Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlaaaaar
Sabah giremedim, derse gittim geldim. 3 saat ders yapmam diyordum ama öğrencilerin maşallah dinleyesi geldi. Peki madem dedim anlattım hepsini. Umut da sağolsun huysuzlanmamış, aklım evde kalmamış oldu böylece :KK200:
Sabah apar topar çıktığım için de tartılamadım maalesef.

Süpersin Özlemcim

10 dakika mı :KK57:
Ben bile senden çok uyuyor olabilirim :p
Tavşan uykusu mu deniyordu buna. Şöyle güzelce dalıp ölü gibi uyuyasım var. C.tesi gece guzel uyumuşum 56dk ve derin uykunun büyük bir kısmı sabaha karşı. Benim kalkıp işe gittiğim saatler. Benim uyumam için işten ayrılmam gerek :KK70:
Bi nilsub nilsub olamadık :KK70::KK70::KK70::KK70:

Izdırabım çok büyük kızlar. Beyincik içeriden isyan ediyor. Yerine mi sığamıyor ne:KK42:
Bu arada kendini bana hiç unutturmuyor. Sürekli beynimi ve beyincigimi hatırlatıyor. Gözler isyanda. Onlar varsa ben yokmuyum diyor. Arka plandan kulaklar katılıyor hani bize hani bize diyor. Kafa değil mübarek orkestra sanki. Tabiki boyun ve omuzlarda "eee insaf. Bu kadar kalabalık taşıyamıyoruz" diyor. Bende ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici aldım ama... hasta mi oluyorum ne? Burnumda kaşınmaya basladi:KK42::ruh:

alışsın paşam anneanneyle zaman geçirsin
Artık evde de zaten genelde anneanneyle vakit geçiriyorlar, ben de çalışıyorum. O yüzden gidince de yadırgamıyor :)
Tavşan uykusu mu deniyordu buna. Şöyle güzelce dalıp ölü gibi uyuyasım var. C.tesi gece guzel uyumuşum 56dk ve derin uykunun büyük bir kısmı sabaha karşı. Benim kalkıp işe gittiğim saatler. Benim uyumam için işten ayrılmam gerek :KK70:
Zaten hep uyanman gereken saatlerde uykun gelir :D

Izdırabım çok büyük kızlar. Beyincik içeriden isyan ediyor. Yerine mi sığamıyor ne:KK42:
Bu arada kendini bana hiç unutturmuyor. Sürekli beynimi ve beyincigimi hatırlatıyor. Gözler isyanda. Onlar varsa ben yokmuyum diyor. Arka plandan kulaklar katılıyor hani bize hani bize diyor. Kafa değil mübarek orkestra sanki. Tabiki boyun ve omuzlarda "eee insaf. Bu kadar kalabalık taşıyamıyoruz" diyor. Bende ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici aldım ama... hasta mi oluyorum ne? Burnumda kaşınmaya basladi:KK42::ruh:

Çok güzel anlatmışsın da ben anlamadım neyin var?

Ya ben erken yatıyorum birde kendi yatağımda elimi kolumu açıyorum sen yazık koltukta yatınca rahat uyuyamazsın ki

Selam kızlar ben geldim. Saçlarım avuç avuç döküldüğü için gittim bugun argan ve badem yağlı şampuan aldım. Bakalım bir fark olacak mı. Gelecek hafta geçmemiş olursa kel kalmadan doktora gitsem fena olmayacak. Hindistancevizi yağı iyi gelmediği gibi sanki arttırdı dökülmesi. Daha önce argan yağı çok iyi geliyordu ama bu kez şampuan aldım bakalım merak ediyorum sonucu..
Yarın sabah 8 de evden çıkacağım akşam 7 gibi geleceğim.avrupa parlamentosu ve muze gezeceğiz gittiğim okulun uyum programında böyle şeyler var ne güzel :) Gün içi ne kadar yazarım bilmiyorum. Çantam yine piknik sepeti görevi görecek yarın.

