- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.741
Gecmiş olsun cnmSlmmm kizlarrr güne 4 gün gecikmiş regl ile başladım kıvranıyorum sancidannnn.. insallah tartiya da yansimazz... dun kas gevşetici de surdugum halde heryerim perttt.. oturup kalkamiyo ru m üst bacak agrisindan yok boyle bir sey
Az meme dısarda uyanmadım damızlık gıbı gelır ıcerdı 1 yasından sonra sıkılo ınsanYaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmak
Ben hiç dolanmadım canı ısterse yer zaten avıkknca yanı oluruna bırakınMama sandalyesine alışmadı mı canım. Ben sandalyesine oturtup kemerleri bağlayıp yediriyorum başka türlü arkasından dolaşmak çok zor.
Kahvaltı olmamısHepinize hayirli aksamlar bugunku menüm
Sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
2 kasik yogurt yarim dilim kek (çocuklar yerken cok canim cekti )
Ogle yok
Aksam bir kase taze fasulye
Tavuk haslama ve salata
Ara: az sekerli turk kahvesi 1 avuc cig fındık
Su 2.5 litre
Spor: 30 dakika leslie 60 saniye plankparkbyull @morordek
Toz kullanmayın kendını alın daha faydalıinsalla canım. benim esim evde de biraz uzun hikaye:)
toz halinde al. 1bucuk 2 lt en fazla.
mesela ben bugun cok kotuydum astalıgımı toparladı:)
Bal pekmez yedırArkadaslar kizlarim hasta dedigim gibi. surekli öksürüyor buyuk kızım balgamli gece yatamiyor öksurukten . Yaptiginiz etkili olan tarifler varsa yazabilirmisiniz
Gecmiş oldun ne gıbı sıkayetlerın vardıgünaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
zeytinyağlı kudret narı önerdiler
bir de haşlanmış et ve bol yeşil sebze ile ciddi bir perhiz..
katiyen mide ilacı kullanmam yasak..
mide kasım gücünü kaybetmiş hücre değişimleri başlamış görünüyor sonuca göre..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..
Tarcınlı süt iç tatlı istegı azalır canmgünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah 3 top lor peyniri 5 zeytin domates 2 dilim etimek
ara yok
öğlen zerdeçallı tavuk domates salatalık bol su
arada bir portakal
akşam annemdeydim 4 lahana sarması 1 dolma ve cacık
bugünlerde biraz kendimi zor tutuyorum adet öncesindeyim ama yinede iyi gidiyor.
Yapabılırsen maydonoz seyk yap ödem atarSüpersin canım :) bende hala sisim bana bişeyler deyin hele bugün hiç ekmek tuketmek istemiyorum sabah yulaf lapası yedim
Yulafta ekmek yerıne gecer sadece gunluk bur yemek kasıgı önerılırSüpersin canım :) bende hala sisim bana bişeyler deyin hele bugün hiç ekmek tuketmek istemiyorum sabah yulaf lapası yedim
Kantaronu bende duymustum sor bencede bundan sonra kullanacagin her ilaca dikkat etmen lazim mideyi mahvediyorlarr.. neyse zaten saydiklarin da he psi zararlı şeyler hiç birimiz yemesek iyi olur illa mide rahatsızlığı olmasina gerek yokgünaydın hanımlar , iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bugün doktorun vereceği tepkilere göre şekilleneceğiz bir kaç uzmana danıştık evet kötü ama dönülemez değil mideyi güçlendirmesi lazım dediler..mangal,sucuk , baharat,füme,sigara,alkol,asitli içecekler türevi zararlı her şey iptal..
zeytinyağlı kudret narı önerdiler
bir de haşlanmış et ve bol yeşil sebze ile ciddi bir perhiz..
katiyen mide ilacı kullanmam yasak..
mide kasım gücünü kaybetmiş hücre değişimleri başlamış görünüyor sonuca göre..
bugünde doktorumuz bir cevap versin ben daha ciddi bir diyet ile hayatımı idame ettireceğim..
Bugün geciktirdim kahvalti yi süt te vermedim yedi bir seyler şükürAlteenatıf kahvaltılar yap canım
cok sagol canim.. sen nasılsın..Gecmiş olsun cnm
Bende öyle diyodum uğraşmıyor dum canim ama dedigim gibi tahlillerde besin yetersizligi cıktı ve bundan dolayi acillik olduk. Başa gelince dolaşiyor insan valla Allah yasatmasin insallahh hiç bir bebisee bizedeBen hiç dolanmadım canı ısterse yer zaten avıkknca yanı oluruna bırakın
Emziriyorum canım maydonoz kullanamıyorum içecek olarakYapabılırsen maydonoz seyk yap ödem atar
Metabolizmamı çalıştırsın diye yemek istedim bide hafif geçsin diyeYulafta ekmek yerıne gecer sadece gunluk bur yemek kasıgı önerılır
Çok geçmiş olsun üzülme inşallah daha iyi şeyler duyarsın bugün, unutma hiçbişey için geç değildirbenim mide biyopsi sonucum geldi çok iç açıcı gözükmüyor canım sıkıldı..
intestinal metaplazi
atrofi
aktivite
helikobakteri pilori
inflomasyon hepsi çıkmış
intestinal metaplazi ve atrofi yeteri kadar şoka soktu beni yarın doktor ne diyecek bilmiyorum..
Off bugün de dolma yaptım ya haftalardır canım istiyodu ne zorEvet aynen kuru fasulye nohut da yapar :)
Perşembe yemeyin sakın bunları
Bi de ödem atıcı şeyleri dikkatli kullan canım emzirme döneminde pek önerilmiyor öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?