Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim gorumcemde senle ayni durumda onada herşey yapildi bakildi sinirsel çıktı psikatrinin ilaçlarla düzeldi bulgur kola hazir yoğurt hayatta yiyemez yedigi aan karni şişiyor sende nasil yemek konusu
ne yesem şişiyor bende şu an ama sinirsel olma ihtimali de her zaman aklımda..

Evet çok can sıkıcı olmuş illa spor şart değildir belki azcık diyete devam edersen verişe geçersin herhalde ama yinede görün bir doktora. ya sen bebegide kucakta okula falan giderken zorlanıyormusun acaba
servisle gidiyor Allahtan Sibelcim ama arada yoklamaya gidiyorum okula. O küçük veledi de almıyorum artık kucağıma, yürümüyor yolda yahu, zora gelince ducak ducak. Zaten hastayken canıma okudu :63:

Hee bu arada çikolatacanavari nerelerdeki ses yok gibi.
Evet yaaa, çiklatımız firarda. Bir yoklayalım kendülerini.

Canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun gerçekten motivasyonun çok iyiydi bu hafta
Sağol bebeğim.

günaydın canlar...

fancynancy fancynancy o şerefsiz evren bende de var ne zaman spor yapsam bir şey oluyor ,la havle:işsiz:
sorma sorma... Şaka gibi

Günaydınnn :KK200:

Ahahaha ya bu konuyu hiç araştırmamıştım :KK70:
Bence abartmadan içilebilir yani neden içilmesin :KK70:

Ferahcım çok geçmiş olsun
Keşke direkt ip gibi ağır bir spordan başlamasaydın, belki de yanlış bir hareket yaptın atlarken, incinmiştir yeni düzelen ayak.. Bilemedim ki.. İnsallah bu son olur diyelim, bence hafif hafif artır sporunu. İp atlamak tehlikeli böyle durumlarda.

Amanın +1 mi naptın bacım? Detoks metoks yap yarın +1'le gelirsen vururum, liste yerinden oynar vallahi :duduk:
Evet :(( Artık eliptiğimle samimi olacağım. Bir iki gün daha dinlendiririm, zaten dağılan evi toplamam da başlı başına bir spor olacak. Şeymacım eve bomba düşmüş gibi, dersin ki 1 gündür toplanmıyor, heryerde bişi var, görüntü kirliliğinden gözlerim acıyooo.

Gecmis olsun canim.
Teşeşkürler canımm.

Ya Fancycim eşim de hep benim için aynı şeyi diyor.
Ne zaman çok kararlı olsam hep bir şey çıkıyor. Ya bir yerime bir şey oluyor ya da gerçekten can sıkıcı bir olay yaşanıyor.
Çok net hatırlamıyorum ama sanırım Nil Gün bir kitabında anlatıyordu. Bazı şeyleri bilinç altımız hazırlarmış bizim için.
Bilinç altı kilo vermek istemiyorsa biz fark etmeden sıkıntılara yol açıyor olabilirmiş.
Aaaayy, ama ben gerçekten kilo vermek istiyorum. Tabii ki diyet yapmak spor yapmak kolay değil, hepsi ayrı zaman ve özen istiyor. Belki üşengeçliğim bilinçaltımı kandırıyordur ben fark etmeden töbe Rabbime :-)
Yakında kendimden de 3. tekil şahıs olarak bahsetmeye başlarsam işler başka boyut kazanacak hedefcim. :confused:
Çok derin mevzular tabi bunlar, sakin kafa araştırıp öğrenmek lazım. İlla ki onun da bir çözümü vardır. Savaşta her şey mübah, her yolu deneriz. :KK48:

Kızlar dün akşamdan beri yazılanları okuyabildim hiç tartılmadım gecen haftadan beri çok düzensiz besledim yarın kilom ne çıkacak bilmiyorum şimdi tekrar yatacağım hala çok halsizim

