- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.201
Canım insallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninleGunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Dualarımız seninle canım benim. İnşallah temiz çıkar. İyi haberlerle gel inşallahGunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Gunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Sen geçen hafta da 55.9 bildirmişsin zaten, sanırım bu hafta sabitsin56.0/55.9/+0.1/%0.18
Acaba benim bilgilerim ne zaman yazar tabloda
Canım sen ne zaman kaç kilo ile gelmiştin takıma bende yeni üyelerin bilgileri yok, toplight kaptanım da şu anda tatilde o yüzden guncelleyememistir. Dönünce düzenlerAcaba benim bilgilerim ne zaman yazar tabloda
Anladim o zaman bekliyim dedim alındım da gecen hafta cok ilgilenemedigim icin cikarildim miCanım sen ne zaman kaç kilo ile gelmiştin takıma bende yeni üyelerin bilgileri yok, toplight kaptanım da şu anda tatilde o yüzden guncelleyememistir. Dönünce düzenler
kaptanim 76
rabbim guzel sonuclarla dündürsün insallahGunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
tebrik ederim canim oluyo bakKilo 62.1 yüzdesi %0.79
Ahah yok maalesef hiç eklenemedigin icin yoksunAnladim o zaman bekliyim dedim alındım da gecen hafta cok ilgilenemedigim icin cikarildim miBu 2. Cumam geçen hafta bildiri yapamamistim 66.6 kilo ile geldim
Süpersin leylicimkaptanim 76
Keske sabit olsaydım. 0.1 almışım 56 kiloyum bu haftaSen geçen hafta da 55.9 bildirmişsin zaten, sanırım bu hafta sabitsin
aa anladımKeske sabit olsaydım. 0.1 almışım 56 kiloyum bu hafta
ciddi misin melitacım2.4 kg mu verdinkızlar sabah ödemimden dolayı öğlen tartıldım eve gidip kilom 65.3
yine detoks yaptım 2 günaa anladım
ciddi misin melitacım2.4 kg mu verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?