- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.161
Kizlar bu haftasonu biraz kotu gecmis galiba
İsterseniz kendi diyeti olmayn ve dukan disinda birseyler arayanlar icin dilara kocak in dengeleme diyeti var 3 gunlik paylasabilirim
Sen bilirsin ama ben kullanamıyorum. Popom çok acıyorhttps://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-gym-002-pembe-dikey-kondisyon-bisikleti-242909821
kızlar şu alayım diyorum ne dersiniz kötü müdür? ya da ses yapar mı? istanbulda elden alacak olanlara 100 tl ama kargoya vermiyolar
Eki Görüntüle 2106407
Üstünde 1 saat yapışırsın bir daha kalkıp yürüyemezsin. Ben 20dk da ölüyordum.canım eliptik için şu an müsait yerim yok maalesef, tembel işi de olsa bi kalori yakımı olacak illa ki diye düşünüyorum. evde oturmaktansa üstünde 1 saat çalışmak daha iyi gibi geliyo.
Sen bilirsin ama ben kullanamıyorum. Popom çok acıyor
Ben hergun 15-20dk biniyordum. En son 10kilo verdikten sonra yeter artık dedim bir daha yüzüne bakmadim. Onun yerine jessica ve leslie yaptım. Bu süreçte de hiç ağrısı geçmedi. Seni olumsuz etkilemekte istemiyorum ama köşede duracak.popo acısı 3-5 güne geçiyor yazmışlar ama?
eşimde istersen al dedi. bu en ucuzu? bunu alacağıma azıcık daha pahalı kullanışlı olan mı alsam diye düşünmüyor değilim. derdim o.
gben tatlım o kestane 1-2 hadi emziklisin de 1 tabak nedir yahuu aman dikkat et
oyle azalcak olsaaaam ohiiooo hic gruba girmeme gerek yoktusaol canım, bende tavuk haşlama ile cacık yedim :)
açaydım kollarımı yeme diyeydimm
görmemiş gibi davranınca eksilerin azalır belki ne dersin?
saol canım.
işe ne zaman başlıyosun kaptanım?
oyle azalcak olsaaaam ohiiooo hic gruba girmeme gerek yoktu
Mitivisyinim bizildi binim
Çok cıs sayılmaz aslında lahmacun yedimgeçmiş olsun ördekim ne yedin kine dokundu öyle cısmı cormu? soğukmu sıcakmı?
Sağol kaptanım, şimdi biraz daha iyiyim
Merhabalar canım@bluedolphin kuzum nerdesin? yürüdün mü öğleyin?
Biz bugün yakın arkadaşımla işyerimin yakınındaki yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaptık. 90 dakika yürümüşüz. Çok mutluyum. 9748 adım oldu şimdiden.insallah canim benimde hesefim bu hafta her öğle arasi yürümek
menü güzel cok gemiz olsun
Vallahi ben şu süper kanlı Ay'dan da şüphelendim kaptanım. Tam o güne denk geldi başımın çok ağrıdığı ilk zaman.@moni tatlim valla ankarada da lodos var @bluedolphin in dedigi gibi bas agrisi yapiyor ama direnecegiz gececrk insallah
Merhabalar canım
Dün tüm gün Annem bendeydi. Belinden rahatsız, bel fıtığından dolayı beli tutuk uzun süredir ve fizik tedaviye başladı. Onunla birlikteydim. İnternete giremedim. Arada mutfak, çamaşır vb ev işlerini de yaptım.
Bugün bu saatte aranıza katılabildim.
Bugün öğlearasında yakın arkadaşım yürüyüş parkuruna yürüyüşe davet etti,öğlen 90 dakika yürüyüş yaptık.
9748 adımdayım şu an. Bakalım gün sonuna kadar kaç adım olacak.
Sen nasılsın canım, iyi misin?
Sağolasın sorduğun için.Kusuruma bakmayasınız gecikme için.
Canım sağolasın, ben de sizleri çok özledim.merak ettim seni, ne güzel yürümüşsünüz yaa, hayran oldum şu an!
bende iyiyim canım, kondisyon bisikleti alıp almama noktasında gidip geliyorum işte.
Afiyet olsun canım. Ev yapımı lor en güzeli. Ellerine sağlık.Teşekkür ederim canım bakarım tabii,son bi kaç haftadır lorumu kendim yapıyorum ,bitiremiyorum bir paketi.diyetisyenim veriyor loru ama bende severek yiyorum
Teşekkür ederim
Evet canım ya burada devam edecekmiş bir kaç gün
Kondiyon bisikleti alacak mısın canım?merak ettim seni, ne güzel yürümüşsünüz yaa, hayran oldum şu an!
bende iyiyim canım, kondisyon bisikleti alıp almama noktasında gidip geliyorum işte.
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar ben bütün gün yatacağım belim sırtım çok fena tutulmuş öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?