• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdü :KK70: :bicak::bicak: yola gitcek olmasak 5 saat sürerdi 🙈😁😁
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyor :KK70: yaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı :KK70: neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi 😁 boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı 🙈😁😁
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledi 🙈 şok oldum yüksekmiş tansiyonum 🙈 + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloya 😣🤭 tuzuda kesiyoruz 🙈 ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız 🤷
Şimdi biz yola devam 6 saatlik yol var 😬😬😬
Öptüm sizleri 😘

**Ecezin ortlamayı düzelttim @toplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn 😘😘
Çok merak ettim doktoru🙈
İnşallah derdine derman olur canım çok geçmiş olsun💜

Hedefler 🎯
9998C40D-23F2-4C13-8EB0-A2560944F454.webp

Cherry Mom Cherry Mom hedefleri alayım sıkıntı olmaz EceZ EceZ pazartesi ben alayım deyince ben ikisini o yapacak diye düşündüm canım
Yok canım Ece pazartesi kg leri yazacak sadece 🤗
Teşekkürler o halde ♥️
kızlarr cuma hedeflerinizi güncel kglerinizle birlikte aslıyı etiketleyip bildirebilirsinizzzz
💪💪

Çok sağolun kızlar tebrik mesajları için 🤭🌹
Yıllardır bu gpnğ görmek 😂😂hala inanmak zor bunun üstüne bir baklava patlatılır 😂😂😂
Darısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.
😂😂 senin sayende 🙈🙈 ve benim sayemde biz artı gelsek sondan 1. Olurduk
evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftada :KK70::KK70::KK200::KK200:

Bu haftayı iyi geçirip en son bıraktığım noktaya gelip sonrasını da aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Bi an artıya geçince bi bocaladım bocaladikca da battm. Orda takılı kalmadan kaldigi yerden devam yine 😂😂
Kesınlıkle ınsan sona yaklastıkca daha cok bocalıyor. ama toparlarsın emınım senıde burdan guzelce mezunn edicez inss :dua:

bende bu hafta süper dikkat edip haftaya aslında 1 kilodan fazla vermek ıstıyorum. Bırde artık tabagıma aldıklarımı yerken cok zrolanıyorum. Bugun bugdayı ve cıgerı o kadar zor bitirdim ki. Yemegımı azaltmak ıstemıyorum cunku bu psıkolojık bir surec menulerım bence anca 1200 kcal cıvarında. O yuzden hem vucudumun kıtlıga gırmesını ıstemıyorum.hemde boyle az yemege alısmak ıstemıyorum. Bu sekılde olursa bazal met hızımda duser dıye korkuyorum.

Darısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.

evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftada :KK70::KK70::KK200::KK200:
Kuzum yıllardır gel git yapıyorum bende inan 64 de gördüm ama sonra hep yine 72 bana yapıştı.. bu son bir ay fena asıldım akşamları sadece kefir içtim sebze ağırlıklı yedim vs derken gitti ama nasıl korunur bu ben bilmem 😂aklım hemen baklava börekte 😂😂biz de bu kafa varken.... 🤤

Back
X