Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben takim kaptaniyim ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmen gerekir onun haricinda 5. Takim olarak sagliksiz insan sagligina zarari olacak tarzda diyetleri yapmiyoruz hedefimiz saglikli bir sekilde zayiflamak
Ben biri 7 digeri 13 yasinda 2 erkek annesiyim kamuda insaat muhendisi olarak calisiyorum daha once mezun olmus ama su an hala kilolarla basi dertte olan birisiyim

Ooo ne guzel bak kacamaksiz devam etmenin odulunu tartida aliyorsun

selam canim hoşgeldin oncelikle ilk sayfadakileri okuyup kabul ettigini belirtiyorsun bol eksiler sana

waaavvv kaptanim srn insaat muhendisimisin ooooo çok havali yaaa

Ooo ne guzel bak kacamaksiz devam etmenin odulunu tartida aliyorsun
aynen bu sabah o kadar mutluyumki anlatamam bugun12. Gununm sıfır kacamaksiz ve şekersiz 1 parca cikolata dahi tatmadim. Aynen devam

Okudum kabul ettim.

Günaydın kizlar
Herkese benim gibi mutlu sabahlar diliyorum
Dünkü menüm
Sabah dukan krep+ peynir
Ara yesil cay
Öğle hindi füme+ yogurt aci biberli
Ara turk kahvesi+ süt
Aksam kendi yaginda tavuk kavurma+ yoğurt
3 litre su ictim
40 dk yürüyüş
200 ip atlama
Veeeee bu sabah itibariyle 57.7

Teşekkür ederim kaptanım

waaavvv kaptanim srn insaat muhendisimisin ooooo çok havali yaaa

aynen bu sabah o kadar mutluyumki anlatamam bugun12. Gununm sıfır kacamaksiz ve şekersiz 1 parca cikolata dahi tatmadim. Aynen devam
Yok kiz insaat muhendisliginin nesi havali bildigin diplomali ameleyiz

Bu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmediler benim hakkimida aralarinda pay edip yediler

Canim uyguladigin bir diyet falan var mi diyetisyene gidiyormusun spor yapiyormusun
Daha önce diyetisyene 4 ay gitmiştim ve elimde onun verdiği listeler var. Bugün o listeye başladım :) Sitede spor salonu yüzme havuzları var ama kızımı kimseye bırakamadığım için gidemiyorum O yüzden eve eliptik bisiklet aldım ve ona başladım. İşe yarayacağına inanıyorum çünkü yarım saat yaptığımda kan revan içinde kalıyorum

Ayy bak arkadaslarinin israr etmemesi ne guzel senin kararli oldugunun onlarda farkina vardilar

Cnm cok guzel yaparsin o liste sen kac kg iken verilmisti
Burda hep birlikte saglikli zayif guzel hatunlar olacagiz

Aksam aciktin mi canim?

acıktım 1 hurma 2 kayısılı yoğurt yedim ama yemeyeydim iyiydi, eksiler hayal oldu işte

Kereviz sapı ve yapragı,maydonoz,dere otu,kivi,portakal,limon ve yulaf ezmesi.. Yaparken 200 ml kadar su ekledim.
Tadı gercekten cok guzeldi. Keske daha fazla yapsaydımda aksam bir daha icseydim. Tekrar yapmaya üsendim..

çok güzel olmuş eline sağlık, tadını da seviyosun sen, ben kesin yiyemezdim.

Helal olsun canım sana inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksın

Cnm cok guzel yaparsin o liste sen kac kg iken verilmisti
Burda hep birlikte saglikli zayif guzel hatunlar olacagiz
87 kilodaydım o listeye başladığımda yani şuan ki kiloma çok yakın. O yüzden o listeye tekrar başladım çünkü şimdi gitsem diyetisyene yine bana bu listeyi vereceğinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…