Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptan. Dincsen sorun yok. Dinlenmişsin demek ki. Çok yoruyorsun kendini.

Günaydın herkese. Dün p.tesi bildirimi için tartışmayı unutmuştum. Bu sabah tartıldım ama karnım çok şiş. Onun için gerçek kilo olduğunu sanmıyorum ama yinede çok hoşuma gitti. Kendime rakip arıyorum. Kime meydan okusam da yarışsak acaba

Olabilir canım neden olmasin ben varım

Günaydın kızlar

Günaydın kaptanım benim oğlan da beni uyutmadi bugün şu günlerde geceleri uyumuyor pek. Ama ben senin aksine cok yorgun uyandım gözlerim yanıyor

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Oynakbaşı sahalara döndüüüü

Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi bende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)

Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir hallederiz nasılsa
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım kuzum iyi olsun da gerisi önemli değil

Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye en sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü

Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi tabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek artık perşembe inşallah zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım

moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağım deli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor neler Allah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar

Aleyküm selâm Banu
Kuşuna geçmiş olsun tekrardan. Dikkat et kız. Hanzolar kadın demez akıtır pekmezini ALLAH korusun.

Geçmiş olsun canım. Dilerim bugün daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…