- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.141
Gecmis olsun mordak hemen iyilesirsin umarimSelam kızlar
Ben yeni girebildim
Dün aksam yediğim dokunmuş, geceden beri mide bozulması ile cebellesiyorum. Cok halsizim. Umarım en kısa sürede geçer kolumu oynatamiyorum
Maalesef oyle oldu ya tum dayaklari hak ettim.canım ben 1 yumurtayla yapıyorum. gayette yeterli oluyo. kestaneler olmamış bu arada + kaçınılmaz son
Afiyet olsunnolabilir :)
bende burdayım, öğle yemeğine gideceğim şimdi :)
Kasap et derdinde koyun can derdindegeçmiş olsun ördekim ne yedin kine dokundu öyle cısmı cormu? soğukmu sıcakmı?
Evet kimsenin sesi cikmiyor dogru tespit gibiben buralardayım canımda bugun kimse havasında değil herkes hafta sonu pert olmuş gibi...
canım wendigo yazmış o nota senden kaynaklı değildi 1 performans dönemi 8 hafta sürüyor bu süre içinde nota almamamız gerekiyorKizlar yaaa bizim 1 tane notamiz varmış ben bu uygulamayi ysni gördüm ve cok üzüldüm. Benmi neden oldum acaba buna benim arti geldigim haftami olsu acaba tam bakamadim sayfalara ve duzeltmemuz icin ilk uce germemiz gerekiyormus. Onu sildirmek için elimden gelen bütün cabayi göstericem bu hafta cok iyi olalim kızlar
afiyet olsun canım ben yanımda getirdim. hindi füme ve yoğurt
sen yapıyomusun dukan ekspres
Burdayim ortim askolsun ya nasil gormedin kestane yazdim omlet yazdim
Afiyet olsunn
Ben 1 yumurta 2-3yk su yada sütle yapıyorum. Bazen 1yk yulaf kepeği kullanıp yarim kaşığı akşam yoğurtla tüketiyorumKizlar gunaydinnn
Uyanali oldu ama yeni yazabiliyorum. Sabah yulaf kepegini sut ve yumurtayla yaptim krep omlet arasi birsey oldu. 2 yumurta, 1bucuk kasik kepek, 0.75 cay bardagi sutle. Ama fazla oldu galiba su an cok asiri tokum siz kac yumurtadan yapiyorsunuz?
Sabah tartim 69.6kabizlik yok, dun yemekten sonra kestane yemistim ondan galiba Bir de suyum 2 ltydi tum haftasonu icemedim
Sabah; 2 haslanmis yumurta
Ara: yesil elma
Aksam: 4 kofte, 1 patates, ceyrek patlican firinda. Salata, yogurt, 2 tbe
Gece: kestane1 tabak
Oglen yemeyisime guvenip yemistim kestaneyi
Canim sanirim onumuzdeki hafta bu hafta ev islerini bitireyim tamamen diye dusunuyorum sikilirsam haftasonuna dogru baslarim net bilmiyorumsaol canım, bende tavuk haşlama ile cacık yedim :)
açaydım kollarımı yeme diyeydimm
görmemiş gibi davranınca eksilerin azalır belki ne dersin?
saol canım.
işe ne zaman başlıyosun kaptanım?
evet yaaa hadi topla kızları canım herkes salmış bi vaziyetteSelam kizlar
Bir iki gun pek gelemedim dagildik mi yine hadi toplanin gelin daha haftanin basindayiz toparlayalim durumu
anlaım canım umarım bidaha yemeyizselamlarr
sonunda evde yalnız kalabildim cocukları okula gönderip biraz yattım kahvaltıydı ortalığı toparlamaydı anca gelebildim
canım wendigo yazmış o nota senden kaynaklı değildi 1 performans dönemi 8 hafta sürüyor bu süre içinde nota almamamız gerekiyor
27.tur performans dönemi bitti bu hafta yeni bir döneme başlıyoruz notasız bitiririz inşallah bu dönemi
40 dk öğle arası temiz havada yürüyüş yaptım kızlar.
yoğurt ve hindi fümemide yedim.
az önce fabrikada kek dağıttılar tabi ben yemiyorum aynen oğluma.
kaçamaksız 10. günüm falan herhalde en çok çikolatayı özledim ama inatla yemiyorumbittr bile
sağol canım. ben ip atlamıyorum bu ara regl den sonra atlıcam artıksüpersin canım, aynen devam :)
ben hafta sonu hafifservey leştim ama hemen ipi aldım elime, keşke bende yürüyebilsem ah, ona bi vakit bulamıyorum yaa.
canım bence eliptik daha iyi bence oturmalılar bana biraz tembl işi geliyor. birazd bölgesel sankihttps://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-gym-002-pembe-dikey-kondisyon-bisikleti-242909821
kızlar şu alayım diyorum ne dersiniz kötü müdür? ya da ses yapar mı? istanbulda elden alacak olanlara 100 tl ama kargoya vermiyolar
Eki Görüntüle 2106407
canım bence eliptik daha iyi bence oturmalılar bana biraz tembl işi geliyor. birazd bölgesel sanki
Burdaaakızlar nerdesiniz?
Burdaaa
Ama çok utanıyorum kilomu yazmaya cuma cumartesi çok yedim içime fil kaçtı
Motive bozmak istemediğim için menu yazmadım
Ama pazar dikkat ettim. Yine de sonuç kötü
80 olmak istemiyorumkız seni doğuma kaç kilo yollucaz acaba?
80 olmak istemiyorum
Nasıl bir iradesizlik bu anlamıyorum. Durduramiyorum, eşim çok yediğin için miden sürekli bulanıyor dedi. Kaan a hamileyken çok dikkat ediyordun hiç bulantin olmadı dedihaklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?