- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.721
inşaallah kaptanımİnsallah güzel olur parkcım her şey.. Doktorun da yönlendirir, sen de zaten artık gayet sağlıklı besleniyorsun, zorlanmazsın insallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Kudret narı eşim de kullanmıştı zamanında o da senin gibi çk çekti mideden. Ama şu an bi sıkıntısı yok. Seninki de toparlanacak Allah'ın izniyle.günaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
zeytinyağlı kudret narı önerdiler
bir de haşlanmış et ve bol yeşil sebze ile ciddi bir perhiz..
katiyen mide ilacı kullanmam yasak..
mide kasım gücünü kaybetmiş hücre değişimleri başlamış görünüyor sonuca göre..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..
Evet haftaya Pazartesi’ye kadar böyle sonra Mart’a kadar normal Mart’ta yine böyle allahım ya sabır çekiyorum.Kıyamam bence de yalnızlıgın tadını cıkar, ben de yalnızlıgı sevenlerdenim :)
Eşin iş gereği yok sanırım?
Ayy seninki de çok çalışıyormusss
Her gün mü böyle?
Geçmiş olsun elacım
Benim oğlum var ama böyle şeylerde ben de acemiyim, hiç bilmiyorum maalesef
Aslinda aksam yemeğini 4 gibi yedigim icin acıkmıştım 7 gibi ictim kahvemibu minnoş kaçamaklarınız gün ortalarında olursa en geç çok ta zararlı olmaz zaten ,menün gayet güzel
Tesekkurler:)siyah turp içine bal ya da şeker
en etkilisi süt ile kaynatılan hatmi çiçeği..
çok geçmiş olsun
Teskkurler arkadasim evet is geregi maalesef cani saogolsun da bu gunlerde gecer insaallahKıyamam bence de yalnızlıgın tadını cıkar, ben de yalnızlıgı sevenlerdenim :)
Eşin iş gereği yok sanırım?
Ayy seninki de çok çalışıyormusss
Her gün mü böyle?
Geçmiş olsun elacım
Benim oğlum var ama böyle şeylerde ben de acemiyim, hiç bilmiyorum maalesef
Bende midemden dolayi kotuyum sanki gittikce ilerliyor gibi. Ozellikle oruc tutarken cok zorlaniyorum. Cunku sabah ilk kalktigimda illa agzima bir lokma atiyorum. Sanada cok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sifa versin :)günaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..
Gunaydin arkadasim :)Günaydın herkese! Nasılsınız?
Deli gibi tatlı isteği ile uyandım bu sabah
Canım benim tekrar çok geçmiş olsun.günaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
Ne yapiyorsun hemen bize de söyle... baya hizli gitti seninnnGünaydın hatunlar :)
Benim tartı bugün 65.8 yani cuma en güzel yüzde benim olacak :))))
Şaka maka yarın cuma öyle tatlı matli yok ilk 3 e girmeliyiz kaptanimizin gönlünü aldık sayılır evet yarın taclandiralim
Yapabilenler detoks , saf protein , yapamayanlar hafif çorba yoğurt. ..
Hadi yarın geçsin biri beni de haftaya daha da azmedeyim:)
Alteenatıf kahvaltılar yap canımSabah 9 buçukta haşlanmış yumurta nin çeyreğini yedi ince 2 diim peynir o kadar başka da bir şey yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?