Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Canım insallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle

Gunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
parkbyull canimm geçmiş olsun insallah sonuçların temiz çıkar Rabbim seni evlatlarına bağışlasın ya safi ismiyle şifanı versin inşallah

Canım sen ne zaman kaç kilo ile gelmiştin takıma bende yeni üyelerin bilgileri yok, toplight kaptanım da şu anda tatilde o yüzden guncelleyememistir. Dönünce düzenler
Anladim o zaman bekliyim dedim alındım da gecen hafta cok ilgilenemedigim icin cikarildim mi Bu 2. Cumam geçen hafta bildiri yapamamistim 66.6 kilo ile geldim

*** 5. Takım 633. Etap***

toplight (79.8///%) 2. kez bildirim yapmadı
Nurumcan94 (86.7///%) sabit
Leyl-i-fer (76.9/76/0.9/%1.17)
melita09 (67.7/65.3/2.4/%3.55)
emnis (76.8/77/-0.2/%-0.26)
matruj1 (62.6/62.1/0.5/%0.80)
alwaysnforever (55.9/56/-0.1/%-0.18)

5. Takım Ortalaması: %0.725

Kızlar listenin son hali bu sekilde, melita09 sagolsun baya güzel bir yüzdemiz oldu, nota almamızdan korkuyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…