Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kuzucum zamanla alıştık hepimiz :)

Gunaydinlar
gben yemedin dimi biseyler gece
Yemedim kaptanim ac ac uyudum bi tabak kestaneden sonra layigimi bulmus oldum
Sen arda turkmeni takipten vazgec ben dilarakocak ferrin batman onlari takip ediyom orda guzel smotie diyett tarifleri var
Takip etmiyorum kii reklam olarak cikti hain instagram
Canim hosgeldin arkadaslar bircok seyi anlatmis tanisma faslina gecilmis.
Ben 30 yasindayim, 9 aylik bir oglum var, bir bankada calisiyordum bebe olunca istifa ettim. Ara vermeden 2.bebe istegi bende de var ama esim olumsuz araya zaman koymali dusuncesinde. Bakalim nolcak
Kilo mevzuuna gelirsek zar zor 68 oldum pztsi yine 69.6ydim 58 olmak istiyorum boyum 168cm. Yaptigim farkli birsey yok yuruyus yapiyordum biraktim, emzirdigim icin kendimi pek zorlamiyorum.
Seninle gurur duyuyorum yaaa. Birisi de beni mi imzasina yazsa, bakin nasil ise yariyor
Bence takimda neler yedigimizdense neleri yemedigimizi yazsak daha cok gaza geliriz
acıktım 1 hurma 2 kayısılı yoğurt yedim ama yemeyeydim iyiydi, eksiler hayal oldu işte

çok güzel olmuş eline sağlık, tadını da seviyosun sen, ben kesin yiyemezdim.
Ortimmm inanmiyorum Gec mi yattin cok mu erken yedin noldu sen yemezdinn ben ac yatarken bisiler yedin haaa
Dünki menümü yazıyorum arkadaşlar;

Sabah;
-küçük parça omlet
-lor peyniri, nar
-1 dilim ananas
-maydonoz, salatalık

Öğle;
-5 köfte (unsuz, ekmeksiz)

Akşam
-Yeşil Smoothie
herkes smoothieci oldu basima, guzelce yiyin aksam yemeklerinizi aaaa

Selam kızlar
Ancak girebildim
Yine bir sınav görevinden sizlere sesleniyorum
Bugün baya toparladım kendimi, işe bile başladım gördüğünüz üzere.
Tez hocam ise yine bir yığın iş verdi Sözde ara dönem tatiliydi ama çok fena yalan oldu. Haftaya dersler başlıyor

Hoşgeldin canım
Ben de kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım ve 9 aylık bir bebe de bende var
Araştırma görevlisiyim, doktoramı bitirmeye uğraşıyorum :)
Bu arada hedef kilon kaçtı canım? Kaydedeyim onu da.
neee lahmacunmu hic sevmem
Sanırım artık ben de sevmiyorum
morordek tatlim miden nasil oldu bugun nasilsin
İyiyim kaptanım çok şükür toparladım bugün. Dün gerçekten üzerimden kamyon geçmiş gibiydi, bugün iyiyim neyse ki
Muz ye canım. Haşlanmış patatesi tuzlayıp ye. Bol su iç.
Kahveye limon sıkıp yiyorlardı, iyi geliyor sanırım.
Dilerim bugün daha iyisindir. Sevgiler.
Haşlanmış patatese verdim kendimi, tuzladım tuzladım yedim
Ekşiyi de çorbaya sıktım bolca
Sade kahve içtim bir de. Bugün daha iyiyim. Çok teşekkürler canım

iyilesmene sevindim mordak. Sen guclu caliskansin ki hocan bunu gormus ve isleri listelemis. Yaparsin merak etme.
Dinlenmek mi? Ara tatil mi? Ölünce dinleniriz amaaaan hayat kisa napalim

Canim hosgeldin arkadaslar bircok seyi anlatmis tanisma faslina gecilmis.
Ben 30 yasindayim, 9 aylik bir oglum var, bir bankada calisiyordum bebe olunca istifa ettim. Ara vermeden 2.bebe istegi bende de var ama esim olumsuz araya zaman koymali dusuncesinde. Bakalim nolcak
Kilo mevzuuna gelirsek zar zor 68 oldum pztsi yine 69.6ydim 58 olmak istiyorum boyum 168cm. Yaptigim farkli birsey yok yuruyus yapiyordum biraktim, emzirdigim icin kendimi pek zorlamiyorum.

Hoşbuldum Bende memnun oldum :) Allah bağışlasın oğlunu. Daha küçük ama şuan ikinci zor olabilir. Benim kızım 21 aylık daha yaza hamile kalmayı planlıyorum yani nasip olurda planladığımız gibi olursa 2. Bebiş olduğunda kızım 3 yaşında olucak. 2 kardeş arasındaki yaş farkı makul olacak yani Tabi bunlar şuan için sadece planlar Allah bilir herşey nasip kısmet :)

selam pisicikler
dün geç vakit eve döndüm yazmaya fırsatım olmadı.annem de çok güzel 2 gün geçirdim,çok iyi geldi
pazar akşamı yağmura rağmen ablamla çıkıp 1 saat yürüdük,ben pek severim yağmurda yürümeyi
dün annem de biraz temizlik yaptım sonra ablamla İkea ya gittik annemin istediği bir kaç şeyi aldık .
2 gün de bol bol yürüyüş yapmış oldum.yediklerime de dikkat ettim kaçamak yok hatta dün forum istanbul da ablam hadi bir şey ler yiyelim dedikçe reddettimablam yemek sonrası kurabiyeyle çayını yudumlarken ben cappuccino içtim.akşam yemeği olarak annem de kıymalı patlıcan ve bir kutu aktivia yedim(kivilisi çıkmış baya hoş)
bu haftanın tek eksisi pazar günü regl olmam,ödem ve kilo artışımın nedeni de oymuşgerçi sibel söylemişti adet öncesi artışı var diye

hoşgeldin canım
ben Ayşe 47 yaşındayım,uzunca bir süredir buralardayım.diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum,her ne kadar bir kaç aydır 1 ileri 2 geri ilerliyor olsam da 112 den 83 lere düştüm.inşallah yaza kadar hiçbirimiz kilo sorunu kalmaz

bu hafta bomba gibi geliyorsun maşallah monicim annene gitmene ragmen hem diyet hem spor gayet güzel gerçi sen annnende hep d,ikkat ediyorsun dimi yazında tatilde öyleydin maşallah sana

Hoşbuldum Ayşe’cim :) Gerçekten çok güzel bir başarı elde etmişsin darısı başıma :)

Hiç kıskanmadım
onların canına minnet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…