- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.161
Yaparsın ben sana inanıyorum :)Kacirmalarim keşke olmasa şimdiye çok yollar katetmiştim ama bide Adet gecikmesi oldu ya bende motivasyonu kaybettim sanki biraz. Şimdi güzel başlamak istiyorum tekrardan.
Çok geçmiş olsun, dilerim bir sonrakinde sağlıklı ilerler her şeyKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsunKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
Her zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşanBu arada hanımlar bireysel sıralama listesi yayınlandı. İlk 10'da bizim takımdan @melita09 var. Çok çok tebrikler melitacım
Listeye bakmak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-14#post-60705568
TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN......Bu arada hanımlar bireysel sıralama listesi yayınlandı. İlk 10'da bizim takımdan @melita09 var. Çok çok tebrikler melitacım
Listeye bakmak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-14#post-60705568
Canım benim Allah güç kuvvet versin çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama Allah'ın bir bildiği vardır dediğin gibi bu arada kendini toparlamak sağlığın için çok çok iyi olacakKızlar
Hahahah sona kadar bakmamıstım ama simdi sen diyince baktımHer zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşantoplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
Allah Allah suyun yaramadıgı kişi de ilk kez duydum belki uzun vadede yarıyordur, sen gene de susuz bırakma kendini :)TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN......
cok guzel canim menun kendine gelmissin olunca sevindim bizde seni seviyoruz sen yine de firsat bulunca gelKızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim
Ara
Yarim şeftali
Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt
Ara
10 kadar uzum
1 galeta
Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata
Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma
3 litre su
Spor: 5000 adimtoplight Leyl-i-fer melita09 @alwaysnforever Cherry Mom morordek kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 @dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin ❤
gelmis gecmis olsun hayirli. Olan buymus demekki allah saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin sanaKızlar
yinemiBu arada hanımlar bireysel sıralama listesi yayınlandı. İlk 10'da bizim takımdan @melita09 var. Çok çok tebrikler melitacım
Ama görmeyin dedin ya daha çok dikkat çekti hemen baktım :))) teşekkür ederiz aynen katılıyorumEki Görüntüle 2294281
reklam kısmını görmeyiverin motive olun
karatay dan bişey paylaşsana canım müsait oluncaAma görmeyin dedin ya daha çok dikkat çekti hemen baktım :))) teşekkür ederiz aynen katılıyorum
Canım çok üzüldüm bu habere. Güzel bişeyler duymayı ummuyordum hep ama Allah tan hayırlısı. Geçmiş olsun. Zamanı gelince inşallah kucağına alırsın sen de bebeğini. Sakın üzme kendini. Yılma hiçKızlar
Tebrik ederim canım bireysel sıralamada ilk 10 a girmişsin.TEŞEKKÜRLER KAPTANIM........BUGÜN DETOKS YAPACAM.......KİLOMM 68 OLMUŞTU SABAH....ÇOK SU İÇİNCE KİLOM FAZLA ÇIKIYO SABAHINDA...SU BANA YARAMIYO...YADA YARIYO KİLO İÇİN......
Canım bizler senin yanındayız hep yeterki sen de burdan kopma. Sen de seviliyorsun tatlımKızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim
Ara
Yarim şeftali
Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt
Ara
10 kadar uzum
1 galeta
Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata
Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma
3 litre su
Spor: 5000 adimtoplight Leyl-i-fer melita09 @alwaysnforever Cherry Mom morordek kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 @dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin ❤
Çok geçmiş olsun canımBu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Teşekkür ederimTebrik ederim canım bireysel sıralamada ilk 10 a girmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?