabahlara kadar takılırız biz ben uyuyamıyorum bari siz uyuyun

Yağ yakmak istiyorsan interval yapacaksın canım. Yavaş - hızlı, yavaş - hızlı.

Aman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynı lydznp Ayşe'ninki gibi bacaklarıma sarılıyor. Allahtan ısırmıyor hemüz

evet haklısın canım benimkiler büyük pc nin başına oturtuyorum animasyon acıyorum kulaklıkları takıyorum istediğim kadar kızım büyük olduğu için meyveyi falan kendi yıkayıp alabiliyor çok şükür atlattım o günleri

Sen onun bacaklarını ısırarak seviyorsan yakındır bekle

iyi azmış 200 kalori
Ne diyorsun sen aşağı kadar okumadın galiba ekstradan 1 saat yürüyüş vs diyor. Yaptığın eliptik kilo vermek için. 1 saat yürüyüş de kilo almamak için olacak. Cumaya yine 79, küsür mü gelmek istiyorsun? Yeme sakın. 200kcal ara öğün mü olur hiç. YE MEEEE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…