- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.481
Birinci olduğu kilonun yarısını almış şekild e yazı yazmaya giderse eli ayağına dolanır
Değil tabiHahah ilk defa mıo da bana nasip olmuş
Birinci olan artıya geçiyor mezun olan kilo alıyor biz neredeyiz
Hiç merak etmeyin canlarım adrenalin benim diğer adımSagool unutulmaz bir adrenalin oldu hahahahah
Merhaba Arkadaşlar
Kadınlar kulübüne 18.04.2020 katıldım. Ve 5. Takım ailem oldu. Katıldığım günden beri 2 hafta boyunca canla başla asıl listeye girmeyi bekledim. Her hafta asıl listeye ne zaman giriyorum diyerek sevgiliCherry Mom Cherry Mom ciğimin başının etini yedim tabiri caizse . Sağolsun hiç üşenmeden her mesajıma cevap verdi. Açıkcası takımlar arasında yarışın olduğunu dahi bilmiyordum. Sadece takım arkadaşlarımla bir yarış içerisinde olduğumuzu düşünüyordum. Bireyselde birinci olmak bana da hatta eminim takım arkadaşlarıma da süpriz olmuştur. Her ne kadar kilo vermek asıl amacımız olmuşsa da ben bunun bireysel değil takım olarak başarıldığına inananlardanım. 5. Takımdan 2 kişi olarak ilk 3 e girdik buda bizim aslında bireysel değil takım olarak güzel işler çıkartıyor olmamızın göstergesidir. Asıl listeye girdiğim hafta bana nasip oldu 1. Olmak çok teşekkür ederim herkese. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. 5. Takım sizi seviyorum ❤
Hiç bize suç atma öncekiler anlamıştı.Hiç merak etmeyin canlarım adrenalin benim diğer adım
Kız asıl listeye 2 hafta almadınız aldığınız hafta 1. Oldum bana yazı yaz diyorsunuz duyan da yıllardır burdayım sanat
Aman Hilall deme öyle ya almam inşallahBirinci olan artıya geçiyor mezun olan kilo alıyor biz neredeyiz
2. Olana ne oluyor cuma gorcezBirinci olan artıya geçiyor mezun olan kilo alıyor biz neredeyiz
Vayyy super :)) aman 1. Olma yaramıyorbu hafta gorun siz..hem regl de gecmis olacak..gits in kilolar ohhh
Ben önceki değilim amaHiç bize suç atma öncekiler anlamıştı.Hahaha
Sırf yazı yazmamak için 1. OlmamVayyy super :)) aman 1. Olma yaramıyor
Ben bu mesajı yeni gördüm bakBirinci olduğu kilonun yarısını almış şekild e yazı yazmaya giderse eli ayağına dolanır
Oh afiyet olsun tatlımSade türk kahvecigimi aldim yanınıza geldimm
Kizlar 5. Takımı onure etmiş masalalhh
Haftaya da bir birincilik fena olmazOh afiyet olsun tatlım ☺☺
Aynen 5.takimin yıldızı parladı sayelerinde
Selam kızlar ben kendimi büyük temizliğe verdim, sanırım kendimi en iyi bu şekilde rahatlatabilirim şuan. Döncem ama hep aklımdasınız ❤
Küçük ama derin oldu kanadı biraz uzattım daha çok açılmasın diye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?