Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun, dilerim bir sonrakinde sağlıklı ilerler her şey

Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun

TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN......

Canım benim Allah güç kuvvet versin çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama Allah'ın bir bildiği vardır dediğin gibi bu arada kendini toparlamak sağlığın için çok çok iyi olacak

Her zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşan toplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
Hahahah sona kadar bakmamıstım ama simdi sen diyince baktım
TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN......
Allah Allah suyun yaramadıgı kişi de ilk kez duydum belki uzun vadede yarıyordur, sen gene de susuz bırakma kendini :)

cok guzel canim menun kendine gelmissin olunca sevindim bizde seni seviyoruz sen yine de firsat bulunca gel
gelmis gecmis olsun hayirli. Olan buymus demekki allah saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin sana
yinemi melita09
Saka saka o bizim gururumuz

Dunki menum
10 da 2yumurta,1 domates,1 d ekmek,1 incir
14 te 1 kase yogurt 1 d ekmek 1 salatalik
18 de. Biraz tavuk eti,1 d ekmek ,salata,2 d karpuz
Aralarda sutsuz kahveler ve yesil cay
Dayanabilirsem guzel sonuclar gelicek insallah

KAHVALTI
Peynir (miktarını herzaman yazmıyorm ama küp şeker büyüklüğünde 4/5 adet) 3 zeytin 2 haş yumurta domates salatayık yeşil biber maydanoz

ARA
5Y.k kadar patatesli bulgur köftesi 1 bardak ayran

ARA
1 Kase yulaf haşlama(sütlü tarçınlı)

AKŞAM
3 y.k piriç pilavi haşlanmıış tavuk gögsü salata 2 bardak ayran
Su 3 litre

Canım çok üzüldüm bu habere. Güzel bişeyler duymayı ummuyordum hep ama Allah tan hayırlısı. Geçmiş olsun. Zamanı gelince inşallah kucağına alırsın sen de bebeğini. Sakın üzme kendini. Yılma hiç

Canım bizler senin yanındayız hep yeterki sen de burdan kopma. Sen de seviliyorsun tatlım

Bu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…