Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banumm oy oy çok geçmiş olsun canım şimdi okudum takım da yazdıklarınımalesef öküz ve manyak doluaman bir şey olmadan hallolmuş Allah korusun,böyle şeyler rabbim kimseye yaşatmasınkuzunun iyi olmasına da sevindim,hepiniz bir an önce toparlanırsınız inşallah yeter bu kadar hastalık aksiyon,sende kendine dikkat et banum sen ayakta duracaksın ki aileni ayakta tutasın

Günaydınnnnn
Merhabalar morordek
Pazartesi günü tartılamadım.
Dün ve bugün adet dönemime denk geldiğinden balon gibi şişim.
Benim Cuma günkü kilo bildirimim yeterli olur mu acaba?
Liste için cumaları mutlaka bildirim yapıyoruz. Pazartesi günkü bildirimler bizim takım içerisinde kontrol amaçlı bildirimlerimiz :) Hafta sonu bilançosunu görmek adına. Cuma bildirim yapmayı unutmadığın sürece problem yok canım :)
Günaydın yazmıştım yok olmuş

Günaaayddııııınlaaaarrrr sesim geldi mi?
Geldi geldi :))
Sana da günaydın

Anneme geldik cok sevgili kardesim yeni uyanmis kahvalti hazirladi yaptigim pogaca ve pizzayı gömüyor esimle birlikte. Bende marul,maydanoz,nane ve yesil fasulye yiyorum.
Ögleden sonra kısır yapacaz öglen yemem gereken pilav,makarna hakkımı aksam ögününde kısır yiyerek kullanacam.

Coguyla düğüne bile gidilmez, Rüküs bir millet olacağız

Off geçmiş olsun canım ya benimde yeni doğum yaptığımda olmuştu aylarca çektim insallah hemen iyileşir

Menün güzel ama sebze eksik. Su az. Akşama bol sebze salata ekleyebilirsin. Bol sebzeden kasıt 1kg sebzeye 1yk z.yağ ile haZırlanmış yada fırınlanmış olabilir. Sebze bağırsakları müthiş çalıştırıyor. Denedim tavsiye ederim

@⁨nilsub⁩ sevgili ortim ve rakibim sesin soluğun çıkmadı. Kendine uygun bir rakip olarak gormuyor musun beni?
Yada korktun mu?
Bak bu cuma guzel bir kilo bildirimi yapmazsan yedim seni haberin olsun

geçmiş olsun tatlım ne can yakar o şimdi

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…