- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.181
Bende menümü yazayım;
Sabah; 1 yumurta, yeşil çay
Ara; sade Türk kahvesi
Öğle; tavuk göğüs, cacık, yeşil çay
Erken ara; 3 yk yoğurt, chia, tarçın azıcıkta nesfit attım içine, öğleyin çok yememiştim, kabız olmayayım diye nesfit attım içine
Akşam; kocaman kase salata, yanında 3 dal haşlanmış karnabahar ile
Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; eve geçince
Yemek Faslı 17.00 da bitti.
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım. Bel tutulunca çok zor oluyor, hem ağrı oluyor, hem de hareketler kısıtlanıyor maalesef. Termofora sıcak su koyup, beline sar. Ve belini hep sıcak tut, fanila giy. Geçen sene çok kötü belim tutulmuştu, bel fıtığı var bende, fiziğe gittiğim dönemde uyurken yan yatıp bacaklarım arasında ince bir yastık varken uyuyordum. Bel için iyiymiş böyle.Ay bugün ben kipirdayamiyorum
Hoşgeldin canımKızlar ne yapıyorsunuz ne var ne Yok ben sonunda gelebildim
Çok geçmiş olsun canım. Çok halsiz bırakmıştır bu durum seni. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.Selam kızlar
Ben yeni girebildim
Dün aksam yediğim dokunmuş, geceden beri mide bozulması ile cebellesiyorum. Cok halsizim. Umarım en kısa sürede geçer kolumu oynatamiyorum
Sağol canım tek belim değil sırtımda boynunda neyse geçer inşallah ben uzun zamandır bacaklarının arasında yastıkla uyurum zatenMümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım. Bel tutulunca çok zor oluyor, hem ağrı oluyor, hem de hareketler kısıtlanıyor maalesef. Termofora sıcak su koyup, beline sar. Ve belini hep sıcak tut, fanila giy. Geçen sene çok kötü belim tutulmuştu, bel fıtığı var bende, fiziğe gittiğim dönemde uyurken yan yatıp bacaklarım arasında ince bir yastık varken uyuyordum. Bel için iyiymiş böyle.
Çok geçmiş olsun tekrardan.
40 dk öğle arası temiz havada yürüyüş yaptım kızlar.
yoğurt ve hindi fümemide yedim.
az önce fabrikada kek dağıttılar tabi ben yemiyorum aynen oğluma.
kaçamaksız 10. günüm falan herhalde en çok çikolatayı özledim ama inatla yemiyorumbittr bile
Sorma canım, şu an Annem senin gibi. Hem belinde hem boynunda fıtık var. Fizik tedaviye başladı. Ağrıları artıyor dönem dönem. Uykuları filan bölük pörçük. Zor bir durum.Sağol canım tek belim değil sırtımda boynunda neyse geçer inşallah ben uzun zamandır bacaklarının arasında yastıkla uyurum zaten
Canim sen haftasonu giden koyunlarin derdine hasat oldun keske esin yada kv yardim edeydi bu kadar zorlanmazdin aman ilaclarini falan duzgun alSağol canım tek belim değil sırtımda boynunda neyse geçer inşallah ben uzun zamandır bacaklarının arasında yastıkla uyurum zaten
Annecigin de bir an once iyilesir ins gulden cimSorma canım, şu an Annem senin gibi. Hem belinde hem boynunda fıtık var. Fizik tedaviye başladı. Ağrıları artıyor dönem dönem. Uykuları filan bölük pörçük. Zor bir durum.
Çabuk iyileşmeni diliyorum.
Muhtrsem ne guzel hareket yapmissin cnm ctsiMerhaba Arkadaşlar,
Cumartesi günü aşağıdaki fitness egzersizlerini yaptım gece geç saatte:
200 squat
100 plie squat
30 push up
30 triceps dip
20 plank
Cumartesi günü sadece 30 dakika yürüyüş yapabilmiştim. Bu durumu biraz telaffi etmek istedim.
Pazar günü Annem rahatsızdı, bendeydi. O gün de 30 dakika yürüyüp eve döndüm.
Bugün çok şükür hedeflediğim gibi 10000 adımı tamamlamama az kaldı.
Yakın arkadaşımla yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaptık 90 dakika. Şu an 9760 adımdayım çok şükür.
Herkese selamlar.
Cnm devami ds gelsin ama ben bi gun 750 atladim sonra 3 gun atlayamamistim fazla zorlamadan artir300 tane ip atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?