- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.221
Maşallah gercektenyine detoks yaptım 2 günbi maaşallah alırım...çünkü kendimi rahatsızz hissediyorum....biraz daha bekleyip mezun olabilirdim...çok susadım
teşekkürler kaptanımMaşallah gercekten
Dilerim bu hafta 1.lik gelir artık
maşallah canım hayalin gerçekleşicek gibi görünüyo tebrik ederimgelsin artık hayalimdi bu gider ayak
teşekkür ederim leylimmmmmaşallah canım hayalin gerçekleşicek gibi görünüyo tebrik ederim
şaşırdım da diyemiyorum şaşırmadımda.psikolojimle oynuyosun resmen
2 gün yapma halsizlik yapıyo demiştim detoksuama fazla abartmıyacam baş dönmesi ve kalp ağrısı var gibi
gitmeeeeegelsin artık hayalimdi bu gider ayak
biliyosun çarşamba perşembe günleri detoks yaptım.......sabahta geç tartıldımyalnız artık menü yazmadığın için birinciler sırlarını paylaşıyora yazmanı bekliyemiycem hemmen şu son haftalardaki menülerini istiyorumm bakalım ne yemedinde verdin bu kiloları
diğer günler yedim diyosun allah ne verdiysebiliyosun çarşamba perşembe günleri detoks yaptım.......sabahta geç tartıldım
boyun kaçtıkidün gelinliğimi denedim.....üstten değil alttan girebildim....nişanlığı denedim rahat oldu ama arkada ikisininde fermarı açık.....49 50 kiloydum içinde dönüyodummmm...ay giyince bir darlandım...kilo ne kötü şey...etrafımda yeter iyisin diyo....yüzün çöker diyo
geçen avm ye gittik herkes hamburger yedi...kendimi tutup çorba içecem dedim....gittim iskender yedimmmmmmmdiğer günler yedim diyosun allah ne verdiyse
o boy konusunu hiç söyleme.....benimle aynı boydakiler 1.68 falanım diyo ama benim boyum 1.63 ten 1.64 hiç olmadıboyun kaçtıki
e yeter o zaman 65 ginede sen biliyino boy konusunu hiç söyleme.....benimle aynı boydakiler 1.68 falanım diyo ama benim boyum 1.63 ten 1.64 hiç olmadı
senin boyun kaçe yeter o zaman 65 ginede sen biliyin
159senin boyun kaç
bi bakimmmmmne vardı 4.takımda varmı seni geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?