Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler hanımlar ben tutmuyorum ama hem emzirme hem de eşimle anneme eşlik etme sebebiyle kalktım :) hepinize hayırlı ramazanlar

Emzirmeye başlamayı düşünür müsün yeniden? :KK53:

Canım benim ne güzel insallah daha güzel kilolar da verirsin, herkes hedefine ulaşır :KK200:
En son onu denemeyi düşünüyorum. Dukan karatay emzirme arasında kararsız kaldım :confused:

son mesajı yazdıktan sonra kendimi yatakta buldum:uykucu::KK48:dayanamadım, saati kurdum 2 ye, yattım alarm çaldı kapatıp tekrar uyumuşum:KK48:eşim uyandırdı buçuğa geliyodu hazırladım yediler zaten kavaltı ediyoruz sahurda hepHoppaben niyetlenmicem:KK43: o kadar duramam herhalde çünkü gün içinde hep tansiyon ve şekeri ayarlamaya çalışıyorum:cry:tam ramazana yakın neden oynadı bu tansiyonla şeker sinir oldum ,ben hamileliklerim de bile hep tuttum orucumu:işsiz:
oy yerim ben o minnak kuzuyu:nazar::KK15:

:KK48::KK48::KK48: Minnak kuzum sabah sabah kopardı beni :KK48::KK48::KK48: Uyandığımda o kalkmış salonda bir yandan çizgi film izliyor bir yandan da salondaki oyuncaklarını düzenliyor ;) Tam ben lavaboya giderken peşimden geldi sabah dişlerimi de fırçaladım anne demezmi :D :D :D Kız oruçlusun ya dedim aaa oruçluyken diş de fırçalanmazmı diye şaşırdı :D :D :D
Neyse bir kerecikten bir şey olmaz ama diş bile fırçalanmaz dedim ;) sonuçta daha 7 yaşını bile doldurmadı ve isteğini kırmak istemedim ;)

Ayşem valla ben şu an çok iyiyim ama daha akşama çok var benimde ne olacağım belli olmaz :KK48: Sağlık el vermiyorsa mecbur tutmayacağız ;) İnşallah sıkıntı olmaz benimde gerçi eşimde bana tutturdu madem sibelde tavsiye etmedi şekerini iyice maf etmeseydin diye ama denemeden de hemen aman hastayım diye kıvırmak istemedim ;)
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah.....Aminnnnnnnnnn

:KK48::KK48::KK48: Minnak kuzum sabah sabah kopardı beni :KK48::KK48::KK48: Uyandığımda o kalkmış salonda bir yandan çizgi film izliyor bir yandan da salondaki oyuncaklarını düzenliyor :KK66: Tam ben lavaboya giderken peşimden geldi sabah dişlerimi de fırçaladım anne demezmi :KK70: :KK70: :KK70: Kız oruçlusun ya dedim aaa oruçluyken diş de fırçalanmazmı diye şaşırdı :KK70: :KK70: :KK70:
Neyse bir kerecikten bir şey olmaz ama diş bile fırçalanmaz dedim :KK66: sonuçta daha 7 yaşını bile doldurmadı ve isteğini kırmak istemedim :KK66:

Ayşem valla ben şu an çok iyiyim ama daha akşama çok var benimde ne olacağım belli olmaz :KK48: Sağlık el vermiyorsa mecbur tutmayacağız :KK66: İnşallah sıkıntı olmaz benimde gerçi eşimde bana tutturdu madem sibelde tavsiye etmedi şekerini iyice maf etmeseydin diye ama denemeden de hemen aman hastayım diye kıvırmak istemedim :KK66:
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah.....Aminnnnnnnnnn
kuzucuk yaa:p anlam verememiştir normal:KK48::KK48::KK48:
aminn canım :KK36:yinede ilk defa ramazana regl harici oruçsuz başlayınca kendimi kötü hissettim:cry:

Teşekkür ederiz :)

Ay ben daha sabahın köründe kötü hissetmeye başladım kendimi, psikolojik mi acaba ben mi kötüyüm.
tatlım psikolojik olabilir ama daha yeni düşük yaptın ,gerçi bebişin çok minnaktı ama lohusa hükmünde bile olabilirsin çok normal yaniHoppaacaba bi müddet zorlamasan mı kendini oruç içino_Ovücudun vitaminlerin kanın toparlanana kadarHoppa

tatlım psikolojik olabilir ama daha yeni düşük yaptın ,gerçi bebişin çok minnaktı ama lohusa hükmünde bile olabilirsin çok normal yaniHoppaacaba bi müddet zorlamasan mı kendini oruç içino_Ovücudun vitaminlerin kanın toparlanana kadarHoppa

Netten baktım ablacım, bebişin elleri tırnakları belliyse lohusa olunuyormuş, 40 gün oruç yasak tabi. Ama benimkinin kalbi bile duyulmadı, lohusa olmuyomuşum ondan, ama eksiklerim var belli. Vitaminimi içeyim bari iftarda.

bne niyetlenmemekle doğru karar verdiğimi anladım şeker tansiyon yine bi acayip sabah beri:cry:

Ay geçmiş olsun sana da. Doktorunu ihmal etme.

kuzucuk yaa:p anlam verememiştir normal:KK48::KK48::KK48:
aminn canım :KK36:yinede ilk defa ramazana regl harici oruçsuz başlayınca kendimi kötü hissettim:cry:
Bende bu sabah tuhafım. Hayatımda ilk defa Ramazana regli girdim. Sanki Ramazan değilmiş gibi. Dikkat et moni. Şeker, tansiyon önemli. Dinimizce de önce sağlık denmiyor mu?

Back
X