- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.641
Şahane iradeMerhaba kızlaaarr
Bugun bir arksdasima hasta ziyaretine gittim..malum sinav- borekli kekli tabak vardi..veee ben kazandiiiimm çünkü şekersiz 16. Gün
Bu arada 3 aylar hayrlar iyilikler guzellikler getirsinn
Hadi kalk birer yeşil çay içelim uzaktan uzağa karşılıklı
Ben de demliyim bu hafta hiç içmedim. Afiye olsunİçtim şimdi son yudumda yakaladin afiyet olsun :))
C Cagrihilal1 anca ye ceza yazalım diye dürtükler
Evet kaçamak yapsaydık hemen dürtüklerdiC Cagrihilal1 anca ye ceza yazalım diye dürtükler
Ben şimdi kahveye geçtimbitsinn yarim saat cardio yapcam biraz moral bulayim
Ağrın yoksa sende biraz zıpla olmaz mı
Ay baş ağrısı ile zıplanmaz kuzum boşver :) pilates bile daha iyi :))Evet kaçamak yapsaydık hemen dürtüklerdivar ama öldürmeyen ağrı güçlendirir belki zıplıyım birazcık
Evet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadımAy baş ağrısı ile zıplanmaz kuzum boşver :) pilates bile daha iyi :))
AyEvet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadımyatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim
Bu menü sahane olmuş zor mu oldu senin icin ? Keşke hep böyle devam edebilsenIyi aksamlar kızlar
Kahvaltı
1 dilim ekmekten tost
3 zeytin
Ara
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 parca hindi göğüs
Ara
1 elma
Akşam
1 çipura küçük fırında
Salata
2.5 lt su
1.5 saat fitness
6 bin adım
10 dk alt bacakCherry Mom
Ben çamaşır özellikle asmıyorum çünkü bir asarsam arkası gelir. Her zaman üstü boş duruyor :)Benim koşu bandım hiç öyle şeyler demiyor. Çamaşır as bana diyor.
Dün bugün 10 bin adım yürüyüşüm var canımSporlar güncel hali
toplight kaptanım sizde eksik.var mi?
dennisgo sen yazdın mı hiç kaçırdım mi acaba Eki Görüntüle 2596616
Ben de hiç içmiyorum. Hiç de içesim yok.. regl olmayı bekliyorum makarna diyeti ile ödem atacağım :)Ben de demliyim bu hafta hiç içmedim. Afiye olsun
Ay başın ağrıyorken yat dinlen zıplamaya çalışma canım benim. Geçmiş olsun.Evet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadımyatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim
Bende bugüne kadar günde 3 içtim ama bugun maalesef 1, yarın lahanaya başlayacağımBen de hiç içmiyorum. Hiç de içesim yok.. regl olmayı bekliyorum makarna diyeti ile ödem atacağım :)
Benimde yaklaşıyo regl bende lahanayla tanışayım bakimBen de hiç içmiyorum. Hiç de içesim yok.. regl olmayı bekliyorum makarna diyeti ile ödem atacağım :)
TeşekkürleerAy başın ağrıyorken yat dinlen zıplamaya çalışma canım benim. Geçmiş olsun.
Nihayet gelebildim. Çok üzülüyorum acaba çok mu yiyorum daha da azaltsam mıKızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
@Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok muhani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
@ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
@Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadılisteye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
@melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
@Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistinizcuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
@Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinimbu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahuliste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn
fazla degil ama dengesiz olabilir.Bugün patates fazla sanki ? Et olarak belki biraz ağırlık verilebilir gibi geliyor canimNihayet gelebildim. Çok üzülüyorum acaba çok mu yiyorum daha da azaltsam mıbugün spor yapamadım öyle fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?