Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninde annene gecmis olsun canim

öyle takılmazsan gruba mıtıvısyının bızılır tıbı.

hafta sonu takıma uğramıyoz olan oluyo, bundan sonra burdayız hep. yeme isteği gelince gel buraya hadi.
İyi ki mutfaga gitmeden gelmisim, yiyesim geldi birseylerr.
Bugunku menum:
Sabah- oglen: peynirli dukan krep
Aksam: menemen, 2 tbe
Ara simdi yapicam yogurt yiyim en iyisi.
merak ettim seni, ne güzel yürümüşsünüz yaa, hayran oldum şu an!

bende iyiyim canım, kondisyon bisikleti alıp almama noktasında gidip geliyorum işte.

Kondiyon bisikleti alacak mısın canım?
Ben eliptik almaya niyetlenmiştim bir ara. ama sonra başka harcamaları çıktı, kısmet olmadı.
Kışın evde faydalı olabilir aslında kondisyon bisikleti.
Eliptik bende dusunuyorum ama herkesin kose bekliyo demesi canimi sikti, evde döküntü istemiyorum
Kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne Yok ben sonunda gelebildim
Hosgeldiiin gitme bir yerlere artik bak issiz topik oluyoruz sonraa
Ben geldimm kızlar.. 1 saat eliptik yaptım. Daha 2000 ip atlamak istiyorum.
Cok siskinligim var bu aksamı sadece smoothie icerek gecistircem.

Eki Görüntüle 2106528
Aksam yemegi olarak smoothie icen ozlemm vaaaay
Menun ayri guzel saatlerin ayri guzel ortim
Ay bugün ben kipirdayamiyorum
Bende 2 koyun parcalasam ayni durumda olurdum Dinlen hemen gecsin insaallah
Hu huu kızlarrr nerelerdesiniz???
Herkes kayip cumadan beri aaa saka gibi
Özlemcim smothie denizin yeşil Elmalı olan tarifi mi? 0zlem
Bana da soyleyinnnnn

yaa banu ilahi yaa, güldürdün beni iki gündür :)

okudu saolsun eşim sabaha geçmiş çok şükür. sen nasıl oldun onu söyle? kombi yapılmış gördüğüm kadarıyla.

Çok şükür boyun fıtığı kendimi zorlamadığım sürece benle yaşamaya alıştı
Kombide köpek gibi çalışıyor diyeceğim ama komple değiştikten sonra iki gün kullandık havalar düzeldi kapattık yani sağlam ama izinli diyelim
Psikolojikmiydi neydi bozukken donuyordum şimdi incecik şeylerle dolanıyorum ama kombi kapalıyken üşümüyorum

Ay bugün ben kipirdayamiyorum
Al benden de o kadar. Sabahtan beri yatıyorum. Menüm de sabahtan beri toplam 3 kase çorba ve 1 haşlanmış patates
Çok geçmiş olsun canım. Çok halsiz bırakmıştır bu durum seni. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Sağol Guldencim insallah. Yarına daha iyi olurum umarım.
Kizlar kosun yoksa birseyler yicem

Tokum yogurta yulaf ceyrek muz karistirdim ama yine de bisiler yemek istiyorum
Hayııııır!
Yoğurt ve muz yemişsin neyine yetmiyor

Ufak tefek cinayetlerden bahsedip duruyordunuz size yetisiyim dedim ama dizi soyle atistirmalik olmadan pek gitmiyor

yok canım gitmem artık :)

geçmiş olsunn

Selam kızlar hafta sonu feci şekilde saldım aslında bilerek umursamadım uzun zamandır kocamla yalnız kalmamamıştım diyet falan takmadım :)) bugün sabah tam 60 kilo tartıda gözüktüm ve başladım
Sabah:
Peynir
Domates
Marul
4 mantar
Bir haşlanmış yumurta ekmeği bıraktım

Ara:
İki hurma bir ceviz

Akşam :
Bir kaşık bulgur pilavı sebzeli (yiyemeden üç kaşık almıştım )
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir kase cacık
Bir litre Yeşilçay soda limon kürü içtim
1.5 lt su içtim
Az önce bir kuru hurma daha yedim şimdi çay içiyorum bir de yeşil çay içeceğim spor yapmadım kızıma Doğum günü alışverişine başladım yavaştan büyük bir kutlama olacak kendime elbise bakıyorum bu üç kiloyu vericem ama hedefim 55 olmak :))

Aksam aciktin mi canim?

Özlemcim smothie denizin yeşil Elmalı olan tarifi mi? 0zlem
Kereviz sapı ve yapragı,maydonoz,dere otu,kivi,portakal,limon ve yulaf ezmesi.. Yaparken 200 ml kadar su ekledim.
Tadı gercekten cok guzeldi. Keske daha fazla yapsaydımda aksam bir daha icseydim. Tekrar yapmaya üsendim..
Niye ki o vaaaayyyyy. Ben smoothi icemezmiyim?
Tarif yukarıda ıspanak ve zencefil de eklicektim unuttum.

Cok havalii tabii ki icmelisin hepimiz icmeliyizz
İnstagramda kafa dagitiyim diyorum reklam olarak ardaturkmen in salcali tost tarifi cikiyor tobe yaa zorla gunaha sokacak

Bu arada kızlar şekersiz 21 gün yapmaya başladım bugün ve zaten şekersiz besleniyorum ekmek günde bir veya yarım dilim yiyordum ama ben bugünden itibaren kızımın Doğum gününe kadar bırakıyorum normalde 2 dilim hakkkm varmış ama ben normalde de iki dilim yemiyorum zaten Doğum günü bütün diyeti unutup sonrasında yaza kadar hedefime ulaşsam da sıkılaşma yoluna gireceğim hadi bakalım kim var şeker orucuna ben başladım isteyen atkamdan gelsin kurallara bakalım ama lütfen :))

Çok cıs sayılmaz aslında lahmacun yedim ama ne lahmacunmus arkadaş, uzunca bir süre yiyemem herhalde.

Sağol kaptanım, şimdi biraz daha iyiyim
Sana da işlerinde kolay gelsin
neee lahmacunmu hic sevmem

Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine

Kizlar kosun yoksa birseyler yicem

Tokum yogurta yulaf ceyrek muz karistirdim ama yine de bisiler yemek istiyorum
yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre

Ufak tefek cinayetlerden bahsedip duruyordunuz size yetisiyim dedim ama dizi soyle atistirmalik olmadan pek gitmiyor
boşver canim izleme sen onu

60 mı ah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…