- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.621
Ben bu hafta ne kötü gidiyorum ya, şu pis baş ağrısı motivasyonumu çökertti ne yemem düzgün ne sporumKızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
@dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
@Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok muhani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
missERE listeye girmek yaramadı listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
nrmyn zor olani başardınız alistiniz cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
@reyyanmeftuni bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahuliste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn
Aynen maalesef menapoza girince kurtulcam bu illettenGeçmiş olsun canım yaa. Her ay yokluyor maalesef. Dinlenmeye çalış
Hahahha zavallı alışmış kendini askı sanıyorBenim koşu bandım hiç öyle şeyler demiyor. Çamaşır as bana diyor.
Öyle oluyor canım maalesef baksana ben bir gunde dağıldımnBen bu hafta ne kötü gidiyorum ya, şu pis baş ağrısı motivasyonumu çökertti ne yemem düzgün ne sporumlahana suyuna niyetlendim bende yapayım yarın alıp bakim nasıl etkilicek
Sen iyi dayanıyosun sık sık valla ben pert oldum kafamı kesip atasım geliyoÖyle oluyor canım maalesef baksana ben bir gunde dağıldımn
67 gel gellll gellllll ablana kuzumHuhuuu hedeflerimiz nerelerde?
Umutumut82
Elifcig93
ayvacicegi
Nefesimmmsin
Hmavidag
@MorVampirella
melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıımtoplight var mı hedef artık?
10 dakkaligi 6 kere yaparsin bi dahaVay ve bildirimlerin birikmesine gözüm hiç alışkın değilmis böyle takip etmek zor hep o indirdiğim 1 saatlik.spor videoları yüzünden böyle oldu ve 1 kere yaptım
Geliyo bence artık67 gel gellll gellllll ablana kuzumevrene mesaj gönderem
A başka birşey mi .yazdı mesajını tekrar bir okuyayım
Yok o mesajda girer girmez çıkmaz olmaz ama çıkmam gerek dedi gibi anladım ben yanlış anlamış olabilirim tabi ama ben öyle anladımA başka birşey mi .yazdı mesajını tekrar bir okuyayım
Çok muallak evet kaptana dönüş yapar umarımYok o mesajda girer girmez çıkmaz olmaz ama çıkmam gerek dedi gibi anladım ben yanlış anlamış olabilirim tabi ama ben öyle anladım
Ay bbugunn yediklerimden sonra anca bir üstü gelirGeliyo bence artık
Benimde öyle ya bende menapoz yaklasiyo saniyordumUzun sürüyor bu aralar ya ortasında bir kesiliyor sonra yeniden başlıyor :/
Sanada geçmiş olsun canim
Ben doğum kontrol hapına bagliyorum ama muayene olsam iyi bu 2 oldu ondan önceki ayda 11 gün sürdüBenimde öyle ya bende menapoz yaklasiyo saniyordum
Vücut şaşırt diyoduk bugün şaşırmıştır işte iyi olmuşAy bbugunn yediklerimden sonra anca bir üstü gelir
Yok yok bugün ne su içtim ne yeşil çay ne oturdum.bir tabak yemek yedimVücut şaşırt diyoduk bugün şaşırmıştır işte iyi olmuş
Hadi kalk birer yeşil çay içelim uzaktan uzağa karşılıklıYok yok bugün ne su içtim ne yeşil çay ne oturdum.bir tabak yemek yedim
Sadece hap.alirken su içtim
Tek iyi şey oğlan evde beni sinirden ziplatinca hadi dışarı çıkalım dedim.o parkta oynarken 40 dk.yurudum temiz hava agrimida hafifletti iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?