• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)

Düsündüklerimiz:
  • Cezayı aksatan kişi menü ve spor puanlamasından muaf tutulsun
  • Cezayı aksatan kişi su takibi gibi bir liste tutmakla görevlendirilsin
Bunlara ek olarak önerileriniz olursa onlara da açığız.
Ama tabi ki asıl amacımız bu cezaları ciddiye alıp tamamlamanız.
Ördekim bence ilk yazdığın daha caydırıcı sanki. Ama bir yandan da nasılsa puanlanmıyorum diye sarsaklanma ihtimali de yüksek. :KK48:

Bayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değil :KK45:bizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var :dondurma::dondurma:
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız:bicak:
Yazık olmuş. Yine yaparsın onların kısmeti orasıymış demek. :işsiz:

y
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almış :skandal:Ben de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
:kızgın:
Kocaya bak, aynı benimkisi gibi, zayıflamayı kutlamaya pasta :KK70::KK70: verdiklerini geri al istiyor bence. Ahaha. Benimki de hafta hafta sonu diyet mi yapılırmış diyo mesela. :confused: Böylesi de var. :-)

Eline sağlık ciklatim
Bari menuler güzel olsa dipteyiz bayram ve sonrası tatil bizim koşar adım kilo vermemiz gerek
Ondan delirdim ya zaten sanki cok iyi kilo vermişiz gibi herkes kendini ödüllendirmis. Bayramda da tatlılar havada ucusacak zaten. Öteki haftaya kadar toparlamamiz lazım
Sonuna kadar haklısın Şeymacım. Burada yaptığın tamamen gönüllü işi, böyle bir ortam aslında bizim için de bulunmaz bir nimet. Bir nevi grup terapisi gibi, birbirimizle dertlerimizi paylaşıyoruz, aynı olan sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışırken birbirimize fikirler veriyoruz. Reelde böyle bir şeyi bulabilmek imkansız ötesi. Bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum kaptanım. Çünkü ipin ucunu bıraktığın zaman kaçıp gidiyor işte.
Evet canım seni de daha sık aramızda görmek isteriz :KK36:
Aaaa açılışı da ben yapıyorum iyi mi :KK48::KK48::KK48:
Günaaaaaaydıınnnn kızlar.
Sen de mi uyumadın yahu :KK53:

Günaydın güzeller benim zibidi beni karga sahur yapmadan kaldırır böyle:D

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

İftar:
2 kepçe kohtu çorbası
1 servis kaşığı zeytinyağlı kabak
3_4 lahana sarması üçgen şeklinde.kucuk ve içinde kırılmış yarma var ;)
2 bardak su
1 hurma

Çocuğu uyuttum yine uyuyakaldim..

Sahur:
Yarım.kase yulaf lapası(biraz rahatsızım üstümde öküz oturuyor gibi iştah yoktu)
İçimde yarım muz şeftali chia tohumu amaranth ve hurma vardı yarimm kasesi gitti....

1.5 litre su

Gunaydınnnn dun gce okumaya basldım gecmiş ama uyuya kaldım gerisini sndi okudum morordek morordek ben kendimce liste hazrlayamam snra bsey olur kalır kilo verenlerin hakkına girmek istemem o yuzden btun hafta puanlama yapılmaması taraftarıyım yinede siz blirsiniz:KK25:

Dunku menum
Sabah
Nescafe
7 hurma

Arada 2 kasık kuru fasulye

İftar misafirim vardı
1.5 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık kuru fasulye
1 karnı yarık
2 kasık pilav
Salata
1 bardak fanta