Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ördeğim geçmiş olsun canım,gelinimde de olmuştu bir göğsü şişmişti ve kızarıktı onda ateş de yaptığı için hastaneye gitmiştik lohusalar da olan bi durummuş,serum yemişti ateşli seyrettiği için.inşallah o boyuta gelmez canım sıcak kompres yap bitanem ve bol bol emzireceksin

burdayım canım dün kv hastaneye götürdüm geldim kızım yarın piknik var dedi bütün akşam bişeyler hazırladım bu sabah okula götürdüm ...uğraş dur iç işim bitmiyo..
sen nasıl oldun ağrıların azaldımı evdesin dimi daha

Ya aslinda cok sık emziriyorum monisim ama sanırım memeyi bitiremiyor. Ateşimi takip ediyorum, insallah yukselmez. Peki memeyi nasıl boşalttılar? Hastanede mi sağdılar? Ben az önce bi duş aldım, pompa ile sağdım, tamamen bitirsin diye de kalanı Umut'a veriyorum su an. Umarım boşaltır o göğsü

Canim kac gunluk oldu Umut?
Kiyafetin ıslanacak sekilde akiyormu gogsun?

Merhaba kuzucum, evdeyim toparlandım şükür, kızımla geziyoruz azıcık :)

Kuzum Çok zor o ya, emzirsende boşalmıyo göğsün, süt kanallarından biri tıkandığı için emzirsende sağsanda boşalamıyo işte, o kanal iltihaplanırsa da ateş olur, emzirmeye çalış ama daha çok ılık duş al, sıcak kompres yap açılsın kanallar. Öf çok zor, geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Şeyme canım göğüs pampası ile neden boşaltamıyorsun.. Ilık su doğru bir adım sağ dur kendini korkma acaba eşitmi emzirmiyosun ay Allah kolaylık versin canım
Ya ne bileyim gecen gün emzirmeden sonra kalanı pompayla sağayım dedim hic çıkmadı acaba o zaman cidden bitmis miydi ki? dunden beri şişen göğüse ağırlık verdim boşalsın diye ama ondan önce eşit emzirmeye çalışıyordum. Niyeyse sağ göğsümden daha cok sut geliyor onu fark etmiştim bu şişen de sağ göğüs. Ben mi boyle olmasina sebep oldum farkında olmadan bilmiyorum

Evet canım tıkanan yer belli oluyor zaten kızardı biraz. Ben de iltihaplanmasindan korkuyorum, mastite cevirmez insallah bakalım simdi boşalttı gibi ilerleyen saatler ne gösterecek

Evet canım tıkanan yer belli oluyor zaten kızardı biraz. Ben de iltihaplanmasindan korkuyorum, mastite cevirmez insallah bakalım simdi boşalttı gibi ilerleyen saatler ne gösterecek

Hafif hafif masaj da yap, eskiler duşta tararmış (muhtemelen masaj :)) bi de kalıp sabunu sürerlermiş (yine muhtemelen masaj :))

Hafif hafif masaj da yap, eskiler duşta tararmış (muhtemelen masaj :)) bi de kalıp sabunu sürerlermiş (yine muhtemelen masaj :))
Evet canım hem duşta hem emzirirken özellikle o bölgeye masaj yaptım durdum zaten. Ay insallah bosalmistir, baska da ne yapılır bilmiyorum çünkü

Evet canım hem duşta hem emzirirken özellikle o bölgeye masaj yaptım durdum zaten. Ay insallah bosalmistir, baska da ne yapılır bilmiyorum çünkü

Stres yapma canım, doğru yoldasın öylece dağılacak merak etme. Hiç olmadı bi antibiyotik kullanacaksın ki süte geçmiyor merak etme güvenli o da. Her emziren annenin başına geliyor, tecrübeli anne olmak böyle işte yaşaya yaşaya öğreniyosun. Relax ol stres kötü, evrene güzel mesajlar yollayalım.

bizimki mastit olmuştu,hayır canım göğse müdahalede bulunmadı doktorlar.serumunu ilaçlarını verip yollamışlardı bi kaç da talimat,masaj sıcak kompres emzirme sağma gibi.

Haklısın canım stres her seyin sebebi zaten. Insallah gecer gider, bundan sonra da bu şekilde duş, masaj, sağma yontemiyle ilerlerim artık.
bizimki mastit olmuştu,hayır canım göğse müdahalede bulunmadı doktorlar.serumunu ilaçlarını verip yollamışlardı bi kaç da talimat,masaj sıcak kompres emzirme sağma gibi.
Anladım monicim ben de oyle yapayım bakalım insallah işe yarar
Masallah Canim sutun bol ne guzel.. Bol bol emzirip sagacaksin. o sagdiginida dokme bebise ver.
Biraz daha buyusun Umut daha iyi emer o zaman.
Sabah sağdığımı buzluga attım şimdilik, cok kriz anlarda veririm diye. Oyle cok cok da sayılmaz ama Umut'a yetiyor neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…