Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmiş olsun cnm

Yaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmak
Az meme dısarda uyanmadım damızlık gıbı gelır ıcerdı 1 yasından sonra sıkılo ınsan

Kahvaltı olmamıs
2 yumurta ok
Hanı zeytın
Hanı peynır
Bır tane meyve
Ekmek yerı e kuru yemıs sart aksama kadar acıkmazsın
Aksam menu guzel

Gecmiş oldun ne gıbı sıkayetlerın vardı

Tarcınlı süt iç tatlı istegı azalır canm

Kantaronu bende duymustum sor bencede bundan sonra kullanacagin her ilaca dikkat etmen lazim mideyi mahvediyorlarr.. neyse zaten saydiklarin da he psi zararlı şeyler hiç birimiz yemesek iyi olur illa mide rahatsızlığı olmasina gerek yok

Gecmiş olsun cnm
cok sagol canim.. sen nasılsın..

Ben hiç dolanmadım canı ısterse yer zaten avıkknca yanı oluruna bırakın
Bende öyle diyodum uğraşmıyor dum canim ama dedigim gibi tahlillerde besin yetersizligi cıktı ve bundan dolayi acillik olduk. Başa gelince dolaşiyor insan valla Allah yasatmasin insallahh hiç bir bebisee bizede

slm hanımlar 1 saatir ketojenik diyeti araştırıyorum. bana karataydan farklı gelmedi.
karbonhidrat kısıtlı, yağ ürünleri daha fazla
kemik haşlama suyu bile öneriyor karatayla aynı
sadece tek farkı saat aralığı onu da çok duyuyoruz şu saatten sonra yemedim kilo verdim diyen çok
ben beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum. bir yerden başlamam gerek
sizin düşünceleriniz neler bu ketojenik diyet hakkında

Çok geçmiş olsun üzülme inşallah daha iyi şeyler duyarsın bugün, unutma hiçbişey için geç değildir

Evet aynen kuru fasulye nohut da yapar :)
Perşembe yemeyin sakın bunları

Bi de ödem atıcı şeyleri dikkatli kullan canım emzirme döneminde pek önerilmiyor öyle şeyler
Off bugün de dolma yaptım ya haftalardır canım istiyodu ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…