- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.221
masallah ozlem cim bu diyetisyen sana iyi geldiGünaydın kızlarr..
Dayanamadım bugünde tartıldım vee 74.3 kiloyum. Böyle devam ederse bu Cuma olmadı haftaya Cuma kesin listeye girerim.
Son 1 kilo en som Ramazan ayında 73.3 'ü görmüştüm.
Günaydın kaptan. Dincsen sorun yok. Dinlenmişsin demek ki. Çok yoruyorsun kendini.Gunaydinlar gece gece hakan beyin uykusu kacmis isin kotusu benim uykumu da kacirdi 4 ten beri ayaktayim su an dinc vaziyetteyim ama ilerleyen saatlerde iptal olurum herhalde kizlar dun aksam cok yorgundum yemekten sonra sizdim herhalde ondan boyle dinc durumdayim
Gunaydin canim. Hadi listeye gir. Herşey daha kolay olacakGünaydın kızlarr..
Dayanamadım bugünde tartıldım vee 74.3 kiloyum. Böyle devam ederse bu Cuma olmadı haftaya Cuma kesin listeye girerim.
Son 1 kilo en som Ramazan ayında 73.3 'ü görmüştüm.
Diyetisyenlerin sihirli dokunuşu var diyorum ya... boşuna olmadığının bir kanıtıda Özlem oldumasallah ozlem cim bu diyetisyen sana iyi geldi
nilsub ve Dirilisci hatun sizi gözünme kestirdim. Sizi geçene kadar rakibiz. Var mısınız
Nilgün ortim senin yakanı bırakmam. Gecsemde seni yüzde yarışı yaparız. Hadi ya... nerede o güzel kilo veren Nilgün? Ne zaman sahalara dönüyorsun
Gunaydinlar gece gece hakan beyin uykusu kacmis isin kotusu benim uykumu da kacirdi 4 ten beri ayaktayim su an dinc vaziyetteyim ama ilerleyen saatlerde iptal olurum herhalde kizlar dun aksam cok yorgundum yemekten sonra sizdim herhalde ondan boyle dinc durumdayim
Hadi bakem diriliş göster kendiniOlabilir canım neden olmasin ben varım
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Oynakbaşı sahalara döndüüüü
Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedibende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)
Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdirhallederiz nasılsa
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağımkuzum iyi olsun da gerisi önemli değil
Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diyeen sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü
Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyitabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek artık perşembe inşallah zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım
moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağımdeli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor nelerAllah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar
Senin hedef ne bu hafta?hadi bakalım
Geçmiş olsun canım. Dilerim bugün daha iyisindir.Izdırabım çok büyük kızlar. Beyincik içeriden isyan ediyor. Yerine mi sığamıyor ne
Bu arada kendini bana hiç unutturmuyor. Sürekli beynimi ve beyincigimi hatırlatıyor. Gözler isyanda. Onlar varsa ben yokmuyum diyor. Arka plandan kulaklar katılıyor hani bize hani bize diyor. Kafa değil mübarek orkestra sanki. Tabiki boyun ve omuzlarda "eee insaf. Bu kadar kalabalık taşıyamıyoruz" diyor. Bende ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici aldım ama... hasta mi oluyorum ne? Burnumda kaşınmaya basladi
masallah ozlem cim bu diyetisyen sana iyi geldi
73'ün altına inersem ozelliklede 70'in altina inersem kesinlikle oyle dusunecem bende.Diyetisyenlerin sihirli dokunuşu var diyorum ya... boşuna olmadığının bir kanıtıda Özlem oldu
Günaydın canımGünaydın yazmıştım yok olmuş
Günaaayddııııınlaaaarrrrsesim geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?