Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya burada ben gün içinde şekersiz çay sade kahve falan tüketiyorum ama kalorisz şeyler diye yazmıyorm menülere :)

Canım yulaf sütün içinde yumuşuyor mu nasıl kullanıyorsun? Ben yumuşatamıyorum

Benimkiler de hep hasta iyice modum düştü.
geçmiş olsun canım kızına şimdi durumu nasıl
Sağolasın kaptanım. Büyük kızım iyileşti çok şükür ama şimdi de eşim ve küçük kızım hasta. Büyük hevesle başladım diyete derken motivasyon diye bişey kalmadı.

matruj1 şimdi tariflere baktım da sütle pişirilirse daha iyi olacak galiba :)) içine kuru meyve muz tarçın falan olur yani yarın öyle deneyeceğim

matruj1 şimdi tariflere baktım da sütle pişirilirse daha iyi olacak galiba :)) içine kuru meyve muz tarçın falan olur yani yarın öyle deneyeceğim
Canım yulaflu omlet bile yapan var gördükçe yazarlar yada bilen yazsın ben pek yapmıyorum, bikere biraz sütün içinde bırakmıştım sütü çekmiş ve yumuşamıştı

Hoşgeldin canım.
Beni de araniza alir misiniz boyum 1.62 kilom 95 ne yapmam lazim?
Hoşgeldin canım
@alwaysnforever yulaf aldım bugün öğlen yedim ayy hiç sevmedim ya ama yedim işte yutamadım mereti :)))
Bence yulaf ezmesi en iyi yoğurtla yeniyor içine biraz kuru meyve de koyuyorum chia tohumu. Bi de öyle dene istersen canım

Varmı yapan,bilen,duyan??geri gelirmiki?doktorsuz yapılabilirmi?
parkbyull

Sanmıyorum bu başka bir şey baksana doktorsuz olmaz gibi koç falan varmış
Ama 5 saatlik açlık olayını canan Karatay da der ara öğün yapmayın diyor vücut aç kalmalı aç kaldığımızda zayıflama hormonları devreye giriyormuş devamlı ara öğünde o hormonu çalıştırmıyorsunuz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…