- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.941
Bi arkadaş yulafı lapa yapardı içine muz ceviz gibi şeyler koyarsan yenilebilir aslında@alwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedimayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Hoşgeldin canımMerhabaa ben geldiim.
Sizle beraber zayıflayıp hayallerime kavuşmak istiyorum
Yulafı pişiriyor muydu acaba aslında öyle daha iyi olabilir kuru kuru geçmiyor boğazdan :)Bi arkadaş yulafı lapa yapardı içine muz ceviz gibi şeyler koyarsan yenilebilir aslında
Gün sonunda yaparsan daha iyi ama vakit bulamazsan ertesi günde olurBen yarından itibaren menü paylaşcam bugün evde değildim.Çok düzensiz bir gün oldu.
Saat kaça kadar menü paylaşımı yapıyoruz
Canım yulaf sütün içinde yumuşuyor mu nasıl kullanıyorsun? Ben yumuşatamıyorum
Benimkiler de hep hasta iyice modum düştü.Günlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllll
Sağolasın kaptanım. Büyük kızım iyileşti çok şükür ama şimdi de eşim ve küçük kızım hasta. Büyük hevesle başladım diyete derken motivasyon diye bişey kalmadı.geçmiş olsun canım kızına şimdi durumu nasıl
YumuşamıyorCanım yulaf sütün içinde yumuşuyor mu nasıl kullanıyorsun? Ben yumuşatamıyorum
BunuYa burada ben gün içinde şekersiz çay sade kahve falan tüketiyorum ama kalorisz şeyler diye yazmıyorm menülere :)
Canım yulaflu omlet bile yapan var gördükçe yazarlar yada bilen yazsın ben pek yapmıyorum, bikere biraz sütün içinde bırakmıştım sütü çekmiş ve yumuşamıştımatruj1 şimdi tariflere baktım da sütle pişirilirse daha iyi olacak galiba :)) içine kuru meyve muz tarçın falan olur yani yarın öyle deneyeceğim
Teşekkür ederim canımHoşgeldinkardelelen321
Hoşgeldin canım.hanımlar merhaba ben döndüm
@morordektoplight @ayvacicegi kaptaniçelerim
şimdi kızlar kim geldi gelmedi bakmadım yeni gelenler hoş geldi sefalar getirdi,ben deniz parkbyull 41 kilo vererek 5. takımdan 2 kere mezun oldum şu an menülerden sorumlu kaptan yardımcısıyım..
menülerinizi yazdıktan sonra beni eklerseniz yanlışlarınızı söyleyebilirim beraber daha düzgün bir yol bulabiliriz..
bu arada tatilden kilo almadan döndüm reglimin ilk günü 62,7 kg yim ..
Leyl-i-fer bu süreçte tek menü paylaşan sen oldun tebrik ederim öpüyorum gül cemalinden
Hoşgeldin canımBeni de araniza alir misiniz boyum 1.62 kilom 95 ne yapmam lazim?
Bence yulaf ezmesi en iyi yoğurtla yeniyor içine biraz kuru meyve de koyuyorum chia tohumu. Bi de öyle dene istersen canım@alwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedimayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Hoş buldumm canımHoşgeldin canım
Sanmıyorum bu başka bir şey baksana doktorsuz olmaz gibi koç falan varmışVarmı yapan,bilen,duyan??geri gelirmiki?doktorsuz yapılabilirmi?Metabolic Balance
Bir arkadasim metabolic ile 4 ayda 15 kilo verdi, ve cok memnun oldugunu söylüyor, kendini daha dinc hissediyormus. Bende denemek istedim ama almanyada testler, kisiye özel beslenme plani vs hepsi yaklasik 400 Euro tutuyor, benim 3 kilo fazlaligim oldugu icin acikcasi bu kadar para ödemek...www.kadinlarkulubu.com
parkbyull
Canım ya gün bitiminde yada ertesi sabahBen yarından itibaren menü paylaşcam bugün evde değildim.Çok düzensiz bir gün oldu.
Saat kaça kadar menü paylaşımı yapıyoruz
Canım şekersiz çay kahve ben yazmıyorum dikkat de etmiyorum ama şeker atılıyorsa yazmak lazımBunutoplight a soralım eğer gerek yoksa boş yere yazmayalım menüye??
Sütle pişirip içine kuru meyve koyabilirsin canımCanım yulaf sütün içinde yumuşuyor mu nasıl kullanıyorsun? Ben yumuşatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?