- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.961
Vaayy geliyor birincilik benceeeYo duzeltcem canım
Merak etme kuzum 3 tane yedim nefsimi körelttim yeter. Hazır ucundan da olsun 67 görmüşüm hevesimde yerindeyken gitsin kilolarSüper insallah etap birincisi olursun ama bu tulumbalardan sonra çok çok dikkat et fazlasıyla geri gelir detoks risk unutma canim
Birincilik gelmez de kuzum psikolojik olarak şuan kendi kendimin birincisiyim 70 ten ne kadar uzak o kadar iyi hep o kilolarda takılıp kalıyorumVaayy geliyor birincilik benceee
En güzeli de bu işteBirincilik gelmez de kuzum psikolojik olarak şuan kendi kendimin birincisiyim 70 ten ne kadar uzak o kadar iyi hep o kilolarda takılıp kalıyorum
Yo gelebilir canim ilk 3 kesin bence bakalımBirincilik gelmez de kuzum psikolojik olarak şuan kendi kendimin birincisiyim 70 ten ne kadar uzak o kadar iyi hep o kilolarda takılıp kalıyorum
Günaydın kuzum geçen haftada 66,4 du sabit diyoruz o haldeArkadaşlar biriken 7 sayfayı okumadan bugünün ölçümünü buraya bırakayım. 66.4 kg. -100 geçen hafta 66.5 tim diye hatırlıyorum eksiye geçmeyi başardıysam muhteşem sonuç çünkü ne yaparsam yapayım regl 3. Gününde +3 gelmem lazımdı
Nazar mıBana nazar değdi kuzum popomda ağrı ve şişlik var ne otura biliyorum ne yürüyebiliyorum canım acıyor
Kızz bu ne eksi böyleİlk ben paylaşayım o zaman kilomu kızlar. Kendime hemen ardından ödül verdim 3 tane tulumba tatlısı yedim başkada bişey yemem artık gözüm açık gidecektim yaa tatlı diye diye
Detoks çok işe yaradı kuzum çok beğendim önümüzdeki hafta Bi aksilik çıkmazsa salı çarşamba perşembe yine yapıcamKızz bu ne eksi böyleben de kendimi kilo verdim sanıyorum harika bebeğim
Tebrikler canimCuma kilo bildirimim; 66, geçen hafta 66.5tu
TeşekkürlerTebrikler canim
Canım başladım bakalım hatta oğlum için de liste hazırladı beraberce başladıkHoşgeldin Şahnuuurrr. Nasılsın? Diyet ne durumda? Başladın mı net?
Peki hocam bi sorum olcak, sahuru yapıp suyunu içtikten sonra tam niyet etmeye 10 dk kala regl olanlar ne yapıcakGünaydın canlarrrr ❤❤❤
oruclu olmayan arkadaşlarım kahvakti öncesi kilo bildirmediyi unutmayalımoruçlu olanlar en geç 16.00
AmaniiinnnnPeki hocam bi sorum olcak, sahuru yapıp suyunu içtikten sonra tam niyet etmeye 10 dk kala regl olanlar ne yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?