- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.701
Aynen canim ben iki yıl once plates yapmistim acikcasi onun disinda spor bilgim yok sizden öğreniyorum bende:)Anladim canım. Bi anda 60 saniye durmak baya zor olur
Canım spor salonunda plates yaparken yaptiriyor hoca. 1 ayın sonunda oldu anca. Ilk defa dün bu kadar uzun dayandim bi daha olur mu bilmiyorum :)Ne zamandır yapıyosun
bugun ogluma da yedirdim o da sevdi en kısa zamanda dene canım seversin bence:)Evet bizde de ikisi de açık olacakAy rezalet yani evde bağrı açık geziyorum resmen
İyi hissetmene sevindim Hülyacım :)
Bu arada patlıcanlı omleti hala denemedim yaa
ozaman ben yarımlık cam siseye 1 cay kasıgı zencefil 1 cay kasıgı zerdecal bikac dilim limon koyuyorum biraz da limon suyu az bisey. su bittikçe su koyuyorum ustune.yanlız tansiyonu dusuruyor haberin olsun canımCanim bebegimi emzirmiyorum zaten
yalnız olmak güzeldir ya :) bende yalnız ve mutlu olanlardanım:)Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorumne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
yalnız olmak güzeldir ya :) bende yalnız ve mutlu olanlardanım:)Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorumne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
Canim sen niye yanlızsin. Off hic bana gore degil esimden ayri olmak inşalalh son ayrılık oluryalnız olmak güzeldir ya :) bende yalnız ve mutlu olanlardanım:)
Daha once almadim hic zencefil zerdacal bunlari kok halinde var ondan mi yoksa toz halinde mi alayim. Bide günde ne kadar icmeli ne gibi faydasi var bize. Cok soru sordumozaman ben yarımlık cam siseye 1 cay kasıgı zencefil 1 cay kasıgı zerdecal bikac dilim limon koyuyorum biraz da limon suyu az bisey. su bittikçe su koyuyorum ustune.yanlız tansiyonu dusuruyor haberin olsun canım
insalla canım. benim esim evde de biraz uzun hikaye:)Canim sen niye yanlızsin. Off hic bana gore degil esimden ayri olmak inşalalh son ayrılık olur
toz halinde al. 1bucuk 2 lt en fazla.Daha once almadim hic zencefil zerdacal bunlari kok halinde var ondan mi yoksa toz halinde mi alayim. Bide günde ne kadar icmeli ne gibi faydasi var bize. Cok soru sordum
Tamam canim en kisa zamanda denicem mutlakainsalla canım. benim esim evde de biraz uzun hikaye:)
Anladim canim ne zaman anlatmak istersen dinlerim:)
toz halinde al. 1bucuk 2 lt en fazla.
mesela ben bugun cok kotuydum astalıgımı toparladı:)
Canım bunaldığın her an yaz sen. Müsait olan geliyo cevaplıyor. Yalnız hissetme kendini. Herhangi bişey yazabilirsin illa spor diyet olması şart değil.Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorumne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
Ben de en fazla 1,5 dakika yapıyorum. Daha üstünü denemedimCanım spor salonunda plates yaparken yaptiriyor hoca. 1 ayın sonunda oldu anca. Ilk defa dün bu kadar uzun dayandim bi daha olur mu bilmiyorum :)
Sagol arkadasim:) diyorum ya bir yandan esimin yoklugu surekli evdeyim bir yandan cocuklar hastaCanım bunaldığın her an yaz sen. Müsait olan geliyo cevaplıyor. Yalnız hissetme kendini. Herhangi bişey yazabilirsin illa spor diyet olması şart değil.
bu minnoş kaçamaklarınız gün ortalarında olursa en geç çok ta zararlı olmaz zaten ,menün gayet güzelHepinize hayirli aksamlar bugunku menüm
Sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
2 kasik yogurt yarim dilim kek (çocuklar yerken cok canim cekti )
Ogle yok
Aksam bir kase taze fasulye
Tavuk haslama ve salata
Ara: az sekerli turk kahvesi 1 avuc cig fındık
Su 2.5 litre
Spor: 30 dakika leslie 60 saniye plankparkbyull morordek
siyah turp içine bal ya da şekerArkadaslar kizlarim hasta dedigim gibi. surekli öksürüyor buyuk kızım balgamli gece yatamiyor öksurukten . Yaptiginiz etkili olan tarifler varsa yazabilirmisiniz
Kıyamam bence de yalnızlıgın tadını cıkar, ben de yalnızlıgı sevenlerdenim :)Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorumne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
Ayy seninki de çok çalışıyormusssİyi geceler kızlar benim nişanlım bu aralar sabah 6da kalkıp hazırlanıyor 7 de işe gidiyor gece 23.00 yada 00.00da geliyor yüzünü gören cennetlik!
Geçmiş olsun elacımArkadaslar kizlarim hasta dedigim gibi. surekli öksürüyor buyuk kızım balgamli gece yatamiyor öksurukten . Yaptiginiz etkili olan tarifler varsa yazabilirmisiniz
İnsallah güzel olur parkcım her şey.. Doktorun da yönlendirir, sen de zaten artık gayet sağlıklı besleniyorsun, zorlanmazsın insallahgünaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
zeytinyağlı kudret narı önerdiler
bir de haşlanmış et ve bol yeşil sebze ile ciddi bir perhiz..
katiyen mide ilacı kullanmam yasak..
mide kasım gücünü kaybetmiş hücre değişimleri başlamış görünüyor sonuca göre..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?