Benim kiz sürekli uzagi okuyamiyorum diyordu doktora götürdüm herşeyi okumuş birşeyin yok senden daha iyi okuyanlari pilot yapiyoruz biz demis yani sapasaglammis bendede kaşıntı vardi canim onun için gittim
Tekrardan geçmiş olsun canım
Evet :KK43:( Artık eliptiğimle samimi olacağım. Bir iki gün daha dinlendiririm, zaten dağılan evi toplamam da başlı başına bir spor olacak. Şeymacım eve bomba düşmüş gibi, dersin ki 1 gündür toplanmıyor, heryerde bişi var, görüntü kirliliğinden gözlerim acıyooo.
Ay Ferahım bırak dağınık kalsın :KK53: ya gerçekten ben toplamiyorum artık salonun ortasında oyuncaklarla oturuyoruz şu an örneğin. Sabah gene dağıtacak nasıl olsa :KK53:

Evet :KK43:( Artık eliptiğimle samimi olacağım. Bir iki gün daha dinlendiririm, zaten dağılan evi toplamam da başlı başına bir spor olacak. Şeymacım eve bomba düşmüş gibi, dersin ki 1 gündür toplanmıyor, heryerde bişi var, görüntü kirliliğinden gözlerim acıyooo.

Teşeşkürler canımm.

Aaaayy, ama ben gerçekten kilo vermek istiyorum. Tabii ki diyet yapmak spor yapmak kolay değil, hepsi ayrı zaman ve özen istiyor. Belki üşengeçliğim bilinçaltımı kandırıyordur ben fark etmeden töbe Rabbime :-)
Yakında kendimden de 3. tekil şahıs olarak bahsetmeye başlarsam işler başka boyut kazanacak hedefcim. :confused:
Çok derin mevzular tabi bunlar, sakin kafa araştırıp öğrenmek lazım. İlla ki onun da bir çözümü vardır. Savaşta her şey mübah, her yolu deneriz. :KK48:

:KK53::KK53:

Canim bende inan yillardir öyleydim oğlum 2010 yilinda doğdu benim uzerime doğum yapan arkadaslarimin hepsi zayifladi bende surekli başladim bozdum ve benim eşim kiloma laf soyleyen biri kilo vermem icin bazen guzel seyler derken sonra can acitabiliyordu ve ben özel diyetisyenlere devlet hastahanelerine gittim haftalik 100 tl odenen muhane ucreti doktorlara kadar gittim ama yok yok olmuyordu eskisi gibi degildim motive olamıyordum her bayram ayni kiyafetleri giymek üzüyor du kiyafet almak istemiyordum şurda benimde burda duzenli yaptığım 2 aydir inan morordege sor dyzenli bildirimlerim bile yoktu adepta olamiyordum en son canima tak dedi kafamda bitirdim bu sefer ve şimdi ki diyetisyenimle çok güzel ilerliyoruz onunda biraz etkisi var mesela bana 1 ayda sadece 3 kilo vermemi istiyor daha fazlasi olursa ne alaaa ama olmazsa en guzeli böyle dedi ve artik inan kafamda bitirdim artik zayif olmak guzel giyinmek saglikli olmak için istiyorum canim ve kacamak hiç yapmiyorum yediklerimle beynim doyuyor sonra ben
Ben de diyetisyene birkaç defa gittim. İlk gittiğimde yalnızca sabahları 1 saat yürüyüş ve diyetle 4 ayda 14 kilo vermiştim. 65 kilo olmuştum. Ama daha sonrakilerde hiç olmadı. Diyetisyenden de soğudum anliicaan. Bazen çok gaza geliyorum bu sefer olacak filan... Biraz duraklayınca ben de bıkıyorum hemen motivasyonum düşüyo. İnşallah senin kararlılığını gördükçe yapıcam ben de, olacak illaki.

