- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.141
Aynen öyle ama benim için ne yediğim değil ne kadar yedigim önemli şu sira çünkü çok yemek yeme gibi problemim zaten var ve bu benim psikojik bi sorunumFarkindaysan sabah kuvvetli yapmamissin o yuzden yedigin makarna da sonra eti cin yedirmis sana, muz kesmemis cunku
nasıl oldumuz canım uyudumu oğlunKimse yokmuu :)))
geçmiş olsun canım.......Kimse yokmuu :)))
selam canım başladınmı detoksageçmiş olsun canım.......
nasıl oldumuz canım uyudumu oğlun
Sağol canım gece yanında uyudum ona rağmen uyandı çok ama daha iyiydi öğlen çok az uyudu 30 dk kadargeçmiş olsun canım.......
allah allah konuşmuyomu anlatamazmı biyeri ağrısaSağol canım gece yanında uyudum ona rağmen uyandı çok ama daha iyiydi öğlen çok az uyudu 30 dk kadarsorun ne hala anlamadım onun dışında iyi yani birşeyi yok gibi ama bilemedim bu saat oldu uyukluyorum koltukta
Konuşuyor canım gün içinde keyfi yerinde sayılır yani herzzmnki gibi huysuz işte :) bilemiyorum valla çok bunaldım ama uykusuzluk çok sinirli yapıyor beniallah allah konuşmuyomu anlatamazmı biyeri ağrısa
Bu haftada kilo azz giderse şaşarım :) mAşallah canımKAHVALTI
2 haş yumurta 5 zeytin peynir domates salatalık yeşil biber
ARA
1 erik 1 şeftali
AKŞAM
Küçük 1 tabak ciger kavurma 2 bardak ayran
Su 2 litre
Cumayı iple çekiyorumBu haftada kilo azz giderse şaşarım :) mAşallah canım
Nurumcancım seni bıraktığımız falan yok tabi ki. Sen istediğinde çok iyi kilolar verebiliyorsun gayet iyi biliyoruz :) arada kaçırmaların olmasa çok daha güzel olacakKızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim
Ara
Yarim şeftali
Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt
Ara
10 kadar uzum
1 galeta
Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata
Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma
3 litre su
Spor: 5000 adimtoplight Leyl-i-fer melita09 alwaysnforever Cherry Mom morordek kardelelen321 Hmavidag
matruj1 dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin ❤
Canım 1 muzu doğra buzluğa at 2 saat beklesin sonra çıkar at kaba içine 1 kasik kakao ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 kasik da süt koy bizzzztttttt uzerine de hindistan cebizi serp. öyle miss öyle güzel kii doyamazsın. Yazın soğuk soğuk çok hoş oluyoN Nurumcan94 müsait olduğun bir ara fit dondurmanın tarifini bizede yazar mısın ?
Kacirmalarim keşke olmasa şimdiye çok yollar katetmiştim ama bide Adet gecikmesi oldu ya bende motivasyonu kaybettim sanki biraz. Şimdi güzel başlamak istiyorum tekrardan.Nurumcancım seni bıraktığımız falan yok tabi ki. Sen istediğinde çok iyi kilolar verebiliyorsun gayet iyi biliyoruz :) arada kaçırmaların olmasa çok daha güzel olacak
Çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla bi daha nasip eder inşallah kendine çok dikkat et burdan kopma kendini bırakma bol dua etKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
canım çok geçmiş olsun.....canım rabbbim hayırlısıyla nasip eder kucağına sağlıkla inşallahKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?