Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper insallah etap birincisi olursun ama bu tulumbalardan sonra çok çok dikkat et fazlasıyla geri gelir detoks risk unutma canim
Merak etme kuzum 3 tane yedim nefsimi körelttim yeter. Hazır ucundan da olsun 67 görmüşüm hevesimde yerindeyken gitsin kilolar

Arkadaşlar biriken 7 sayfayı okumadan bugünün ölçümünü buraya bırakayım. 66.4 kg. -100 geçen hafta 66.5 tim diye hatırlıyorum eksiye geçmeyi başardıysam muhteşem sonuç çünkü ne yaparsam yapayım regl 3. Gününde +3 gelmem lazımdı

Eklentiler

• 97686C41-8FF9-4CB3-8DA7-52741ACAEE70.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 15
Günaydın kuzum geçen haftada 66,4 du sabit diyoruz o halde

Son düzenleme:
İlk ben paylaşayım o zaman kilomu kızlar. Kendime hemen ardından ödül verdim 3 tane tulumba tatlısı yedim başkada bişey yemem artık gözüm açık gidecektim yaa tatlı diye diye
Kızz bu ne eksi böyle ben de kendimi kilo verdim sanıyorum harika bebeğim

Günaydın canlarrrr ❤❤❤
oruclu olmayan arkadaşlarım kahvakti öncesi kilo bildirmediyi unutmayalım oruçlu olanlar en geç 16.00
Peki hocam bi sorum olcak, sahuru yapıp suyunu içtikten sonra tam niyet etmeye 10 dk kala regl olanlar ne yapıcak

Peki hocam bi sorum olcak, sahuru yapıp suyunu içtikten sonra tam niyet etmeye 10 dk kala regl olanlar ne yapıcak
Amaniiinnnn neyse güzel iftara 10 dk kala olanlarida gördük
Sahur yaptığın için biraaz onları erittikten sonra şöyle canım mümkün olduğu kadar geç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…