Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selâm Banu
Anim inşALLAH :)
Kendini koruma mekanizması güzel. Başkasına bağımlı yaşamaz hayatı boyunca. Kendi ayakları üstünde durur. ALLAH tüm evlatlarımıza hayırlı ömürler versin inşALLAH. :)

Wooowww süpersin. Listeye az kaldı. Hadi hayırlısıyla haftaya inşALLAH
Belki spor yapsaydim ve iki gün ust uste kisir tarzı yemek yemeseydim su an liste kiloma inmis yada daha cok yaklasmis olabilirdim.
Salı günü kisir yedim menu paylastim zaten ama sabahi yine eksi gordum. Carsamba günüde gorumcem bulgurdan kofte yapti. Aksam yemeginde ondan yedim ve biraz fazla yemis olabilirim. Bu tarz seylerde bulgur pismedigi icin daha cok siskinlik yapabiliyor. Önceden olsa ben oglene kadar ac susuz bekler oyle tartilirdum.Ama artık oyle yapiyorum birazdan ara ogunumude yiceemm.

***5. Takım 541. Etap***

servey (67,9/)
moni (83,9/)
inatettimolacak (60/)
dennisgo (64,1/)
kaanin annesi (54,4/)
Dirilisci hatun (80,4/79,8/0,6/%0,75)

lydznp (81,9/)

5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (96,7/) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,5/72,3/0,2/%0,28 )
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,1/) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (66,3/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

canım bu hafta güzel kilo verdiysen listeye alacaktık seni sabah akşam tartı farkın oluyor mu ya da seni listeye haftaya alalım

Tsk ederim canım çok şükür

canım bu hafta güzel kilo verdiysen listeye alacaktık seni sabah akşam tartı farkın oluyor mu ya da seni listeye haftaya alalım

İnşallah bu hafta güzel kilo verebilmişimdir.
Uygun görürseniz ve beni de listeye alabilirseniz çoook mutlu olurum toplight
Öğlearasında buluştuğum arkadaşım beni incelmiş gördüğünü söyledi. Bu çok güzel moral oldu.
Eğer akşam gidince aç karnına tartılırsam sabahkiyle pek farklı olmuyor. İsterseniz bu akşamüzeri tartılayım sizin için de uygunsa kaptanım toplight
Ne dersiniz?
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki oğlan olunca herkesinkini oğlan zannediyorum
Amiinn onlar kaç yaşında olursa olsun hep bizim küçük kuzumuz olacak oyyy kurban olurum yaa.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Ama çok sis dokunamiyorum hiç çok acıyor üstüne bastikca iltihabı kendiliğinden dışa çıkıyor bende öyle temizleyebiliyorum sanırım uzamasıni bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…