Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim rabbim kolaylıklar versin ne güzel telaşlar bunlar

Düğün telaşı kilo verdirir acele etme. Hedefe kadar alışvalışveriş

tünaydın kızlar
malum temizlik günümbebişinde 2.ay aşısı vardı 2 bacaktan bi koldan aşı oldu miniğim
eve geldim ara öğünümü yapmadan size bakayım dedim .pek kimsecikler uğramamış

Çok geçmiş olsun canım umarım kuzu huysuzlanmaz gece
Bende bugün temizlikle boğuştum
Camlar tüller güneşlikler derken geberdim bugün yorgunluktan ama daha gece köşe koltuğumu sileceğim
Bugün kendi kendime iş açtım başıma Normalde her Ramazan ilk iftara Annemlere giderdik geçenlerde ben lavabodayken babam kuzuya kız hiç demiyorsun dedeciğim gelsene bize diye şakasına takılınca bende uzun zamandır bize gelmedikleri için hadi bu Ramazan ilk iftar bizde olsun dedim
Tabi bu durumda temizliğe hız vermek zorunda kaldım hem o bahaneyle temizlikde daha çabuk bitti hemde Babamın gönlü oldu

Malum genelde her gün olmasada 2 günde bir ben gittiğim için onların gelme ihtiyacı olmuyordu gerçi normal zamanda çağırdığımda bile Annem aman boşver eşin yorgun gelir falan derdi ama Ramazan bahanesiyle oda tamam dedi
Şimdi temizliği yarım yamalak yapsaydım geldiğinde temizliyecek bir şey görse ver bir bez ben iki dakikada hallederim deri beni deli eder hatunun içinde temizlikçi var dayanamıyor

Canım geçmiş olsun üzme tatlı canını bol bol pompayla çekmeye çalış ki o gerginliğini alsın benimde emzirme döneminde sağ göğsüm daha fazla şişerdi
Umarım bir iki güne geçer bol bol kompres yap

***5. TAKIM 519. Etap***

servey (70,8/)
0zlem (74,6/)
inatettimolacak (61 )
moni (96,1/ )
fancynancy (77,9/ )
Cikilatacanavari (79,3/)
lydznp (85,4/)
BuRCuCuKkK (53,8/ )
hedef38beden(83)
TopaLsoLucaNn (69,0/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
morordek (72/)
wendigo (64,9/)

Sabah 2 yumurtalı omlet, peynir, domates, salatalık, biber,yoğurt, yeşilcay
Ara 1 elma, 15 badem
Ara 1 kase yoğurt,sütlü nescafe
Aksam fırında sebzelı kıymalı yemek, salata,
Sade turk kahvesi
Naneli limonlu soda
2 lt limonlu tarcınlı naneli su
30 dk yuruyus

Serveyım menu on numara
Haftaıcı super gıttın
Bence yarın olcak bu iş
Olursa butun gun kutlayacagımmm

Gercekten mı canım ıyı yaaa ben de oyle yapayım o zaman

Bu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Basenlerımden yukarı zor cıkmıstı
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam

Tebrıkler canım bak kılo veremıyorum dıye uzuluyordun sporyn etkısınden olsa gerek ıncelıyorsun demekkı supersınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…