- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.201
Bedava yedek kordon almak için tanıtım yapıyorumzorla bize de aldıracaksınız bu saatlerden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedava yedek kordon almak için tanıtım yapıyorumzorla bize de aldıracaksınız bu saatlerden
Tavşan uykusu mu deniyordu buna. Şöyle güzelce dalıp ölü gibi uyuyasım var. C.tesi gece guzel uyumuşum 56dk ve derin uykunun büyük bir kısmı sabaha karşı. Benim kalkıp işe gittiğim saatler. Benim uyumam için işten ayrılmam gerekSelamlaaaaar
Sabah giremedim, derse gittim geldim. 3 saat ders yapmam diyordum ama öğrencilerin maşallah dinleyesi geldi. Peki madem dedim anlattım hepsini. Umut da sağolsun huysuzlanmamış, aklım evde kalmamış oldu böylece
Sabah apar topar çıktığım için de tartılamadım maalesef.
Süpersin Özlemcim
10 dakika mı
Ben bile senden çok uyuyor olabilirim![]()
Artık evde de zaten genelde anneanneyle vakit geçiriyorlar, ben de çalışıyorum. O yüzden gidince de yadırgamıyor :)alışsın paşam anneanneyle zaman geçirsin
Zaten hep uyanman gereken saatlerde uykun gelirTavşan uykusu mu deniyordu buna. Şöyle güzelce dalıp ölü gibi uyuyasım var. C.tesi gece guzel uyumuşum 56dk ve derin uykunun büyük bir kısmı sabaha karşı. Benim kalkıp işe gittiğim saatler. Benim uyumam için işten ayrılmam gerek
Binilsub olamadık
![]()
Artık evde de zaten genelde anneanneyle vakit geçiriyorlar, ben de çalışıyorum. O yüzden gidince de yadırgamıyor :)
Zaten hep uyanman gereken saatlerde uykun gelir![]()
Izdırabım çok büyük kızlar. Beyincik içeriden isyan ediyor. Yerine mi sığamıyor ne
Bu arada kendini bana hiç unutturmuyor. Sürekli beynimi ve beyincigimi hatırlatıyor. Gözler isyanda. Onlar varsa ben yokmuyum diyor. Arka plandan kulaklar katılıyor hani bize hani bize diyor. Kafa değil mübarek orkestra sanki. Tabiki boyun ve omuzlarda "eee insaf. Bu kadar kalabalık taşıyamıyoruz" diyor. Bende ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici aldım ama... hasta mi oluyorum ne? Burnumda kaşınmaya basladi![]()
Valla bende bilemiyorum neyim var, neyim yok ki. Üstümden silindir geçmiş. Mevsim geçişmi başka birşey mi bilemiyorum.Çok güzel anlatmışsın da ben anlamadım neyin var?
Ya ben erken yatıyorum birde kendi yatağımda elimi kolumu açıyorum sen yazık koltukta yatınca rahat uyuyamazsın kiTavşan uykusu mu deniyordu buna. Şöyle güzelce dalıp ölü gibi uyuyasım var. C.tesi gece guzel uyumuşum 56dk ve derin uykunun büyük bir kısmı sabaha karşı. Benim kalkıp işe gittiğim saatler. Benim uyumam için işten ayrılmam gerek
Binilsub olamadık
![]()
Valla bende bilemiyorum neyim var, neyim yok ki. Üstümden silindir geçmiş. Mevsim geçişmi başka birşey mi bilemiyorum.![]()
Bence de eve bi tek kişilik yatak alın bariYa ben erken yatıyorum birde kendi yatağımda elimi kolumu açıyorum sen yazık koltukta yatınca rahat uyuyamazsın ki
Afiyet olsun canim.. Ben her gun ne yedigimi mesajlara taslak olarak kaydediyorum. Unutmadan yer yemez saati ile yaziyorum.Gün sonunda buraya copy paste yapıyorum ve mesaji kendi kendime gonderiyorum.Ben menüde yazmadım. Çok üşeniyorum ama
Dün sabah kalkınca 500ml su
Kahvaltı
60gr süzme light peynir ve 1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık.
Ara domates smooth
Öğlen
4yk haşlanmış nohut
5tn çeri domate
2 köz biber
Dereotu nane maydanoz
Rika ve kıvırcık ile salata
Ara
Yoğurt salatalık dereotu nane
Akşam
Kabak yemeği
Su
1.5lt
Evet koltukta uyuduğum zaman ve Zeynep rahatsız olduğunda acayip oluyorumYa ben erken yatıyorum birde kendi yatağımda elimi kolumu açıyorum sen yazık koltukta yatınca rahat uyuyamazsın ki
Tekli koltuk olan katlanır yaylı yataklar var. Zeynep'in odasına bir tane düşünüyorum aslında. Zeynep benim odamı istila ederse bende onun odasını istila ederimBence de eve bi tek kişilik yatak alın barilydznp :)
Süper fikirAfiyet olsun canim.. Ben her gun ne yedigimi mesajlara taslak olarak kaydediyorum. Unutmadan yer yemez saati ile yaziyorum.Gün sonunda buraya copy paste yapıyorum ve mesaji kendi kendime gonderiyorum.![]()
Bu işi böyle böyle öğreneceğiz. Tebrik ederim seniKızlar biraz daha dikkat etmeyi ogreniyorum sanki..
Az once eve gelirken hurma,uzum falan aldik. Bende aksam olan ara ogunum icin uzum yemeyi dusundum. 1 meyve yerine ne kadar uzum yiyebilirim diye diyetisyenin verdigi kitapciga baktim ve uzumun onunde glisemik indeksi yuksek oldugu icin kirmizi ünlem isaretini gördüm.Zaten yüksek oldugunu biliyordum amaaa hem aksam oldugu icin hemdee aksam yemeginde yine glisemik indeksi yuksek olan pirinc pilavi yedigim icin uzum yemekten vazgectim..![]()