Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk tatlim kac gundur devam eden kabizlik icin bugun gittim biorezonans merkezine tekrar bir seansa aldilar gobegimin altina bir cip daha taktilar sana da haber vereyim dedim tatlim gercekten cok ilgililer bu merkez

Ay evet ya o merkez için çok olumlu yorumlar yazılmıştı. Hatta ben acaba buradan oraya mı gelsem diye de düşündüm. Sonra buradakini diyetisyenimin önerdiğini düşününce neyse burayı bir deneyeyim dedim. Ama Çankaya cidden iyiymiş. Senin adına çok seviniyorum gerçekten...

Arkadaşlar günaydın. Dün yine yazamadım telaşlarımdan. toplight bu arada bende dün destek seansa gittim. Sanki bir boşluk varmış gibi hissesiyorum diyordum ya... Meğer regl olacağım içinmiş. Tatlı isteği daha fazla oluyor ya... Destek seansla bu dönemimde de destek yapmanın olumlu olacağını söylediler. Sende de rezonans sonrası halsizlik oluyor mu toplight? Ben 2 gün halsiz oluyorum ancak sonrasında da inanılmaz artıyor enerjim. :))

Canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sağolasın. Çok haklısın. Annelerimiz başımızın tacı.Ne çok emekleri var bizim üzerimizde.

Muz ye canım. Haşlanmış patatesi tuzlayıp ye. Bol su iç.
Kahveye limon sıkıp yiyorlardı, iyi geliyor sanırım.
Dilerim bugün daha iyisindir. Sevgiler.

Haklısın canım.
Beni de evde sabit bir yerde duruşu düşündürdü, kısıtlı yerim olursa problem yaşayabilirim.
Bu kış çok soğuk yapmadı Allahtan, akşam yürüyüş yapmaya müsait yerler. Ankara'da çok kar yağdığı dönemler oluyordu geçtiğimiz dönemde, öyle zamanlarda evde bir eliptik bisiklet alternatifi kurtarıcı olabilir. Seneye alırım artık alırsam.
Sevgiler.

Merhabalar canım
Hoş geldin
Benim adım Gülden. 42 yaşındayım. Boyum 1,69 cm, kilom 89,5 kg
15 Mayıs 2017'de 110 kg iken diyete ve yürüyüşe başladım. 8 ayda 20,5 kg verdim.
Senin boyun daha uzun maşallah. İdeal kilon herhalde 70 filandır. Benim hedefim 67 kg olabilmek.
İnsülin direncim vardı eskiden. Şimdi kan değerlerim normale dönünce insülin direncim kalmamış. Daha rahat kilo verebilirmişim. Haşimato hipotiroidi var. O biraz metabolizmamın yavaş olmasına neden oluyor.
Seninle kilomuz çok yakınmış. Sürecimiz de benzer olur. Birlikte yol alabiliriz inşallah.
Öncelikle takımın kurallarını okuyup, kabul ettiğini yazman gerekiyor.
Takım kaptanımız @toplight
Her Cuma günü sabahı kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Gün içerisinde takımda yazılan mesajları takip etmemiz ve gün içerisinde en az 5 mesaj ile katılım sağlamamız isteniyor.
Gün sonunda o güne ait menümüzü ve içtiğimiz suyu, yaptığımız sporu paylaşıyoruz.
Takım kaptan yardımcılarımızdan @morordek Cuma günü kilo bildirim sonuçlarımıza göre takımımıza ait haftalık kilo bildirim listemizi güncelliyor.
Sevgiler.

Allah gönlüne göre versin inşallah ayselcim, bende vesile, eczacıyım, 33 yaşındayım bi kızım var aynen, benimki 3,5 yaşında. 2. düşündüm 1 dış gebelik 1 düşük yapınca şimdilik rafa kalktı benim iş, az kilolarımı vereyim biraz özleyeyim belki düşünücem bende bakalım.

kuzum senin egzema durumu ne durumda? kiloya baya etki etti bak :)

Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.

anaaam, kaçtın gittin yanımdan yaaaaaaa....

Bende fazla halsizlik olmadi ama bir arkadasimda gitmisti onda olmus
Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Muhtesem tatlim corap sokugu gibi gelecek devami insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…