- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.381
Bu hafta elimden kaçtın diriliş.morordek canım 79.8
TebriklerHafta ya cuma mezun olmak istiyorum.
Uzun oldu ama oldu çok şükür. Ramazan ayında başlamıştım diyete 65 kilo ile başladım toplamda 12 kilo vermiş oldum.
Buraya her cuma yine yazmak isterim kilomu korumak adına.
Sırada vücudu forma sokmak kaldı.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına. Önce sağlık versin Rabbim sonra kilolariniz gitsin.
Herkese selamlar bugün sabahtan beri yogundum tartilmistim sabah sonra yazmayı unuttum kusuruma bakmayın lütfen.
Kilom 54.1
-300
%0.55
Var 78Bu hafta elimden kaçtın diriliş.
Kaçamak yapacaksan ona göre yap. Haftaya aradaki fark biraz daha kapanacak sana 2 hafta veriyorum
Var mi tahmini olan?
78 hafta mi kilo mu? Ben 2 hafta sonra geçerimVar 78
Canim sen 2 haftaya 78 i görürsün kesin listelerin gayet iyi.78 hafta mi kilo mu? Ben 2 hafta sonra geçerimDirilisci hatun u diye düşünüyorum.
Haftaya 78i goremez o
Bu aralar kaçamak istiyor canı
Yeme yeme yoksa zaman uzar ve yorulursun.Evet, haklısın. Bende durum aynenoldu geçen gün.
Şu an moralim daha iyi, iştahım da normale döndü çok şükür.
Sağolasın arkadaşım. Dediğin gibi yapacağım.Yeme yeme yoksa zaman uzar ve yorulursun.
Bir an önce hedefine odaklan ver kurtul kendini daha ozguvenli ve mutlu hissedeceksin
78 miCanim sen 2 haftaya 78 i görürsün kesin listelerin gayet iyi.
Dirilisci hatun benim gibi 3 poğaça yerde haftalarca ugrassa zor görür 78 i hatta cikilatalar gozlemeler börekler offf offf
Biraz kizdiralimda pes etsin yemekten vazgeçsin
Ay ben nasıl okudum gördüm 2 hafta demissin zaten tamam tamam bende o işCanim sen 2 haftaya 78 i görürsün kesin listelerin gayet iyi.
Dirilisci hatun benim gibi 3 poğaça yerde haftalarca ugrassa zor görür 78 i hatta cikilatalar gozlemeler börekler offf offf
Biraz kizdiralimda pes etsin yemekten vazgeçsin
Canim sen evde kacta oluyorsun listelerin son saati 20.00 amaİnşallah bu hafta güzel kilo verebilmişimdir.
Uygun görürseniz ve beni de listeye alabilirseniz çoook mutlu olurumtoplight
Öğlearasında buluştuğum arkadaşım beni incelmiş gördüğünü söyledi. Bu çok güzel moral oldu.
Eğer akşam gidince aç karnına tartılırsam sabahkiyle pek farklı olmuyor. İsterseniz bu akşamüzeri tartılayım sizin için de uygunsa kaptanımtoplight
Ne dersiniz?
Sevgiler.
Canim ben de yeni eve girdim canim baktim listeyi gireyim diye hic kg girilmeyince sasirdim
Ben ekliyorum kaptanım hazırladımCanim ben de yeni eve girdim canim baktim listeyi gireyim diye hic kg girilmeyince sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?