- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.121
Farkindaysan sabah kuvvetli yapmamissin o yuzden yedigin makarna da sonra eti cin yedirmis sana, muz kesmemis cunkuSabah 1 domates, biraz reçel bal, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara öğün hep suyla gecti
Aksam uzeri 5 gibi falan bi kase ciğer sote ve makarna
Sonrası 1 tane muz ve ardından malesef eti cin. Son bitene alıp uzaklastiriyorum kendimden
Gule gule giy ne mutlu sana hedefine ulas korumaya gec hemen bencecuma günü abiye aldım kendime eşim dedi artık daha zayıflama elbise pot durur ......akşamı sadece kelle paça çorbası ve bi tanecik çiğköfte yedim ama geç saatti...gündüzünde çok dikkat etmiştim....cumartesi kahvaltiyı çok geç yaptım....ama çok geç...69,9 u gördüm...pazar günü iskender yedim birde sabahı ekmekli kahvaltı ....bu sabah hop 68,2
Benim reglya leylicimmm...keşke cumartesi bildirim günü olsa ........benim cumartesi pazarlarda bişe var....işe gitmediğimden erken tartılmama gerek kalmıyo...şişim gidiyo
sağol canım.....hedefe geleyim ....ikinci hedef belirliyecemGule gule giy ne mutlu sana hedefine ulas korumaya gec hemen bence
Darisi basimima artik
3. 3 .lugunu tebrik ederim ayricaaasağol canım.....hedefe geleyim ....ikinci hedef belirliyecem
3. 3 .lugunu tebrik ederim ayricaaa
Canım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan ettiSelamlar herkese bos kalmis buralar zafer sarhosumusunuz dycemde haftasonu salmadiniz insallah
Cherry Mom melita09 @Nurumcan94
Mesela
Ctesi sabahi biraz daha dusmustum ne guzel,haftasonu misafirlik yemekleriyle kayboldu o rakamama gider ya dikkat ediyorum bugun,bayrama az kaldi ne de olsa
Sizler ne alemdesiniz hanimlarmatruj1 degistirdinmi yeme duzenini
Perşembe işten gelince tartıl ? Olmaz mı ertesi sabaha ne değişecek sanki çünkü çok doğru söylüyorsun sabah bende çok çıkıyorumya leylicimmm...keşke cumartesi bildirim günü olsa ........benim cumartesi pazarlarda bişe var....işe gitmediğimden erken tartılmama gerek kalmıyo...şişim gidiyo
Geçmiş olsun eski düzene dönsün inşallah bir an önceCanım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan etti(( huysuz aksi devamlı tepinme modunda canım sıkkın o yüzden yazasım gelmedi
hımm geçmiş olsun,dişmidir acepCanım oğlan hasta mı oluyor ne halt oluyorsa gece gündüz uyumuyor uyumadığı için hayatı zindan etti(( huysuz aksi devamlı tepinme modunda canım sıkkın o yüzden yazasım gelmedi
sen yinede salma kendini iyi verdin geri gelmesin,elbet uyuyacaksınız sende aldığın ödemi atmış olursun sadeceBu hafta sırf uykusuzluktan kilo veremeyeceğim gibi birde regli haftam modum düşük
olsunLeyl-i-fer değişiklik pek yok 1/2dilim yediğim ekmeği hiç yemiyorum ve meyve nerdeyse hiç tükeümiyorum bu hafta böyle olsun bakalım ne kadar gidecek
Sağol canım Sanmıyorum bütün dişleri çıktı daha yer yok..hımm geçmiş olsun,dişmidir acep
Ay inş ya nevrimm döndü iki üç gündeGeçmiş olsun eski düzene dönsün inşallah bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?