Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin benimde var evde eliptik birkaç arkadaşımızinda var takımda

87 kilodaydım o listeye başladığımda yani şuan ki kiloma çok yakın. O yüzden o listeye tekrar başladım çünkü şimdi gitsem diyetisyene yine bana bu listeyi vereceğinden eminim
Tamam o zaman canim sen o liste ile devam et bu arada eliptigi de bazi arkadaslar gibi sus olarak tutma nilsub orneginde ki gibi
Gerci nilgunum listeye girince sus olarak tutmaktan vazgecti ama bizim dilimizden kurtulamayacak

hoşgeldin, biraz kendinden bahseder misin?
Hoşbuldum canım :) 33 yaşındayım, 1.72 boy, 90 kg. 1 kızım var 21 aylık. Mali müşavirim. Bağımsız denetim şirketinde çalışıyordum ama doğum yapınca işten ayrıldım. Kızıma kendim bakıyorum. Şu kilolardan kurtulursam yaza 2. Çocuğu düşünüyorum nasipse tabi Daha sonrada iş hayatına bırakmamak üzere dönüş yapmayı hedefliyorum bakalım zaman gösterecek

Aramiza hosgeldin canim. Boyun uzunmus eminim kilon boyundan dolayi cok belli olmuyordur.

Tamam o zaman canim sen o liste ile devam et bu arada eliptigi de bazi arkadaslar gibi sus olarak tutma nilsub orneginde ki gibi
Gerci nilgunum listeye girince sus olarak tutmaktan vazgecti ama bizim dilimizden kurtulamayacak
1 hafta oldu alalı bugün diyetle birlikte onuda hergün yapmaya söz verdim kendime. :) Hatta onun üstüne bir de yarım saat zumbada yapabilirsem ben bu işi başarırım

Aramiza hosgeldin canim. Boyun uzunmus eminim kilon boyundan dolayi cok belli olmuyordur.
Hoşbuldum canım. Evet boyum uzun olduğu için 90 gibi durmuyorum aslında hatta kilomu duyan şaşırıyor. Bir de eşit dağılımlı bir vücudum var. Belki ondanda belli olmuyor o kadar. Ama yinede çok rahatsız edici bir kilo. Benim şuan olmam gereken en fazla 65.

Hoşgeldin canım
Bende Ayşe. Memnun oldum:)

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

1 hafta oldu alalı bugün diyetle birlikte onuda hergün yapmaya söz verdim kendime. :) Hatta onun üstüne bir de yarım saat zumbada yapabilirsem ben bu işi başarırım
Oo yeni aldiysan yaparsin bir hevesle bende kosu bandini ilk aldigimda hergun kullaniyordum simdi arafa bir bazen aski olarak bile kullanilabiliyor o derece yani

Ben büşra 22 yaşındayım 75 buçuk kiloyum canım suanda çalışmıyorum arada babamın yanına gidip yardım ediyorum bende bankacılık mezunuyum
Memnun oldum Büşra’cım. En kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz inşallah :) Senin yaşın küçük ve metabolizman şuan bize nazaran daha hızlıdır. Ve kilonda çok fazla değil. Yapabiliceğine inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…