- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.261
balpamuk tatlim kac gundur devam eden kabizlik icin bugun gittim biorezonans merkezine tekrar bir seansa aldilar gobegimin altina bir cip daha taktilar sana da haber vereyim dedim tatlim gercekten cok ilgililer bu merkez
Canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sağolasın.neee lahmacunmuhic sevmem
Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine
yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre
boşver canim izleme sen onu
60 mıah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne
Muz ye canım. Haşlanmış patatesi tuzlayıp ye. Bol su iç.Al benden de o kadar. Sabahtan beri yatıyorum. Menüm de sabahtan beri toplam 3 kase çorba ve 1 haşlanmış patates
Sağol Guldencim insallah. Yarına daha iyi olurum umarım.
Hayııııır!
Yoğurt ve muz yemişsin neyine yetmiyor
Haklısın canım.İyi ki mutfaga gitmeden gelmisim, yiyesim geldi birseylerr.
Bugunku menum:
Sabah- oglen: peynirli dukan krep
Aksam: menemen, 2 tbe
Ara simdi yapicam yogurt yiyim en iyisi.
Eliptik bende dusunuyorum ama herkesin kose bekliyo demesi canimi sikti, evde döküntü istemiyorum
Hosgeldiiin gitme bir yerlere artik bak issiz topik oluyoruz sonraa
Aksam yemegi olarak smoothie icen ozlemm vaaaay
Menun ayri guzel saatlerin ayri guzel ortim
Bende 2 koyun parcalasam ayni durumda olurdumDinlen hemen gecsin insaallah
Herkes kayip cumadan beri aaa saka gibi
Bana da soyleyinnnnn
Bu harika. Tebrikler.Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Çok teşekkürler. Sevgiler.Seninde annene gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim Şahnurcuğum.Annecigin de bir an once iyilesir ins gulden cim
Gün içerisinde fırsatım olmamıştı, gece geç saatte yaptım.Muhtrsem ne guzel hareket yapmissin cnm ctsi
Tebrikler canım. Çok sevindim bu güzel habere.Günaydın kızlar..Artılarimdan kurtuldum bugün sabitim.. 76.7..
Bugunde eksileri gorme zamanı insallahhh..
Tebrikler cnmBu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Hosgeldin bende 2016 da gelmistim 5. Takimda guzel kilolar verdim mezun uyeyim darisi size insallahHoşbuldum Ayşe’cimBende Aysel. Bende çok memnun oldum
Merhabalar canımGünaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yokNasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim
Hoşbuldum canım :) 33 yaşındayım, 1.72 boy, 90 kg. 1 kızım var 21 aylık. Mali müşavirim. Bağımsız denetim şirketinde çalışıyordum ama doğum yapınca işten ayrıldım. Kızıma kendim bakıyorum. Şu kilolardan kurtulursam yaza 2. Çocuğu düşünüyorum nasipse tabiDaha sonrada iş hayatına bırakmamak üzere dönüş yapmayı hedefliyorum bakalım zaman gösterecek
Ay evet ya o merkez için çok olumlu yorumlar yazılmıştı. Hatta ben acaba buradan oraya mı gelsem diye de düşündüm. Sonra buradakini diyetisyenimin önerdiğini düşününce neyse burayı bir deneyeyim dedim. Ama Çankaya cidden iyiymiş. Senin adına çok seviniyorum gerçekten...
Bu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
İnşallah canım sizleri tanıdıkça umudum artıyor. Full destek var burda :)Hosgeldin bende 2016 da gelmistim 5. Takimda guzel kilolar verdim mezun uyeyim darisi size insallah
Bende fazla halsizlik olmadi ama bir arkadasimda gitmisti onda olmusArkadaşlar günaydın. Dün yine yazamadım telaşlarımdan.toplight bu arada bende dün destek seansa gittim. Sanki bir boşluk varmış gibi hissesiyorum diyordum ya... Meğer regl olacağım içinmiş. Tatlı isteği daha fazla oluyor ya... Destek seansla bu dönemimde de destek yapmanın olumlu olacağını söylediler. Sende de rezonans sonrası halsizlik oluyor mu toplight? Ben 2 gün halsiz oluyorum ancak sonrasında da inanılmaz artıyor enerjim. :))
Muhtesem tatlim corap sokugu gibi gelecek devami insallahBu arada hemen paylaşayım. Bu sabahki kilom 64.7! Hemen paylaşayım dedim.
Geçen Cuma 65.5’tim.
Allah gönlüne göre versin inşallah ayselcim, bende vesile, eczacıyım, 33 yaşındayım bi kızım var aynen, benimki 3,5 yaşında. 2. düşündüm 1 dış gebelik 1 düşük yapınca şimdilik rafa kalktı benim iş, az kilolarımı vereyim biraz özleyeyim belki düşünücem bende bakalım
Memnun oldum Vesile’cim :) Bende iş hayatına dönersem 2. Ye cesaret edemem herhalde çok rahatlığa alışmadan 2. Yi aradan çıkarayımama bu kiloyla asla hamile kalmam istemiyorum 100 kiloları tekrar görmekten korkuyorum Bu arada takımdaki arkadaşların nicleri ile gerçek isimleri olan bir liste varmı elinizde? :)
Allah gönlüne göre versin inşallah ayselcim, bende vesile, eczacıyım, 33 yaşındayım bi kızım var aynen, benimki 3,5 yaşında. 2. düşündüm 1 dış gebelik 1 düşük yapınca şimdilik rafa kalktı benim iş, az kilolarımı vereyim biraz özleyeyim belki düşünücem bende bakalım.
Memnun oldum Vesile’cim :) Bende iş hayatına dönersem 2. Ye cesaret edemem herhalde çok rahatlığa alışmadan 2. Yi aradan çıkarayım ama bu kiloyla asla hamile kalmak istemiyorum 100 kiloları tekrar görmekten korkuyorum. Bu arada takımdaki arkadaşların nicleri ile gerçek isimleri olan bir liste varmı elinizde? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?