Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bizde de ikisi de açık olacak Ay rezalet yani evde bağrı açık geziyorum resmen

İyi hissetmene sevindim Hülyacım :)
Bu arada patlıcanlı omleti hala denemedim yaa
bugun ogluma da yedirdim o da sevdi en kısa zamanda dene canım seversin bence:)

benim arkadasın ikizleri var yazık i kapatamıyor o ya:)

Canim bebegimi emzirmiyorum zaten
ozaman ben yarımlık cam siseye 1 cay kasıgı zencefil 1 cay kasıgı zerdecal bikac dilim limon koyuyorum biraz da limon suyu az bisey. su bittikçe su koyuyorum ustune.yanlız tansiyonu dusuruyor haberin olsun canım

ozaman ben yarımlık cam siseye 1 cay kasıgı zencefil 1 cay kasıgı zerdecal bikac dilim limon koyuyorum biraz da limon suyu az bisey. su bittikçe su koyuyorum ustune.yanlız tansiyonu dusuruyor haberin olsun canım
Daha once almadim hic zencefil zerdacal bunlari kok halinde var ondan mi yoksa toz halinde mi alayim. Bide günde ne kadar icmeli ne gibi faydasi var bize. Cok soru sordum

Canim sen niye yanlızsin. Off hic bana gore degil esimden ayri olmak inşalalh son ayrılık olur
insalla canım. benim esim evde de biraz uzun hikaye:)

Daha once almadim hic zencefil zerdacal bunlari kok halinde var ondan mi yoksa toz halinde mi alayim. Bide günde ne kadar icmeli ne gibi faydasi var bize. Cok soru sordum
toz halinde al. 1bucuk 2 lt en fazla.
mesela ben bugun cok kotuydum astalıgımı toparladı:)

Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorum ne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
Canım bunaldığın her an yaz sen. Müsait olan geliyo cevaplıyor. Yalnız hissetme kendini. Herhangi bişey yazabilirsin illa spor diyet olması şart değil.

İyi geceler kızlar benim nişanlım bu aralar sabah 6da kalkıp hazırlanıyor 7 de işe gidiyor gece 23.00 yada 00.00da geliyor yüzünü gören cennetlik!

Canım bunaldığın her an yaz sen. Müsait olan geliyo cevaplıyor. Yalnız hissetme kendini. Herhangi bişey yazabilirsin illa spor diyet olması şart değil.
Sagol arkadasim:) diyorum ya bir yandan esimin yoklugu surekli evdeyim bir yandan cocuklar hasta yinede sukur ama beterin beteri var.

Arkadaslar kizlarim hasta dedigim gibi. surekli öksürüyor buyuk kızım balgamli gece yatamiyor öksurukten . Yaptiginiz etkili olan tarifler varsa yazabilirmisiniz

bu minnoş kaçamaklarınız gün ortalarında olursa en geç çok ta zararlı olmaz zaten ,menün gayet güzel

Arkadaslar kizlarim hasta dedigim gibi. surekli öksürüyor buyuk kızım balgamli gece yatamiyor öksurukten . Yaptiginiz etkili olan tarifler varsa yazabilirmisiniz
siyah turp içine bal ya da şeker

en etkilisi süt ile kaynatılan hatmi çiçeği..

çok geçmiş olsun

günaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
zeytinyağlı kudret narı önerdiler
bir de haşlanmış et ve bol yeşil sebze ile ciddi bir perhiz..
katiyen mide ilacı kullanmam yasak..
mide kasım gücünü kaybetmiş hücre değişimleri başlamış görünüyor sonuca göre..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..

Kizlar bu ara kendimi cok yanlız hissediyorum ne guzel siz birbirinizi taniyorsunuz da neyse galiba esimin yoklugu ve surekli evde olusum
Kıyamam bence de yalnızlıgın tadını cıkar, ben de yalnızlıgı sevenlerdenim :)
Eşin iş gereği yok sanırım?
İyi geceler kızlar benim nişanlım bu aralar sabah 6da kalkıp hazırlanıyor 7 de işe gidiyor gece 23.00 yada 00.00da geliyor yüzünü gören cennetlik!
Ayy seninki de çok çalışıyormusss
Her gün mü böyle?
Geçmiş olsun elacım
Benim oğlum var ama böyle şeylerde ben de acemiyim, hiç bilmiyorum maalesef

İnsallah güzel olur parkcım her şey.. Doktorun da yönlendirir, sen de zaten artık gayet sağlıklı besleniyorsun, zorlanmazsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…