- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.061
İsteyince yapıyorsun... Arkadaşlarda gayretlenirse bizle beraber....
Evet aslında giriliyor ama şu sıra hedef kilo belirlemede bi değişikliğe gidilecek gibi. Tekrar yarışmaya kayıt yaparken sıkıntı olabilir, bence devam etsin istediği an mezun olabilir zatenmezun olup tekrar takip eden haftalarda listeye girilemiyomu kaptanım ,kilo veriyosa
İyi tatiller :)
kızlar cuma paylaşımda görmüştüm tesekkürleriyi tatiller kaptanım...
kızlar tebrikler çok güzel kilolar vermişsinizCherry Mom canım sen arayı açtın kız maşallah sana
Sayfaları karıştırmakkızlar cuma paylaşımda görmüştüm tesekkürler
Ay diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur muKızlar ev işlerinden fırsat buldukça giriyorum menümü paylaşayım
Sabah 2 dilim süzme peynir 1 Salatalık 1 domates yarım dilim karpuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam yok az önce sade Türk kahvesi içtim dün 1 saat cahallenetics part 2 yapmıştım yazmamışım bide şimdi part3ü yapıyorum Bayrama kadar hem mümkün olduğunca kilo vermek hem de incelemek istiyorum :)
Kızlar ev işlerinden fırsat buldukça giriyorum menümü paylaşayım
Sabah 2 dilim süzme peynir 1 Salatalık 1 domates yarım dilim karpuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam yok az önce sade Türk kahvesi içtim dün 1 saat cahallenetics part 2 yapmıştım yazmamışım bide şimdi part3ü yapıyorum Bayrama kadar hem mümkün olduğunca kilo vermek hem de incelemek istiyorum :)
Bence de oyle valla tek öğünle olur mu hicAy diyeceksin bu kadında hep bana karışıyor ama ama canımcım öğle akşam yemeden olur mu
Aynen hemen geri alınır bir de aç karna o sporu nasıl yaptın :))Bence de oyle valla tek öğünle olur mu hic
Bayrama kadar 2 kilo daha fazla vercrm diye sonrasnda 5 kilo almayın da
Kuzum ben nerdeyse 80 sen 76 nasıl kapansın 4 kg:)) Olsun kaptanım bir haftada kapatırsın arayı
Valla kaptanım miilet bir haftada 3 4 kilo veriyor yapılabiliyor demekkii :)) tatil sonrası iyi bir performans bekliyoruz yoksa takımdan atarızKuzum ben nerdeyse 80 sen 76 nasıl kapansın 4 kg
Valla ne yapıp ne edip seni geçmem lazım farz oldu artık değilse atacaksınız beni takımdanValla kaptanım miilet bir haftada 3 4 kilo veriyor yapılabiliyor demekkii :)) tatil sonrası iyi bir performans bekliyoruz yoksa takımdan atarıziltimas yok hahaha
Onca eksiye rağmen valla ilginç olsun sen verdiğin kilolara bak canım4. Olduk... Tek kişilik takım yüzünden
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 632. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %1,736
2. (8. TAKIM) ==>%1,291
3.(9. TAKIM) ==>%1,216
BİREYSEL DERECELER
1. @enerji_kusagi => %3,23 => 6. TAKIM
2. @Poyraznisam => %3,17 => 6. TAKIM
3.melita09 => %2,87 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
=> @betuld => %-1.37=> 13. Takım
Teşekkür ederim canım... Bende seni tebrik ederim... Süperdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?