Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba toplight nasilsin? ben gamze, amerikada yasayan, ay nasil hatirlatsam bilemedim. neyse bir ara sizin takimda yarismistim, beyazkelebek85 de olabilir o zamanki nickim hangisiydi bilemedim. hamile kaldim, bebegim 10 aylik simdi. simdi geri geldim bu sefer 6. takima katildim. sizler nasilsiniz ne alemdesiniz?

Menüyü ilk ben paylaşayım
Sabah
Dereotu maydanoz 2yk lor 1çk çörekotu
2 dilim tbe
1 kupa beyaz çay

Ara 1 kivi

Öğlen
1 tavuk but
3yk ıspanak 2yk yoğurt
Yeşil salata 1yk pirinç salatası

Ara 1 dilim ananas

Akşam
2 minik salatalık
3yk yoğurt
1 tutam dereotu
1yk cia
2 dilim tbe salata

500ml ananas çayı
3.3lt su
2 sade türk kahvesi

Spor yaparsam yazarım
nilsub bak bugün erken davrandım

0zlem canım cuma bildirimini merakla bekliyorummm, kız bu arada sabah 6 buçukta annene gidip napıon ya sen :) anneme gittin yürüdüm yazmışsın da ondan sordum.
Cuma'yı bende cok merak ediyorum canim.
Zaten ortalama 25 dakika sürüyor gidisim.Sabah kahvemizi iciyoruz. Bazen kahvaltida ediyorum.Biraz sohbet ediyoruz. Sonra tekrar yuruyerek donuyorum.
50 dakika yurumus oluyorum.

Süpersin canım, beğendim ben menünü :)

Cuma'yı bende cok merak ediyorum canim.
Zaten ortalama 25 dakika sürüyor gidisim.Sabah kahvemizi iciyoruz. Bazen kahvaltida ediyorum.Biraz sohbet ediyoruz. Sonra tekrar yuruyerek donuyorum.
50 dakika yurumus oluyorum.

Hahah ben 8 buçukta kızı bırakıyorum, yazık uykudan uyandırıyoruz, sabah 6 buçukta gitsem napar acaba :)

İnşallah Ameliyatı çok rahat geçer de çabucak sağlığına kavuşur Babacığın Hayırlı haberlerini bekliyoruz

moni harikasınız, Ramazan menüsüne de bayıldım. Ben ne yapsam acaba ya bu düşük bana 3 kilo olarak döndü

Canım takılma rakama oda bir kaç güne geçer gider inşallah Bir hafta dene istersen bizim RAmazan listesini valla bana özellikle sahur çok fazla bile geldi hani açlık hissetmez insan
Bir arkadaşımda Kandilde oruç tutarken sahurda chialı ayran içmiş inan iftara kadar gram acıkmadım diyor üstelik o hafta da güzel kilo vermiş

İnşallah güzel geçer ameliyatı kaptanım. Çok geçmiş olsun.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (6 ince dilim sucuk + 2,5 yumurtayla)
Çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
2 kase yayla çorbası
1 tane z.yağlı enginar

Ara
Sütlü filtre kahve
Çeyrek muz
2 dilim şeftali

Akşam
1,5 kepçe domates çorbası
5 köfte
6-7 tane parmak patates (actifry da yağsızdı)
4 yk humus
1,5 bardak ayran

Ara
Filtre kahve

Su: 3 lt
Spor: 45 dk Leslie

Sabah 2 yumurtalı omlet, tam bugdaydan petnirli tost, bıber, domates,yoğurt
Ara sade turk kahvesi, 15 badem
Öğlen 6 kasık kısır, 1 lokma kurabıye ve börek
Ara sade ykahvesi, 1 dilim karpuz
Sutlu nescafe
Aksam etkı kuru fasulye, yoğurt, biber
Sade tkahvesi
2 lt lımonlu su
50 dk yuruyus

Cok gecmiş olsun sahnurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…