Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok çok geçmiş olsun. Kudret narı eşim de kullanmıştı zamanında o da senin gibi çk çekti mideden. Ama şu an bi sıkıntısı yok. Seninki de toparlanacak Allah'ın izniyle.

günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah 3 top lor peyniri 5 zeytin domates 2 dilim etimek
ara yok
öğlen zerdeçallı tavuk domates salatalık bol su
arada bir portakal
akşam annemdeydim 4 lahana sarması 1 dolma ve cacık
bugünlerde biraz kendimi zor tutuyorum adet öncesindeyim ama yinede iyi gidiyor.

Evet haftaya Pazartesi’ye kadar böyle sonra Mart’a kadar normal Mart’ta yine böyle allahım ya sabır çekiyorum.

Teskkurler arkadasim evet is geregi maalesef cani saogolsun da bu gunlerde gecer insaallah

Bende midemden dolayi kotuyum sanki gittikce ilerliyor gibi. Ozellikle oruc tutarken cok zorlaniyorum. Cunku sabah ilk kalktigimda illa agzima bir lokma atiyorum. Sanada cok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sifa versin :)

Hepinize gunaydin gunaydin gunaydin:) arkadaslar bugun cok daha iyiyim bugun 4. Gunum olmasina ragmen alistim resmen kilo verecegime artik eminim onun gibi gobegim giderse bacaklarim incelirse biraz super olurum o zamana esimde gelmezse sok olur bence beni gorunce:) hasretin eritti beni dicem

Canım benim tekrar çok geçmiş olsun.
Dr a kantaron yağı ve çiçeğin de bi sorarmisin mide iyi geliyor diye biliyorum. Dr söylesin ulaşamayan haziranda acıyor çiçekler ben taze gonderirim

Günaydın hatunlar :)
Benim tartı bugün 65.8 yani cuma en güzel yüzde benim olacak :))))
Şaka maka yarın cuma öyle tatlı matli yok ilk 3 e girmeliyiz kaptanimizin gönlünü aldık sayılır evet yarın taclandiralim
Yapabilenler detoks , saf protein , yapamayanlar hafif çorba yoğurt. ..
Hadi yarın geçsin biri beni de haftaya daha da azmedeyim:)

Süpersin canım :) bende hala sisim bana bişeyler deyin hele bugün hiç ekmek tuketmek istemiyorum sabah yulaf lapası yedim

Slmmm kizlarrr güne 4 gün gecikmiş regl ile başladım kıvranıyorum sancidannnn.. insallah tartiya da yansimazz... dun kas gevşetici de surdugum halde heryerim perttt.. oturup kalkamiyo ru m üst bacak agrisindan yok boyle bir sey

Ne yapiyorsun hemen bize de söyle... baya hizli gitti seninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…