• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın takım arkadaşı aranıyor diye bildirim geldi
Tam zayıflamaya niyet ettiğim dönem :KK49:
Ne yapıyoruz, nasıl yapıyoruz :kk77:
günaydin kizlar en basarili takim diye bildirim geldi 😉 ben hep zayiflamak isteyip zayiflayamayanlardanim. var mi yeriniz? bir de daha önce bir takimdaydim ama coook oldu. takim da kapandi gitti. bana süper motivasyon gerekiyor. zayiflamayi cok istiyorum 😩
günaydınnnn hoşgeldiniz kızlarr 😍
1.sayfadaki kurallarımızı okumanızı size uyuyor isee kabul etmenizi ve katılımız formumuzu doldurmanızı rica ederiz

Bana da bildirim geldi. Ne guzel mezun olmustum. Tekrar aldim kilo 55.7 kiloyum. En az 5 kilo vermem lazim. Girsem mi gruba alinabiliyor muyuz ki acaba

Tmm canım 😍
Dün akşamda çıktım eşimle o da çok iyi oldu 🤗 sabah akşam yürüyüş öğlen deniz arada zıp derken iyi olur inşallah bu hafta 💪
Ohh beee okurken yağların eridi😂😂😂
Hayatimda çok zaman çok konuda eksiye düşüp yeniden toparladım ama bu aralar anlamsız bir yorgunluk var sadece diyet değil ama inanılmaz istiyorum okul açılınca senelerdir giyemedigimkalem eteğim ile okula gittigimi düşünüyorum bir tarafım olacak diyor diğer tarafim sen kimsin de bu kadar büyük hedefler koyuyorsun hele ki etek bedenin 38 iken diyor
Düşüncelerini olumluya yönelt canım benim,neden olmasın ki neden?
Ahahahha çok tatlısın oldu tabi gazladınbeni 🙈

Esra atmış canım öyle çok bi numarası yok😬 biraz fazlaca hırpalandım hepsi bu :KK70: ve 2 aşamadan oluşuyor görmüşsündür. Ben şuan kendimi çok fit hissetmiyorum zaten, sizlere bakarak hala daha yüksek rakamlardayım. Ama buna şükür edip, korumak veya daha da eksiye düşmek için çabalıycam. Öptüm 😘
Canım canım darısı başımıza🥰 her konuda orneksin,tebrik ediyorum🥰🥰
45 dk yürüyüş, 28 dk Jillian(2 kg dambıl ile) vee 20 dk ZUMBAAA yapıldı. :KK71:
Şimdi ev işleriyle ilgilenme zamanı.:temizlik::temizlik:
Bunu okurken de yağların eridi😂baya yağ kaybettim bugün😂😂
Hoş geldiniz, bakın okurken bile yaglarimiz eriyor😂
günaydin kizlar en basarili takim diye bildirim geldi 😉 ben hep zayiflamak isteyip zayiflayamayanlardanim. var mi yeriniz? bir de daha önce bir takimdaydim ama coook oldu. takim da kapandi gitti. bana süper motivasyon gerekiyor. zayiflamayi cok istiyorum 😩
Hoş geldiniz, kadınların %99 zayıflamak isteyip de zayiflayamayan grubunda yer alır,siz buraya gelerek %1 e dahiloldunuz👏👏birlikte başaracağız💪

okudum, kabul ettim.
ADINIZ: mavimli
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 1.73
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: prof.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pisbogazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski enerjime ve mutluluguma kavusmak.

Ohh beee okurken yağların eridi😂😂😂

Düşüncelerini olumluya yönelt canım benim,neden olmasın ki neden?

Canım canım darısı başımıza🥰 her konuda orneksin,tebrik ediyorum🥰🥰

Bunu okurken de yağların eridi😂baya yağ kaybettim bugün😂😂

Hoş geldiniz, bakın okurken bile yaglarimiz eriyor😂

Hoş geldiniz, kadınların %99 zayıflamak isteyip de zayiflayamayan grubunda yer alır,siz buraya gelerek %1 e dahiloldunuz👏👏birlikte başaracağız💪
hosbuldum tesekkür ederim 🥰

okudum, kabul ettim.
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ: evli
Yalnız biz 1.70 yukarısına almıyoruz😂😂ya lütfen kısalar gelebilir mi takıma çok kıskanıyorum ama😂😂
(Ben bir buçuk metrenin az ustuyum de😭😭)

Merhaba canım hedefin min yüzde 10 olmalı 50 kg ye falan geliyor zaten gelebilirsin o yüzden ✌️
Kurallari okudum da ben onceden mezun olmustum. Kilo vermeye calisirim. Su anda bir kilo verdim de kullandigim ilaclardan dolayi cok zor veriyorum yani bazen kilo veremeyebilirim saglik durumumdan oturu. Gruptan yine de atilir miyim?

okudum, kabul ettim.
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: prof.
Tekrar hoşgeldin umarım istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız 🤩
Menülerimizi ve sporlarımızı her akşam gün sonunda menü ve spor sayfamızda paylaşıyoruz linki sayfanın üst kısmında etiketli ✌️

Kurallari okudum da ben onceden mezun olmustum. Kilo vermeye calisirim. Su anda bir kilo verdim de kullandigim ilaclardan dolayi cok zor veriyorum yani bazen kilo veremeyebilirim saglik durumumdan oturu. Gruptan yine de atilir miyim?
Canım ilk 2 hafta zaten deneme sürecimiz sonrasında listeye alınıyorsunuz bakarız kilo verişin cidden dediğin gibi olursa alt liste dediğimiz bir grup var ( mezun arkadaşlarımız,yeni üye arkadaşlarımız,asıl listeyi bekleyen kişiler ) bu listede dilersen senide takip edebiliriz burada motive olmuş olursun belki 🤗

Canım ilk 2 hafta zaten deneme sürecimiz sonrasında listeye alınıyorsunuz bakarız kilo verişin cidden dediğin gibi olursa alt liste dediğimiz bir grup var ( mezun arkadaşlarımız,yeni üye arkadaşlarımız,asıl listeyi bekleyen kişiler ) bu listede dilersen senide takip edebiliriz burada motive olmuş olursun belki 🤗
Cok iyi olur benim icin :) Normalde bir iki haftadir dikkat ediyorum bir kilo verdim. Normalde 57 lere kadar cikti. Insallah devam eder motive olurum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ: 1.54
KİLONUZ:55.7
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ:
Bekar
MESLEGINIZ: Ogretmen
ÇOCUK SAYISI:
.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1. Takimdan mezun olmustum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Saglik problemi, dikkatsizlik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kronik hastaligim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sagligimi korumak, fit olmak,

Cok iyi olur benim icin :) Normalde bir iki haftadir dikkat ediyorum bir kilo verdim. Normalde 57 lere kadar cikti. Insallah devam eder motive olurum.
Birlikte spor yapar menülerimizi paylaşırız umarım katkısı olur sanada 🤩katılım formunu doldur istersen canım alt listede olsa bulunsun hemde tanımış oluruz biraz 🤗

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ: 1.54
KİLONUZ:55.7
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ:
Bekar
MESLEGINIZ: Ogretmen
ÇOCUK SAYISI:
.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1. Takimdan mezun olmustum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Saglik problemi, dikkatsizlik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kronik hastaligim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sagligimi korumak, fit olmak,
Teşekkürler ♥️

Back
X