Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne kadar ince düşünceli bir babaannesin..
hemen tartı raporu vereyim

sonuç:
geçen hafta:96,9
bu hafta :95,6
fark :1,3
giden yağ :1

banuşumunda:
geçen hafta:108,2
bu hafta :106,6
fark : 1,6
giden yağ : 1
Bak bide umudun yoktu bu hafta icn ama super bir sonuc yine tebrikler..

Canım tansiyonun 13 mü? Ilac kullanmadan once kacti?

Canım tüm vun birsey yememişsin?
Canim dün kızımın okulunun yıl sonu gosterisi vardı.
Sabah sacı onun hazirlanmasi falan filan.. oglenden yemek yedigimiz saate kadarda gosteri yaptiklari yerdeydik zaten. Butun minnoslari izledik. Kep'te attılar.. Cok duygulandim.
--
Aklımın ucuna yemek bile gelmedi.
--
Ordan sonra yemege gittik.Dürüm yedim ama disindaki ekmekleri cektim ic kisimdaki ekmek kaldi onu yedim. 300ml ayran,su,kahve falan filan derken ona ragmen eve gelir gelmez tartildim yine. 74.3 çıktım.
sabah 74.1'dim aksam en az 75 olmam lazimdi cok sasirdim.
Insallah hep boyle gider..

ALLAH daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşALLAH canım. Dikkat et öğünlerine

Bende dünkü menümü paylaşayım.

kalkınca
1tk elma sirkesi ve 1 bardak su
kahvaltı
1 kepekli karışık tost. (beyaz peynir kalmamış)
yeşil çay

öğlen
1 tabak nohut
yeşil salata
yoğurt

1.ara elma
2.ara 1yk chialı ayran

akşam
1 yabak taze fasulye
2 dilim tbe
salata

3.ara 1 avuç kiraz az da üzüm

su 3,1lt
1 sade turk kahvesi

spor yine yok

ALLAH daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşALLAH canım. Dikkat et öğünlerine
Sagol canim insallah..
Afiyet olsun tabaklar cok buyuk degilse menulerin guzel canim spor olsa daha guzel olurdu.

Gunaydin kizlar dun yogun ve yirucu bir gundu o yuzden yazamadim tekrar babamin tahlileri vs bronskopi oldu misafirhaneye gelisimiz aksam 8 i geciyordu bugun bisuz yarin tekrar islem uygulanacak ancak alinacak malzemeler cok pahali bugun o isi halletmeye calisacagim adam 4 balon var islemde kullanilacak 53.000 tl dedi yaa sgk karsilamiyor bu arada

ALLAH yardımcınız olsun Kaptanım.

Gecmis olsun kaptanım. Cidden çokmuş yaa 53bin nedir

Gruba gelenlerı de kendımebenzetıyorum
aynen
süpersinnn
Sağol Aysecigim sen olmasan ben biraz daha sererdim yani
benimde en büyük frenleyicim sizlersiniz
Ne kadar ince düşünceli bir babaannesin..

Bak bide umudun yoktu bu hafta icn ama super bir sonuc yine tebrikler..

Canım tansiyonun 13 mü? Ilac kullanmadan once kacti?
inşallah öyleyimdir
oy oy 3 dakikalık mesafedeydiler,arada resim attım bebişin keyfi yerinde diyegeldiklerinde sanki 3 günlük uzak yoldaydılar gibi nasıl özlemişlerannelik çok değişik bi şey
4 küsür yıldır tansiyon için ilaç kullanıyorum 13 ler bünyeye iyi geliyor,yükseldiğinde 17 leri aşabiliyorbu hafta 10 larda olunca baya sarstı,devamlı ölçüyorum doktora göstermek için ki değişirmi napar artık ilacı.şekerde yerlerde tabii.sibel hanım kilo verdikçe düşecek dedi zaten

direnci kırdın sonunda artık çok güzel gidecek kilolar
rabbim daha bir çok kep atmasını görmeni nasip etsin canım
içimde ukte kalan kepi atmaya mezuniyet törenine gidip 45 yaşında attım rahatladım

Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben
harikasın
babacığına çok geçmiş olsun canım,ücretde abartıymış sanada rabbim kolaylıklar versin

Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben
Süpersin canim cok guzel bir duygu boyle tartıda surpriz sonuclar gormek.
Gecmis olsun Kaptan'ım. Allah yardimcininuz olsun..
yok canım normaldi boyutu. yemekhanedeki tabaklar 4 yk kadar; evdeki de 5-6yk kadar alıyor. Sporu bende istiyorum başlamayı ama
Ozaman idealmis az geliyorsa daha yiyebilirsin bence..

Süpersin yaa 45 yasinda kep atmak harikaaaa bende istiyorummm.
Benim cadı 5 yasinda atti kepi güzel bir hatıra olacak bize ve kendisine.Allah'ım universitede atmayi nasip eder insallah..
--
Bu arada benim tansiyon 13-14-15 arasinda degisiyor ondan merak ettim 13'teyken mi ilac kullaniyorsun diye.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde yoğun ve koşturmacalı bir gün benim için ama kesinlikle dünki gazdan sonra kaçamaksız ve bol suyla devam edeceğim Bayrama o 99u göreceğim

Canım Allah yardımcınız olsun
Maddi acıdan da baya maliyetliymiş ama inşallah sağlığına kavuşacak Babacığın

inşallah canım aminn
tatlım sen tansiyon için doktor kontrolündemisin? eğer değilsen mutlaka günde bir kaç kez ölçüp 10 15 gün kadar not al ve iç hastalıkları uzmanına göster.eğer tansiyon sorunun varsa sana düzenli kullanman gereken tansiyon ilacına başlar,çok önemli bu canım sakın ihmal etme.bana yıllar önce tansiyon hastasısın dediğinde ben boş verip ilaç kullanmamıştım sonradan dank etti ve 5 yıl olacak düzenli kullanıyorum
13 teyken mi kullanıyorsun dediğine cevabım şu: hayır ,düzenli olarak her sabah kullanıyorum ilacımı tansiyonum yüksek yada düşük olması etken değil ,devamlı kullanmam gereken bir ilaç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…