Yarınki menümü şöyle planlarım;

Sabah; 2 dilim etimek, 2 haşlanmış yumurta Domates salatalık biber. 2 ceviz
Filitre kahve

Ara ; hindistancevizi soya, sütü 3 adet hurma

Öğlen ; ekşi mayalı sandviç ekmeği 2 dilim tavuk füme, 2 dilim Light peynir,kırmızı biber

Ara ; 1 mandalina ya da 1 avuç cranbery ve 10 fındık

Akşam ; 1 fırın kabak 3 kaşık yoğurt..

Ara ; detoks çayı

Yarını böyle planlıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği arası dışarıdayım. O arada wc sıkıntısı olmasın diye 800 ml su tüketeceğim eve gelince 3 litre ye tamamlayacağım. Yeşilçay vs de akşam içerim artık.
Spor ; ne kadar yürüyüp ne kadar yorulacağıma bağlı olarak ip alayıp atlamamaya karar vereceğim.

Ben menüde yazmadım. Çok üşeniyorum ama:KK43:
Dün sabah kalkınca 500ml su
Kahvaltı
60gr süzme light peynir ve 1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık.

Ara domates smooth

Öğlen
4yk haşlanmış nohut
5tn çeri domate
2 köz biber
Dereotu nane maydanoz
Rika ve kıvırcık ile salata

Ara
Yoğurt salatalık dereotu nane

Akşam
Kabak yemeği

Su
1.5lt
Afiyet olsun canim.. Ben her gun ne yedigimi mesajlara taslak olarak kaydediyorum. Unutmadan yer yemez saati ile yaziyorum.Gün sonunda buraya copy paste yapıyorum ve mesaji kendi kendime gonderiyorum. :rolleyes:

Menüm;
07:15
Yarım bardak süt + 1 yk bugday ruseymi
Ispanaklı yumurta(1 tane)
1 dilim kepek ekmegi (markette sadece bu vardi)

09:30
1 elma

12:00
2 yk yogurt + 1 yk yulaf ezmesi
1 kase corba

15:00
Yarım bardak yogurt
Yarım elma + yarım hurma

18:00
2 kibrit kutusu kadar fırında körili tavuk gogsu
3 yk pirinc pilavı
2 yk kozlenmis biber patlican
2 yk yogurt

21:00
Yarim bardak süt + 1 yk bugday ruseymi

1 kupa ihlamur+kantaron

Birazda uyuyana kadar 1 L besi bir yerde icmem lazim

3 L su

3 kücük t.kahvesi

Spor amaclı olmasada 1 saat yurumusum ( 6000 adım )

Kızlar biraz daha dikkat etmeyi ogreniyorum sanki..:KK52:
Az once eve gelirken hurma,uzum falan aldik. Bende aksam olan ara ogunum icin uzum yemeyi dusundum. 1 meyve yerine ne kadar uzum yiyebilirim diye diyetisyenin verdigi kitapciga baktim ve uzumun onunde glisemik indeksi yuksek oldugu icin kirmizi ünlem isaretini gördüm.Zaten yüksek oldugunu biliyordum amaaa hem aksam oldugu icin hemdee aksam yemeginde yine glisemik indeksi yuksek olan pirinc pilavi yedigim icin uzum yemekten vazgectim..:kk77:

Kızlar biraz daha dikkat etmeyi ogreniyorum sanki..:KK52:
Az once eve gelirken hurma,uzum falan aldik. Bende aksam olan ara ogunum icin uzum yemeyi dusundum. 1 meyve yerine ne kadar uzum yiyebilirim diye diyetisyenin verdigi kitapciga baktim ve uzumun onunde glisemik indeksi yuksek oldugu icin kirmizi ünlem isaretini gördüm.Zaten yüksek oldugunu biliyordum amaaa hem aksam oldugu icin hemdee aksam yemeginde yine glisemik indeksi yuksek olan pirinc pilavi yedigim icin uzum yemekten vazgectim..:kk77:
Bu işi böyle böyle öğreneceğiz. Tebrik ederim seni ;)

Back
X