- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.381
Eline emeğine sağlık püsküütümMerhaba 5. takımcım,
501. ve 518. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-51512734
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Canım benim rabbim kolaylıklar versin ne güzel telaşlar bunlarKızlarr ölüyorum yorgunluktan nobetler arasında bir de perdelerimi seçip almaya gittik bugün dinlenebiliyoRum şükür yarın da bursaya gidip çeyizin tekstil işini halledicez yaa ben çok yoruluyorum artık düğün olsun bitsin istiyorum
Düğün telaşı kilo verdirir acele etme. Hedefe kadar alışvalışverişKızlarr ölüyorum yorgunluktan nobetler arasında bir de perdelerimi seçip almaya gittik bugün dinlenebiliyoRum şükür yarın da bursaya gidip çeyizin tekstil işini halledicez yaa ben çok yoruluyorum artık düğün olsun bitsin istiyorum
tünaydın kızlar
malum temizlik günümbebişinde 2.ay aşısı vardı 2 bacaktan bi koldan aşı oldu miniğim
eve geldim ara öğünümü yapmadan size bakayım dedim .pek kimsecikler uğramamış
Ya ne bileyim gecen gün emzirmeden sonra kalanı pompayla sağayım dedim hic çıkmadı acaba o zaman cidden bitmis miydi ki?dunden beri şişen göğüse ağırlık verdim boşalsın diye ama ondan önce eşit emzirmeye çalışıyordum. Niyeyse sağ göğsümden daha cok sut geliyor onu fark etmiştim bu şişen de sağ göğüs. Ben mi boyle olmasina sebep oldum farkında olmadan bilmiyorum
Serveyım menu on numaraSabah 2 yumurtalı omlet, peynir, domates, salatalık, biber,yoğurt, yeşilcay
Ara 1 elma, 15 badem
Ara 1 kase yoğurt,sütlü nescafe
Aksam fırında sebzelı kıymalı yemek, salata,
Sade turk kahvesi
Naneli limonlu soda
2 lt limonlu tarcınlı naneli su
30 dk yuruyus
Gercekten mı canım ıyı yaaa ben de oyle yapayım o zamanKıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız
Tebrıkler canım bak kılo veremıyorum dıye uzuluyordun sporyn etkısınden olsa gerek ıncelıyorsun demekkı supersınnnBu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Basenlerımden yukarı zor cıkmıstı
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam
senın beynın yanmış gıt uyu gıtttttt
Kuzucum yazmamışsın kaç dakika olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?