Kesinlikle sana iyi gelecek kaçamaksiz beslenme ile çok çok iyi olacaksın bence

Canım sen korkuttun bünyeyi mutlaka korumaya geçmiştir sabır biraz burda diyet stresine giren arkadaşlar oldu biraz izne falan ayrılıp stres attılar. sende sakın böyle düşünme hazır motiveliyken devam et

Canım şok diyet gibi diyetlerde böyle oluyor
Kesinlikle pes etmiyorum ama henüz etkisini görmedim sabredicem artık keske hiç dukan yapmasaydım yavaş yavaş verirdim de böyle tıkanıp kalmazdım bir hafta

Merhaba derslerin yogunlu ve misafirlerden iki gündür giremedim menülerimi gün içinde yazcam işe gitmeden kilo bildireyim diye geldim. Bildirmesi daha iyi geri gecen hafta 80.9 bu hafta 81.1. Yine 200 gram artıdayım

Merhaba derslerin yogunlu ve misafirlerden iki gündür giremedim menülerimi gün içinde yazcam işe gitmeden kilo bildireyim diye geldim. Bildirmesi daha iyi geri gecen hafta 80.9 bu hafta 81.1. Yine 200 gram artıdayım
günaydın oldu mu şimdi bu bende artıdayım senin yüzünden söyleyemeyecem:63::KK70::KK70:

morordek morordek
vakvakım gönül ister hep eksi geleyim ,bahanelere sığınmak istemiyorum ama sabah kalktığımda el bileklerim falan hep şişti.geçtiğimiz hafta ciddi mide sıkıntısı yaşadım üstüne kabızlık ki hala devam ediyor zeytinyağı içmeme rağmen.bu hafta kendimi tokatlayıp doğru yolu bulacağıma söz vererek geçen hafta 71.9 bu hafta 82,5 +600 ile kendimi bir köşeye kapatarak ağlamaya gidiyorum..:olamaz:
şaka bir yana 71,9 iken ki ruh halim dün 72,9 u gördüğümde içim yandı resmen..sanırım obsesyon geliştirmeye başladım bunun önüne geçmem lazım.

morordek morordek ben izne ayrilmak istiyorum. Kilo vermem durdu.. bu aralar hic uyuyamiyorum dogru duzgun gunluk 3 4 saat uykuyla okula gidip geliyorum. Biraz kendi halime kalmak istiyorum. Uzerimde bi yorgunluk bikkinlik var. Beni izne ayirirsan sevinirim.

IMG-20181025-WA0009.webp ben geldim kizlar
Gunaydinnnn
Kilom 71.6

Günaydın hanımlar
Çok kötü bir hafta olmuş desenize herkes artı gelmiş. Neyse umarım haftaya toparlarız. Bu hafta nota alıyoruz maalesef.

Arkadaşlar başka konulara yazan tanıdıklarınızdan diyet yapmak isteyen vs olursa takıma davet edebilirsiniz bu arada. Katılmak isteyenler konusuna yazan pek kişi yok, yazanlar da bizim takıma gelmiyor. Yeni üyeye ihtiyacımız var. Yoksa takım canlanacak gibi değil :(

morordek morordek ben izne ayrilmak istiyorum. Kilo vermem durdu.. bu aralar hic uyuyamiyorum dogru duzgun gunluk 3 4 saat uykuyla okula gidip geliyorum. Biraz kendi halime kalmak istiyorum. Uzerimde bi yorgunluk bikkinlik var. Beni izne ayirirsan sevinirim.
Peki canım sen bilirsin. Sanırım tartılmadın? Bildirimsiz izne ayırıyorum o halde?

***5. Takım 593. Etap***

toplight (75/76/-1/%-1.33)
violin35 (57.9///%)
bildirimsiz izne ayrıldı
karabiber01 (72.9/71.6/1.3/%1.78)
parkbyull (71.9/72.5/-0.6/%-0.83)
fattofit85 (80.9/81.1/-0.2/%-0.25)

5. Takım Ortalaması: %-0.126

:( :( :(

Back
X