Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kardelelen321
Sabah
2 yumurta haşlama
Peynir
Yarım sb.ceviz
Yeşil biber salatalık domates
Zeytin 5 tane
Öğlen
Bir avuç leblebi üzüm
Akşam
Mercimek çorbası
Bir dilim tavuk
Fırında karışık sebze
Su 3 lt gibi
Spor1 saat bisiklet

Farkindaysan sabah kuvvetli yapmamissin o yuzden yedigin makarna da sonra eti cin yedirmis sana, muz kesmemis cunku
Aynen öyle ama benim için ne yediğim değil ne kadar yedigim önemli şu sira çünkü çok yemek yeme gibi problemim zaten var ve bu benim psikojik bi sorunum

allah allah konuşmuyomu anlatamazmı biyeri ağrısa

Kızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim

Ara
Yarim şeftali

Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt

Ara
10 kadar uzum
1 galeta

Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata

Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma

3 litre su

Spor: 5000 adim toplight Leyl-i-fer melita09 alwaysnforever Cherry Mom morordek kardelelen321 Hmavidag
matruj1 dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin

Nurumcancım seni bıraktığımız falan yok tabi ki. Sen istediğinde çok iyi kilolar verebiliyorsun gayet iyi biliyoruz :) arada kaçırmaların olmasa çok daha güzel olacak

N Nurumcan94 müsait olduğun bir ara fit dondurmanın tarifini bizede yazar mısın ?
Canım 1 muzu doğra buzluğa at 2 saat beklesin sonra çıkar at kaba içine 1 kasik kakao ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 kasik da süt koy bizzzztttttt uzerine de hindistan cebizi serp. öyle miss öyle güzel kii doyamazsın. Yazın soğuk soğuk çok hoş oluyo

Nurumcancım seni bıraktığımız falan yok tabi ki. Sen istediğinde çok iyi kilolar verebiliyorsun gayet iyi biliyoruz :) arada kaçırmaların olmasa çok daha güzel olacak
Kacirmalarim keşke olmasa şimdiye çok yollar katetmiştim ama bide Adet gecikmesi oldu ya bende motivasyonu kaybettim sanki biraz. Şimdi güzel başlamak istiyorum tekrardan.

Kızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla bi daha nasip eder inşallah kendine çok dikkat et burdan kopma kendini bırakma bol dua et

canım çok geçmiş olsun.....canım rabbbim hayırlısıyla nasip eder kucağına sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…