- 23 Mart 2016
- 31.106
- 92.414
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.121
Sağolun kaptanım regliyi böyle atlatmak benide sevindirditebrikler tatlım 100 gr bile olsa şu anda eksi gelmen çok önemli
bence şimdiye kadar yaptığın şekilde azimli davranırsan mezun olursun o zamana kadar bir de umre kaç günlük canım onun süresini bildirirsen ona göre bişeyler düşünelimŞuan ciddi ciddi acaba valize tartı koyabilir miyim diye düşünmeye başladım
tatlım girmeye niyetli değilmiydin ben sormadan aldım seni listeye ama azimli hevesli oluncayok kaçmadım buralardayım
bilgisayarın başına oturmaya fırsat bulamıyorum biraz tempolu benim işim
aaaaa listeye en sondan girmişim ben
burdan mezun olurum inşallah8. takımdayken hırslı ve azimliydim, bildirimsiz de değildim aslında ama iletişim kuramayacağım bir döneme girmiştim
şuan bunları yazarken öğle yemeği niyetine 2 su bardağı light yoğurt, 1 su bardağı müsli
25 günlük kaptanımbence şimdiye kadar yaptığın şekilde azimli davranırsan mezun olursun o zamana kadar bir de umre kaç günlük canım onun süresini bildirirsen ona göre bişeyler düşünelim
Bence bu biraz da sık tartılmaktan canım. Sık tartılmayı kaldırmak lazım. Ay bugün çok yedim diyip yarın spor diyet yapsam vücut bu kadar strese gitmez :) ben yiyorum hop tartıya :) İki gün üst üste aynı kiloyu nadir görüyorum :) bu hafta biraz kategori dışı oldu. Yemem içmem, uyku düzenim, suyum hiç düzenli değil..bana da nedense hep oturan misafir denk geliyor dün 4 te uyuduk ya hiç bana göre şeyler değil :)Sen hallerdesin bundan eminim ama artık sabit korumalara gecmen lazim canım vücuduna yazık :) garip iyi dayanıyor iflas bayrağını çekecek
canım burdan umreye tartı gitmez buna sen karar ver istersen listeye alalım ama mezun olamazsan 8 haftan dolmadığı için 3 hafta bildirmeyince diskalifiye olursun istersen alt listede devam et umre dönüşü direk sen,i listeye alıp mezun da ederiz tehlikeye atma şansını25 günlük kaptanım
Ben kiloluyken misafire ayak uydurmuyorum ama şimdi ideal aralıktayım diye mutlaka kaçağım oluyor ve sinirleniyorum artık. Hepimiz yiyoruz bana artı yazıyor.. haksızlık bu..Evet insan bi başladı mı bi daha duramiyor. Benimde misafir gelecek şimdi çok stresliyim. Misafirden nefret etmeye başladım. Biri sana geleceğim dedi mi saçını başını yolasım geliyor
Elinize sağlık kaptanım çok güzel duruyor kalabalık kalabalıkkızlar listeyi yukarıdaki gibi hazırladım bir bakın bakalım nasıl sonuç doğru mu
takım içi kararla 15 e kadar çıkabiliyor üye sayısı o yüzden şu anda 14 üyeyizMehfam ye kendine bıraktım listeye girip girmemesini şimdilik ekledim ama derse ki çıkar çıkaracağım
Tebrikler canım..Kızlar geç kaldım.
Geçen hafta : 89 kg
Bu hafta : 87.7 kg
Fark : 1.3 kg
Görürsün inşallah bu azimle devam edersenpawlover benimde haftayaki hedefim insallah 59.9 artik insallah 5
li rakamlari gorebilirim uzun yillar sonra
Hedefsizim. Hedefimi kaybettim sordum sordum bulan yok. 65,5 diyim bari. Haftaya Cuma’ya kadar tartılmamayı düşünüyorum Pazartesi hariç :)Hedefleri alabiliriimm
Hedefsiz için. Hedefimi kaybettim sordum sordum bulan yok. 65,5 diyim bari. Haftaya Cuma’ya kadar tartılmamayı düşünüyorum Pazartesi hariç :)
Haftaya düzene girerim muhtemelen. Su içmek bile çok şeyi değiştiriyor. Diyet ve spor ile neler neler olmaz :)bi ara hedeflee 64lerdeydi nerelere kaçtı ki bu kilolaaarr. Bence de tartılma geriliyo insan bende tartılmicam bu hafta
Ben ne yapsam diye düşünüyorum spor yaptım çokta gitmedi ne yapsam gider acabaHaftaya düzene girerim muhtemelen. Su içmek bile çok şeyi değiştiriyor. Diyet ve spor ile neler neler olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?