- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.181
canım cuma dan beri yazmamışsın haftasonu olduğu için mi yoksa vazmı geçtin?olsun napalım :) saglık olsun tesekkur ederım ılgıne arkadasım sagol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cuma dan beri yazmamışsın haftasonu olduğu için mi yoksa vazmı geçtin?olsun napalım :) saglık olsun tesekkur ederım ılgıne arkadasım sagol![]()
Evet şimdiden memnunum.Çok memnun kalacaksınız. Şarjı da çok uzun dayanıyor.
Memnun olmanıza çok sevindim.Evet şimdiden memnunum.sarji gün de %5 bitiriyor. 20 gün gider. Birde 2 saatte şarj oldu. 6-7 saat uyuyup neden yorgun ve uykusuz kaldığını da anladım sayesinde
derin uykuya geçme problemim varmış
![]()
Seninkisinin markası ne canımMemnun olmanıza çok sevindim.
Tasarımı çok hoş, değil mi? Adımları da çok doğru ölçüyor.
Benim de derin uyku sürem yeterli değil sanırım. Dün gece için 1 saat 26 dak. ölçülmüş.
5 saat 1 dakikası ise hafif uyku.
Benimki de Mi Band 2Seninkisinin markası ne canım
Ooo... süperMemnun olmanıza çok sevindim.
Tasarımı çok hoş, değil mi? Adımları da çok doğru ölçüyor.
Benim de derin uyku sürem yeterli değil sanırım. Dün gece için 1 saat 26 dak. ölçülmüş.
5 saat 1 dakikası ise hafif uyku.![]()
Benimkiyle aynı canım.Seninkisinin markası ne canım
Tarifi sibel mi verdi?kendime çorba yaptım
beyaz lahana,kabak,soğan,sarımsak,domatesi tencereye koyup haşladım,tuz.karabiber,kırmızı biber,zeytinyağ ekledim blender dan geçirdim.maydanozum kalmamış ekleyemedim,üzerine dere otu kıyıp zerdeçal eklicem![]()
hayır ,direk uydurdum,gerçi buna benzer bir çorba tarifim vardı bir de vicdan çorbası var buna benzer bende aklıma geleni attım pişirdim doğaçlama oldu yani.Tarifi sibel mi verdi?
Derin uyku süren konusunda haklısın canım. Gün içerisinde yorgun ve dinlenmemiş hissediyorsundur.Ooo... süperbenim ilk gün 36dk 2. Gün 52 dün ise 10dk. Yerlerde sürünüyorum
![]()
waww tam vicdan ödem atıcı bir çorba olmuş monimkendime çorba yaptım
beyaz lahana,kabak,soğan,sarımsak,domatesi tencereye koyup haşladım,tuz.karabiber,kırmızı biber,zeytinyağ ekledim blender dan geçirdim.maydanozum kalmamış ekleyemedim,üzerine dere otu kıyıp zerdeçal eklicem![]()
zorla bize de aldıracaksınız bu saatlerdenEvet şimdiden memnunum.sarji gün de %5 bitiriyor. 20 gün gider. Birde 2 saatte şarj oldu. 6-7 saat uyuyup neden yorgun ve uykusuz kaldığını da anladım sayesinde
derin uykuya geçme problemim varmış
![]()
Süpersin ÖzlemcimGünaydın kızlar.
ilk pazartesi bildirimi benden gelsin..
Cuma günü 75.6 olan kilom bugün 74.6..![]()
10 dakika mıOoo... süperbenim ilk gün 36dk 2. Gün 52 dün ise 10dk. Yerlerde sürünüyorum
![]()
canım hadi geçmiş olsun atlattın dersi umutta ne güzel huysuzlanmamışSelamlaaaaar
Sabah giremedim, derse gittim geldim. 3 saat ders yapmam diyordum ama öğrencilerin maşallah dinleyesi geldi. Peki madem dedim anlattım hepsini. Umut da sağolsun huysuzlanmamış, aklım evde kalmamış oldu böylece
Sabah apar topar çıktığım için de tartılamadım maalesef.
Süpersin Özlemcim
10 dakika mı
Ben bile senden çok uyuyor olabilirim![]()
Evet kaptanım baya rahatladım çünkü ilk kez bu kadar ayrı dışarıda zaman geçirdim :) Alışıyor artık gidip gelmeme :)canım hadi geçmiş olsun atlattın dersi umutta ne güzel huysuzlanmamış
alışsın paşam anneanneyle zaman geçirsinEvet kaptanım baya rahatladım çünkü ilk kez bu kadar ayrı dışarıda zaman geçirdim :) Alışıyor artık gidip gelmeme :)
Afiyet olsun. Bol bol yağ yaksınhayır ,direk uydurdum,gerçi buna benzer bir çorba tarifim vardı bir de vicdan çorbası var buna benzer bende aklıma geleni attım pişirdim doğaçlama oldu yani.
InşALLAHDerin uyku süren konusunda haklısın canım. Gün içerisinde yorgun ve dinlenmemiş hissediyorsundur.
Bir hafta uykunu bir takip et bakalım, belki artış olur diğer günlerde.